107666
-
USAMEN POWER #84766 2x #84764 <--- Ez is lol ! -
USAMEN POWER #84765 Ha nem jó, írj egy panasz levelet az Atarinak ! -
USAMEN POWER #84764 LoL
Ilyet se baszott még európa...
De azért megszánlak: CSAK-2000-HUFA-GAME -
Maxx #84763 Kedves Hummer
Felhivnám a figyelmed a topic fent képben találhato warez és off tilos a topicban mondatra, itt mindenki eredetivel játszik, ha meg 2000ft ot nem birsz érte kiadni akkor no comment, amig nem veszed meg eredetiben addig nem fogsz online játszani, mi nem világos ebben. A saját kulcsát senki nem fogja megadni neked.Üdv Kisvuk
Srácok az atari community fórumja is tele van postokkal hogy szarakszik a szerver, válasz ott sincs rá :D úgyhogy waiting a long long time in galaxy :D Majd Luke az apjával megoldja, ha meg nem akkor Chuck Norris úgyis agyonvágja az atarit :D Mert hát a lengőajtó nem vágja pofon Chuck Norrist, az vágja pofon a lengőajtót. :D -
tökéletes -
tbundy #84761 csak francia van, ha az is jó... -
helló
egy eredti cd-kulcsal megtudna valaki dobni léccives!
köszi -
USAMEN POWER #84759 Oksa, legalább én is beszálltam a panaszkodók sorába. -
Én szombaton írtam nekik, és ugyanezt írták, tehát automatán jön. -
Jah
Szerintem nem fognak visszaírni.
-
ultrapulse #84756 kb automata visszaüzi -
ricsa008 #84755 ez mit jelenet? -
USAMEN POWER #84754 Írtam az Atarinak a hibáról, és hogy nagyon mérges vagyok.
Ez jött vissza:
Dear customer,
We are pleased to confirm that your request has been received by Atari Customer Services who will contact you shortly.
You should also know that you can also download the latest patches and updates, as well as game walkthroughs, from www.uk.atari.com.
We also invite you to visit our forums to benefit from the experiences of other players.
Regards,
Atari Customer Services
Website: http://www.uk.atari.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ -
csoli31 #84753 Hogy vagy képes ilyen hányadék s***t csinálni a kocsimból?! 
-
USAMEN POWER #84752 Intel Desktop Board [Canada Ices - 003] P4, Asus NVIDIA GeForce 8600 GT (512 mb), Intel Core 2 CPU 4400 (2 Ghz), 2 Gb DDR 2 Ram, Windows Xp prof. SP 3 + Vistamizer <--- Ilyen gépet szerintem már ingyen is kapsz, xD és 2008-ig minden játék full graffon elmegy rajta...
Amúgy én is billel tolom. -
Ő is bill-ről nyomja. -
énis belsőnézetből tolnám ha lenne hozzá jó gépem meg kormányom :(
-
ricsa008 #84749 a kibaszott multi miatt vettem meg ezt a szart és most baszthatom -
Hali! Ma a tesómmal akartunk gurulni egyet de hát hála ennek a naon f*sza szervernek természetesen nem jött össze. Mindegy ha már bent voltam gondoltam csinálok egy-két képet az új sl merciről (tuning nélküli) meg akkor már azt a kis változtatást is lekapom a amit csináltam a belterében és a külterében.
Aztán el kezdtem unatkozni...
Végül megnéztem hogy tuning nélkül hogy megy és meglepő hogy tuning nélkül sokkal jobb mint tuningal.
Sry a sok képért. -
USAMEN POWER #84747 Nem baj, az offlinenak is megvan az előnye, és hátránya is... 
-
Engem meg már vagy 3-4 napja nem enged fel EGYÁLTALÁN! Szóval a profilbejelentkezésig jutok csak el de onnan tovább sehogy. 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!KURVA ANNYUKAT ENNYI SERVERSZARAKODÁS UTÁN MINIMUM VÁROK EGY TDU 2-t
-
Jaaa, és az eredeti Ferrari F1 színt fújtam rá, a fekete meg audi sport metál!!! -
Köszi, de már kapott egy vascsővel...biztos valami McLarenes.
Na mostmár engem sem enged a szerver közelébe... :( -
norman001 #84743 tetszik a ferraris bringa nekem is le kéne úgy festeni -
LoL :D dupla 39 xD
-I +U amúgy.. -
USAMEN POWER #84741 Én fent vok de a map nagyon buzi, meg pár perce ott voltam a Ford szigeten két külföldivel, azóta semmi... -
Szabi1991 #84740 engem se enged fel.. :/ -
Hali
Péntek óta nem voltam TDU közelben, akkor még jó volt.
Sajna nem jó, ezért KRÚZ LEFÚJÓSZELEP... illetve LEFÚJVA xD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt meg csak úgy a szervernek...
SZAR SZEMÉT SZUTYOK SZERVER...
"SZ"-ES ALLITERÁCIÓ A KIRVA ANYÁDAT.... -
USAMEN POWER #84738 Ok ott vagyok a szigeten két külföldivel... -
USAMEN POWER #84737 Szervert akartam az első map helyére írni, sry ! -
USAMEN POWER #84736 Na arra lettem figyelmes hogy még írtam az üzenetem, addig a map beadott playereket a mapra... -
USAMEN POWER #84735 Ott vagyok a Ford Islandon. A mapon sehol senki, most azt várom mikor dob offlineba. -
BalanceArt #84734 Te simán csatlakozol, vagy mi? Engem nem enged fel, ha meg mégis, akkor se térkép, se trade. Szóval, nem hiszem, hogy jelen tudok lenni.
Optimista bejelentésként mondom, hogy a DB4-250GTO krúzomat péntekre időzítem (a pontos idejét még nem tudom, de valamikor este), amennyiben javul a szerverhelyzet. Mindenki kezdjen imádkozni, állítólag az segít. -
nekem is ezvan ha feltok meni vagy nem látok senkit/ vagy látok 1 valakit az meg valahol a tengereken van... -
egy porse motort be teszel hogy a nyílra érzékeljen és ha feltöltöd benzínel, faszájos lesz. :D -
USAMEN POWER #84731 Nem tudom hogy csinálsz te cruiset... Én 5x-re se tudok felcsatlakozni, mostmár igazán megbaszhatnák a qrwa anyjukat. :/ -
Valaki tud valami jó kis hangot a RUF-okhoz?? -

-
Velence innen 10 perc, ugye hogy jó hely Szfvár... -
ö velencén lakik én bp-n...