107666
-
már be üzemeltem.. :D -
BalanceArt #84845 Most felnéztem, és örömmel tapasztaltam, hogy minden rendesen működik.
Remélve, hogy ez pénteken is így lesz, megint meghirdetem az Aston DB4 - Ferrari 250GTO krúzt. Csak e két autó valamelyikével gyere!
Ha van Aston Martin DB4 GT Zagato vagy Ferrari 250 GTO a garázsodban, és hozzá kedved, hogy kihozd, akkor gyere holnap (péntek) este 10-re az északi golfpályához. Én a rám jellemző HC és DA OFF-ban leszek, de mindenkire rábízom, hogy milyen módot választ magának.
NEM KRESZ krúz.
-
unalmas időben aki trainerezik az is üzletel. veszi a 9 milliós audikat :Ð és segítí a playereket... -
USAMEN POWER #84843 És itt van hogy én pl. miért nem trainerezek... Rendesen, csalás nélkül megkeresett pénznek én is jobban tudok örülni, és unalmas időben ad valami értelmet a gamenek, hogy pl. üzletelsz. -
wandrew26 #84842 Jól mutat a Jaguar
. És a trade bizniszem is bejött, 4 millióból (tisztán megkeresett) csináltam csak trade-el 30 milliót (csak normális árakkal, nem voltak eszetlen milliós tételek)
1szóval bejött az üzlet
-
USAMEN POWER #84841 Stockbauer társaságában tegnap:
Andrew 1 hónappal ezelött nekem eladott Jaguarja, átesett pár változáson. (új belső, és fényezés, és 3-as tuning):
-
csak próbálom segíteni a kis kezdőket plussz pénzel :/ meg aztán forintal is támogatok szervereket különbözö kiadóknak. -
USAMEN POWER #84839 Qrwa jó lehet, kezdelek irigyelni... -
nem is tagadom. sőt. még vásárlom a 9 milliós Audi TT-ket :D -
BalanceArt #84837 Azt, hogy hány másik játékossal vagy egy layeren, vagyis velük tudsz találkozni autózás közben. Ez a szám max 8 lehet. -
Richardix #84836 még csak nemrég kezdtem el játszani a TDU-val de lenne egy kérdésem:
A GPS alatt/mellett lévő emberke és a szám mit jelez? -
BalanceArt #84835 Hmmm... felenged elsőre, de pár perc múlva elszáll a térkép is meg a trade is. Nem örülök. -
A trénert nehéz kezelni és általában egyenes szakaszokon jön jól de le sem tagadhatod hogy csaltál! -
tudom ismerös !ezt szokta nekem is csinálni anno -
Köszi mindkettőtöknek. -
Kérjél új kulcsot. -
USAMEN POWER #84830 Gy.I.K. ! -
USAMEN POWER #84829 Egy program amivel csalni tudsz a játékban... -
Nemtom ti hogy csináltátok, de engem nemigazán enged fel. Lehet ahoz köze, hogy megvettem a megapacokt (gold edition) És a hozzájáró cdkulcsot beírtam. És nem tok most felmenni. -
Nem mindig csak szombat óta ilyen. -
De mi az a tréner? -
tréner.. :D -
ricsa008 #84824 végre megtalátam a ferrari műhelyet ott volt az orrom előtt
végre 3-as szinten van az enzóm -
jaddz8 #84823 Igen az előbb tudtam váltani 2 szót gyuracell-el, azt mondta hozza a D-s autóját aztán azóta senkit se láttam :D Itt vagyok a világítótorony melletti parkolóban én is, a térkép mutat téged, de nem látlak.
Mindig ilyen problémás ez? -
érdekes dolgok ezek :D
én meg pont azzal vagyok a legjobb. pedig még egyáltalán nem is szoktam hozzá.
dehát mások vagyunk. -
nemértem. gyuracell látott téged, én egyáltalán nem. várd meg teleportálj oda hátha betölt minket csak idő kell neki...
nemértem. kibebaszott szerver hogy mindig ilyenkor kell baszakodnia... -
jaddz8 #84820 a térképen látlak titeket, kilipeti meg gyuracell, de ott egyenesben nem :/ help? -
sztem ahogy vezet az ember annak meg felelő aútót válasszon magának. nyomaték - tengelytáv - meghajtás - lóerő - kezelhetőség ami számít a játékban. mivel HC módban héliumozott a verda.. :D -
USAMEN POWER #84818 Bocsi Tattix, jó volt ameddig rész tudtam venni, de kidobott és már nem tudok visszacsatlakozni a versenybe... -
USAMEN POWER #84817 Nálam a Shelby Gr1 vált be jó drift autónak, a Nismoval valahogy nagyon béna vok... -
jaddz8 #84816 Na felengedett végre, világítótoronynál várok, akárki come.
Jaddz[HUN] - "D" -
Sziasztok! Ma be tudtuk pótolni a tegnapi gurulást a tesómmal, mivel úgy néz ki hogy végre megy a szerver. Még az elején csatlakozott gyuracell is.
-
most nekem igen. ott vagyok a világítótoronynál, RS4.
nick: kilipeti55 -
jaddz8 #84813 update: Nem tudok csatlakozni. Valakinek megy? -
jaddz8 #84812 Van valakinek kedve gurulni egyet 6-kor? Hozz egy D-kategóriás szekeret, 6-ra gyere (akár többen is) a délkeleti hegy tetején lévő világítótoronyhoz (ami mellett van egy eladó ház is) nem versenyezni, csak gurulni valamerre. Mégjobb ha van egy jó útvonalad, vagy/és tudsz egy pár szép helyet. :)
A szerver remélem működik, én egy fehér Aston Martin Vantage-el leszek.
username: Jaddz[HUN] -
egy drift délután 350z nismo r-tuneal? :D
szerintem a legeslegpöpecebb verda erre a célra, és nem csak én gondolom így.
amúgy kéne egy lassú furikázás valamikor, akármilyen kocsi, de a tempó max 150-200. csak ne este mert akkor nem érek rá :D -
Ya és ne HC-be legyél!
-
akinek van kedve meg fel tud jönni versenyezni egyet azt szívesen látom!A verseny jelszavas!A jelszó gösser!
Elérési út:
-bármelyik barackszínű rajtzászlós online versenyre katt
-alul ONLINE PREFS katt
-All world challenges feketít;private session feketít;jelszó beír
-Confirm(megerősít)
-Custom match fül katt
-non ranked match katt
és ha minden igaz ott leszek!FÉL HATIG!várok!
GYERTEK -
jaddz8 #84808 Van valakinek kedve este gurulni egyet?
Arra gondoltam csinálhatnánk egy A-category túrát, de mivel még csak ma kezdtem egy Merceder McLaren SLR-em van így nem tudok hipp-hopp ezt-azt beszerezni :D (http://www.rpmgo.com/images/mercedes_slr_exterior2.jpg)
Vagy valamit egyéb ötlet?
-
van valami méregzőld/fekete/neonnarancs festményed? :)