107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • CopyKing92
    már be üzemeltem.. :D
  • BalanceArt
    Most felnéztem, és örömmel tapasztaltam, hogy minden rendesen működik.

Remélve, hogy ez pénteken is így lesz, megint meghirdetem az Aston DB4 - Ferrari 250GTO krúzt. Csak e két autó valamelyikével gyere!

Ha van Aston Martin DB4 GT Zagato vagy Ferrari 250 GTO a garázsodban, és hozzá kedved, hogy kihozd, akkor gyere holnap (péntek) este 10-re az északi golfpályához. Én a rám jellemző HC és DA OFF-ban leszek, de mindenkire rábízom, hogy milyen módot választ magának.
    NEM KRESZ krúz.

• CopyKing92
    unalmas időben aki trainerezik az is üzletel. veszi a 9 milliós audikat :Ð és segítí a playereket...
  • USAMEN POWER
    És itt van hogy én pl. miért nem trainerezek... Rendesen, csalás nélkül megkeresett pénznek én is jobban tudok örülni, és unalmas időben ad valami értelmet a gamenek, hogy pl. üzletelsz.
  • wandrew26
    Jól mutat a Jaguar . És a trade bizniszem is bejött, 4 millióból (tisztán megkeresett) csináltam csak trade-el 30 milliót (csak normális árakkal, nem voltak eszetlen milliós tételek) 1szóval bejött az üzlet
  • USAMEN POWER
    Stockbauer társaságában tegnap:

Andrew 1 hónappal ezelött nekem eladott Jaguarja, átesett pár változáson. (új belső, és fényezés, és 3-as tuning):

• CopyKing92
    csak próbálom segíteni a kis kezdőket plussz pénzel :/ meg aztán forintal is támogatok szervereket különbözö kiadóknak.
  • USAMEN POWER
    Qrwa jó lehet, kezdelek irigyelni...
  • CopyKing92
    nem is tagadom. sőt. még vásárlom a 9 milliós Audi TT-ket :D
  • BalanceArt
    Azt, hogy hány másik játékossal vagy egy layeren, vagyis velük tudsz találkozni autózás közben. Ez a szám max 8 lehet.
  • Richardix
    még csak nemrég kezdtem el játszani a TDU-val de lenne egy kérdésem:
    A GPS alatt/mellett lévő emberke és a szám mit jelez?
  • BalanceArt
    Hmmm... felenged elsőre, de pár perc múlva elszáll a térkép is meg a trade is. Nem örülök.
  • Tattix
    A trénert nehéz kezelni és általában egyenes szakaszokon jön jól de le sem tagadhatod hogy csaltál!
  • Tattix
    tudom ismerös !ezt szokta nekem is csinálni anno
  • bevizzoli125
    Köszi mindkettőtöknek.
  • [HUN]FaTaL
    Kérjél új kulcsot.
  • USAMEN POWER
    Gy.I.K. !
  • USAMEN POWER
    Egy program amivel csalni tudsz a játékban...
  • bevizzoli125
    Nemtom ti hogy csináltátok, de engem nemigazán enged fel. Lehet ahoz köze, hogy megvettem a megapacokt (gold edition) És a hozzájáró cdkulcsot beírtam. És nem tok most felmenni.
  • [HUN]FaTaL
    Nem mindig csak szombat óta ilyen.
  • adamfesto
    De mi az a tréner?
  • CopyKing92
    tréner.. :D
  • ricsa008
    végre megtalátam a ferrari műhelyet ott volt az orrom előtt
    végre 3-as szinten van az enzóm
  • jaddz8
    Igen az előbb tudtam váltani 2 szót gyuracell-el, azt mondta hozza a D-s autóját aztán azóta senkit se láttam :D Itt vagyok a világítótorony melletti parkolóban én is, a térkép mutat téged, de nem látlak.

Mindig ilyen problémás ez?
  • Danus16
    érdekes dolgok ezek :D
    én meg pont azzal vagyok a legjobb. pedig még egyáltalán nem is szoktam hozzá.
    dehát mások vagyunk.
  • Danus16
    nemértem. gyuracell látott téged, én egyáltalán nem. várd meg teleportálj oda hátha betölt minket csak idő kell neki...
    nemértem. kibebaszott szerver hogy mindig ilyenkor kell baszakodnia...
  • jaddz8
    a térképen látlak titeket, kilipeti meg gyuracell, de ott egyenesben nem :/ help?
  • CopyKing92
    sztem ahogy vezet az ember annak meg felelő aútót válasszon magának. nyomaték - tengelytáv - meghajtás - lóerő - kezelhetőség ami számít a játékban. mivel HC módban héliumozott a verda.. :D
  • USAMEN POWER
    Bocsi Tattix, jó volt ameddig rész tudtam venni, de kidobott és már nem tudok visszacsatlakozni a versenybe...
  • USAMEN POWER
    Nálam a Shelby Gr1 vált be jó drift autónak, a Nismoval valahogy nagyon béna vok...
  • jaddz8
    Na felengedett végre, világítótoronynál várok, akárki come.
    Jaddz[HUN] - "D"
  • Norby646
    Sziasztok! Ma be tudtuk pótolni a tegnapi gurulást a tesómmal, mivel úgy néz ki hogy végre megy a szerver. Még az elején csatlakozott gyuracell is.

• Danus16
    most nekem igen. ott vagyok a világítótoronynál, RS4.
    nick: kilipeti55
  • jaddz8
    update: Nem tudok csatlakozni. Valakinek megy?
  • jaddz8
    Van valakinek kedve gurulni egyet 6-kor? Hozz egy D-kategóriás szekeret, 6-ra gyere (akár többen is) a délkeleti hegy tetején lévő világítótoronyhoz (ami mellett van egy eladó ház is) nem versenyezni, csak gurulni valamerre. Mégjobb ha van egy jó útvonalad, vagy/és tudsz egy pár szép helyet. :)

A szerver remélem működik, én egy fehér Aston Martin Vantage-el leszek.
    username: Jaddz[HUN]
  • Danus16
    egy drift délután 350z nismo r-tuneal? :D
    szerintem a legeslegpöpecebb verda erre a célra, és nem csak én gondolom így.

amúgy kéne egy lassú furikázás valamikor, akármilyen kocsi, de a tempó max 150-200. csak ne este mert akkor nem érek rá :D
  • Tattix
    Ya és ne HC-be legyél!
  • Tattix
    akinek van kedve meg fel tud jönni versenyezni egyet azt szívesen látom!A verseny jelszavas!A jelszó gösser!
    Elérési út:
    -bármelyik barackszínű rajtzászlós online versenyre katt
    -alul ONLINE PREFS katt
    -All world challenges feketít;private session feketít;jelszó beír
    -Confirm(megerősít)
    -Custom match fül katt
    -non ranked match katt
    és ha minden igaz ott leszek!FÉL HATIG!várok!

GYERTEK
  • jaddz8
    Van valakinek kedve este gurulni egyet?
    Arra gondoltam csinálhatnánk egy A-category túrát, de mivel még csak ma kezdtem egy Merceder McLaren SLR-em van így nem tudok hipp-hopp ezt-azt beszerezni :D (http://www.rpmgo.com/images/mercedes_slr_exterior2.jpg)

Vagy valamit egyéb ötlet?
  • CopyKing92
    van valami méregzőld/fekete/neonnarancs festményed? :)