107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • CopyKing92
    KRÚZ ITT! Nem? <---
  • ROLL30AbandonHo
    Ma lessz valami Krúz?:)
  • ChuckyHUN
    baxxi nem lesz yo a tédéum mi a faxt csinizzek most? annyira wártam már pedig hogy lewarezoljam... istenem miért iJen xar ez a GÉM?
  • CopyKing92
    de télleg azvolt. adatlapján: magyarországon kívül.. :D
  • Szabi1991
    jó' wan na.. -.-"
  • USAMEN POWER
    Biztos cigány volt...
  • pxxl
    ez de dúrva xD

am a naripalimali az a narancssárga palmal
  • CopyKing92
    ja a milyen gépet vegyek topikba a gyerek ilyetszol: he oszt mennyit wakerázik ez a tutkóprockomuckokuckomackó.... -.-" mondom pff... XDD eléggé gáz...
  • pxxl
    qva idegesítő ez a lex meg fox wan gyökérgyerek írás. naon vagány csak éppen zsívlapáttal verném pofán a gyereket.

de eddig a egyik legdúrvább az a naripalimali volt :D na ez mi :D
  • Szabi1991
    mé' mi bajod wan wele ?
  • pxxl
    baszki megtaláltad a V-t? éppen be akartam szólni a W-s vagyánygyerek írásodba.
  • CopyKing92
    nem bánod meg.. én naponta veszek játékokat zsákba macskába.. Garry's Mod, Killing Floor, CS1.6 :D utobbi 7 napban amiket vettem... unatkoztam.. :D de télleg. még nem is kaptam fizetést... O_O
  • kbalazs99
    nah látod :)
    csak ennyit akartam
    szevasztok
  • kbalazs99
    félreérted :D
    a kétezerre nekem is wan kes bőwen.
    12re is lenne de annyit sajnálnék.
    de nem ezen volt a hangsúly :)
  • USAMEN POWER
    Azt nem mondom hogy én nem torrentezek, nem játszok warez gamekkel, pl.: imádom az nfs-t, de idáig egyiket se vettem meg... (habár Pro Streetet utólag előfordulhat hogy megveszem)
    De a TDU-nál, a 2000 ft semmi ahoz képest hogy mennyit tud nyújtani ez a játék, ráadásul a Car pack is benne van...
  • pxxl
    kérj anyutól csak van neki 2000 fizetés után vagyunk :)

lex meg wan
  • CopyKing92
    meg venném ha nem lennék lusta meg rendelni vagy valami nkem csak egy mega pack kód kell..... :D lehet 4000 ezerért veszem meg inkább XDD bár lehet inkább nem... :O
  • kbalazs99
    azért nem vettem meg,mer tegnap nézelődtem neten h
    meik játék érdemes arra h játszak vele,ezt találtam
    szal még boltokba nem kerestem,de ha 2ropi akk
    lehet érdemes lex megvenni.
    de ha most ettől eltértek, h ez a játék épp 2ezer,
    és nektek épp nagyon bejön és jön egy új aki letöltötte
    akkor azt természetesen oltjátok :) ez rendben is wan.
    de mondom ha eltértek,és monnyuk egy 12ezres játékot lehet h nem mindenki tud megengedni magának :) és letölti,akk azért nem ártana ha könnyebben el lehetne érni azt h játszani is tudjon vele ne csak az aránya essen.Persze ha már nem költ rá akkor szenvedjen.De jobb lenne ha nem így lenne
  • USAMEN POWER
    Igazad van copy :P

Szerintem nem éri meg a warez verzióval szarakodni... Ráadásul tudnál velünk cruiseokra járni !
  • adamfesto
    Rájöttem!

Ez nem szerver hanem SZARVER!!!!

• adamfesto
    Csatlakozom. :)
    Eddig csak a blingblinget használtam, az még talán megbocsájtható...de most már az sem működik.
  • CopyKing92
    hát az nagy segítség. :D és amúgy kbalazska --> OFF TOPIK nem elég nagy betű? :D
  • USAMEN POWER
    Megvan a problémád oka !

Először is egy normális Cd kulcs kell neked: CSAK-2000-HUFA-GAME
    Másodszor is itt mindenki eredetivel játszik, és ne a játékot, hanem magadat szidd, hogy "mi a fa.zért nem megyek ell megvenni..."
    Remélem segítőkész válasszal tudtam szolgálni, további szép napot. :)
  • kbalazs99
    persze most meg a megapack letöltése nem indul el :)
  • kbalazs99
    hellótok!
    biztos én vok a gagyi vagy a játékokhoz tudatlan,
    de egyszerűen nem tudom felfogni mér tesznek fel
    olyan játékot a netre amit ha letöltesz, tuti h
    el se tudod indítani ( magamból kiindulva ).
    Még csak 1 órája szenvedek ezzel a játékkal és egyszerűen
    nem akarja ez az online hülyeség h beengedjen...
    má letöltöttem krekket,nem yo...
    most töltöm a megapackot,tuti az se lex yo...
    régen egyértelműen megkaptam a cracket a játékhoz,bemásoltam a crack mappába és működött...mostanába meg állandóan ez a sok ...kolódás :S
  • pxxl
    azért mod autót csinálni, és átprogramozni a játékot más fizikát adni egy modellnek az nem ugyanaz. gyakorlatilag egy autónak megvan a fizikai viselkedése írva, az autó az csak egy ruha rajta. ennyi erővel moddolhatnának bele repülő autókat is és körözhetnénk a magasban :)
    másik meg hogy ha megváltoztatnád az autó viselkedését, azt a többi játékos hogy kapja meg, mikor még a modellt sem látja.
  • ChuckyHUN
    esélytelen.
  • wandrew26
    nemtudom, de én örülnék neki a legjobban, ha az S5-öst be rakhatnám úgy mint külön autó az audi szalonba
  • USAMEN POWER
    Talán az autók fileaival kell valamit csinálni, mert a megapack, és a patch autói is külön kerülnek be...
    Habár ott van a gond hogy külön fizika és sok más tényező is kéne neki. Habár akik mod autókat csinálnak, az egyébb tényezőket is megcsinállhatnák...
  • wandrew26
    Teljesen új autónak sajna nem tudod betenni, különben az összes többi moddolt autót is külön be lehetne rakni, Jó lenne, de sajna nem lehet
  • USAMEN POWER
    Mit kéne a Deafault autóval csinálni hogy boltba megjelenjen, és egy teljesen új autóként legyen benne a játékban ? (Anélkül hogy más autó helyett teszem be!)
  • pxxl
    kész tömeg gyűlt össze
  • jaddz8
    Csoportfotó:

gyuracell: Ferrari 612 Scaglietti (jobbra)
    jómagam: Ferrari 575 Maranello - 3.tune pack (balra)
  • SeanJRRussel
    Akkor nem olyan egyszerű a dolog ahogy képzeltem...
    Már csak azért mert egy jófajta 06'Dodge Charger srt8 igen kéne a játékba és sehol sincs,ami van az is rt és béta.Nincs belselye meg az árnyéka is rossz a kocsinak....
  • pxxl
    lehet konvertálni, de utána még sok sok meló van vele hogy tdu kompatibilis legyen. am nem bnk-ba kell konvertálni, az olyan mint egy tömörített fájl tele van cumókkal. pl az autó 3D modellje (3 fájl) a modelhez tartozó képet, stb stb.
  • USAMEN POWER
    A rendőrautók mindenkép kellenének, de szerintem az autók méretével lenne egy kis probléma...
    Úgy tudom hogy minden játékban más az autók mérete.
  • SeanJRRussel
    egy hüyle kérdés:
    Nem lehet azt megcsinálni,hogy ami kocsi benne van mondjuk a Carbonban(bin fájl) azt átlehet konvertálni a TDU-ba(bnk fájl)????
  • ROLL30AbandonHo
    gurulás*:D
  • ROLL30AbandonHo
    Reggeli Kis kurulás Hopettel:)
    Jó volt:)
  • ROLL30AbandonHo