107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • CopyKing92
    jó lada meg 206 os :):D
  • Norby646
    Hi! Berkatam a peugeot 206-ot és ki akartam próbálni de csak szépen lassan szabályosan, aztán összefutottam kiskancival akit még eddig nem láttam :) úgyhogy csatlakozott ő is majd nem sokkal később gyuracell is csatlakozott. Így már 3-an mentünk és minden szabályt próbáltunk betartani ami azárt többnyire sikerült is. Aztán még jöttek páran és egy "civiles" kresszkrúz alakult ki.

Majd csak én meg gyuracell maradtunk de nem sokáig ugyanis jött gaben.

Végül gyuracell meg én egy kis "amatőr" driftel fejeztük be. :D
  • Akylleus
    szuper jatek, szuper szerver.. majd legkozelebb fiuk. ¢¢
  • Akylleus
    megyek
  • BalanceArt
    Azt azért nem merném kijelenteni, de vannak teljesen normális időszakok.
  • jaddz8
    A szerver teljesen jól működik.
  • CopyKing92
    lehet séges mostanában nekünk is baszakodott.
  • bebe78
    kösz!de ahogy nézem a szerver nem jó.
  • CopyKing92
    passz.. én csak jáccok a gépen... meg OC-zek :Ð
  • bebe78
    hy all!!
    segitségeteket szeretném kérni!hogy kell beállitani a játékhoz a router tűzfalát?
    elöre is thx!!!
  • CopyKing92
    bárcsak menne a gépemen gecci.. én is azzal zúznák füleg ha multy playeres lenne. :D
  • dieer
    én mek jaddz...
  • pxxl
    hát inkább a prototype-ban tépem szét a fél várost mint hogy "a stoptábláknál és piros lámpáknál a kresz szabályai szerint közlekedünk"
  • Szabi1991
    én mentem volna.. pontosabban ott vártam a talihelyen.. de nem találtam senkit..
  • pxxl
    loool magad ellen beszélsz! pár héttel ezelött éppen te meg a haverjaid osztottátok hogy miért offolnak páran most meg magadat véded. hát te tényleg nem vagy 100as :D pedig kezdtem azt hinni hogy van benned valami fantázia...
  • Szabi1991
    akkor nem megyek :-(
  • jaddz8
    OK, változás:

MA (csütörtök) 18:00 helyett 21:00 Alfa Brera / Alfa GT cruise
    találkozóhely: a térkép legdélnyugatibb pontja, egy reptértől balra lévő világítótorony parkolója, a parton. Nem verseny, nem topspeed cruise, némi kocsikázás egészen az északnyugati sarokban található világítótoronyig megyünk. A táv kereken 40km, ezért, hogy ne egyen túl rövid és hogy bekapcsoljuk a retardszűrőt, a stoptábláknál és piros lámpáknál a kresz szabályai szerint közlekedünk.

Rád van bízva milyen módban közlekedsz, csak ne kelljen mindig megállni/bevárni mert mondjuk nem tudsz HC-val normálisan menni.

Találkozó: 20:45
    Indulás: 21:00

Aki jönne jelezzen itt a fórumon legyen szíves.
  • jaddz8
    Nem voltam még itt egy hete, de szerintem nem is ez a lényeg.
  • CopyKing92
    amúgy egy hete volt ugyan olyan krúz szabi rendezésével.. csak Alfa GT vel..
  • jaddz8
    Valakit érdekel egyáltalán az Alfa cruise amit pár hsz-el lejjebb kiírtam?
  • CopyKing92
    régen meg még én hoztam az első TS-t igaz szabi? és csak mi beszéltünk de a többiek nem... -.- :Ð
  • USAMEN POWER
    Háth figyelj ha annyira zavar a videóm, max szólj nevanonak hogy törölje szvsz...
    De gondolom én elég képet, videót, szúrtam már be ide a TDU-ról ahoz hogy néha eltereljem a témát másra is... Az meg nagyobb off hogy egymással vitázunk, meg pár órája is az írásmodról volt szó, meg a warezos gyerekről, TDU helyett.
  • HUNMemphis
    Te azzal még én sem! :D
  • Szabi1991
    még mama2-vel se találkoztam a szigeten :-(
  • CopyKing92
    hehe 10 éves elvileg benen van hogy 99.
  • drot
    kbalazs99
    Remélem ez a kis hülyegyerek sajnálni fogja a 2000 forintját a TDU-ra, mert ilyen balfa***al nem akarok a TDU-ban találkozni.
  • USAMEN POWER
    Másrészt a linkelt videóm, nem Pro Streetről szól, hanem a Dodge Charger R/T-ről, amit én átalakítottam, és gondoltam megosztom veletek. Habár aki photoshoppal alakítja a verdáit, és belinkeli ide az sosincs lebaszva... Nem is kell lebaszni mert változatosság kell, legalábbis részemről már semmi új nincs a TDU-ban/ról amiről témázni lehetne...
  • ChuckyHUN
    És akkor offolni kell???
  • USAMEN POWER
    Én is, most a luxuryban kitudsz valamit hozni, de biztos egyszer találkozol olyannal akinek már olyan színű az autója... Ez engem nagyon zavar.

Chucky: Ebben a topikban van kb. #80000 hsz, ami többé kevésbé a TDU-ról szól, ami azt is jelenti hogy a TDU agyon van rágva, témázva. Amikor tudok, én is dobok föl TDU-s képeket, videókat, de ha ez a topik csak a TDU-ról szólna enyhén unalmas lenne, főleg hogy tulajdonképpen egy ideje punnyadás van az álltalános eszmecserén kívül...
  • CopyKing92
    ezt hiányolom a TDU ban... nem lehet egyedi verdád... saját matricával/ mintákkal/felníszinekkel.. :/
  • ChuckyHUN
    Te mondod, hogy ne offoljunk bazeg?
  • USAMEN POWER
    Qrwára elvagyok benne autók alakítgatásával :P Most vettem egy suprát, azzal elleszek egy ideig.
  • CopyKing92
    laza.. :d
  • USAMEN POWER
  • jaddz8
    Update2: ráállítottam a GPS-re a távot, ez kerek 40km, úgyhogy annyi változás van, hogy STOP táblánál és PIROS LÁMPÁNÁL a kresz szabályai szerint megállunk, lehetőleg kultúráltan közlekedjünk fiúklányok! :)
  • bevizzoli125
    Jólenne egy későbbi időpontban. Olyan 9 óra tályt. Ha az Másnak megfelelne.
  • jaddz8
    P.S.: Ha többeteknek jó lenne inkább későbbi időpont jelezzétek.
  • Szabi1991
  • jaddz8
    MA (csütörtök) 18:00 - Alfa Brera / Alfa GT cruise
    találkozóhely: a térkép legdélnyugatibb pontja, egy reptértől balra lévő világítótorony parkolója, a parton. Nem verseny, nem topspeed cruise, némi kocsikázás egészen az északnyugati sarokban található világítótoronyig megyünk.

Találkozó: 17:45
    Indulás: 18:00

Szíved joga mivel és/vagy milyen módban jösz, csak ne kelljen mindig megállni-bevárni valakit.

Ha valaki szeretné vezetni a cruiset nagyon szívesen átadnám a lehetőséget, gyertek minél többen! :) Jaddz[HUN]
  • CopyKing92
    ja és ez nem ma lesssssz :D