107666
-
na annak is aztán sok értelme van 
-
jah. de drágább is.
én azt mondom PSP Go a nyerő.. szét csusztathatós és jóféle tulajdonsága van... :D -
meg rakéra indító rendszert vezéreltek vele valami elmaradott iraki pöcsök vagy mi 
-
ultrapulse #84963 Másrészt a mai játékoknál már boxon cserélgetheted a lemezt, míg PSen egy blurayre felfér minden...:D -
tudjuk. :D volt is vele gebasz hogy karcolta a cd ket... -
12k az éves tudom én de azé kösz. -
nem utolsó sorban az ikszboksz májkroszoft termék 
-
ikszboxra még a l4d ki egészítő is 8 dollár míg pcre 0$ :D -
csoli31 #84958 OFF:
De remélem tudod hogy csak 1 hónapig ingyenes a gold! Mert utána fizetned kellesz (rendszeresen) külön ha online játszani akarsz majd az xbox360-asoddal! -
azé ikszboksz mert felövöm netre , és haverral tom nyomatni, megsajt
és logó az marad :] -
ultrapulse #84956 Midnight Club LA-t én is be szeretném majd szerezni, de egyenlőre csak egy szar FIFA-t kapok majd a géphez XD
Majd haver kölcsönadja a Motorstorm Pacific Riftet, aztán majd becserélem a FIFA-t ha ráérek KRESZ mellett -
ejjejj ikszboksz powa? :D én inkább ps3at vennék. bár fasse tudja alapból utálom a konzolokat :D
hejj jó a logód még mindig
-
én xbox360-at veszek 
-
én 3 hónapja tiszta vagyok 

-
Én most szoktam vissza PS3-ra, mert nincs pc-n olyan jó játék amit most tolhatnék, úgyhogy gta,mindightclub.... -
ultrapulse #84951 Én meg nem tom mióta, ráuntam eléggé, PS3ra fogok váltani, majd ott a TDU2vel...:D -
én már vagy 1-2 hónapja pár alkalommal voltam csak fennt. -
Én már 1 hete nem TDU-zok de nem is hiányzik... -
én egyszer 6-8 hónapig nem TDU-ztam
-
én kb 2 hónap kényszer kihagyás után úgy jöttem vissza hogy szar a szerver. és? akkor mivan. majd jó lesz.
am azoknak üznem akik így aggódnak, és sírnak rínak, káromkodnak,hogy nincs szerver úr isten mi lesz, hogy ki lehet ám menni az utcára is élni az életet
-
wandrew26 #84946 Nem tudom, miért kell ennyire cirkuszolni.... Már többször leirtad h szar, és megértettük, mások is ezt tapasztalják.. sőt már 3 ilyen időszakot ki is bírtunk, és nincs gond.. ennek is előbb utóbb vége lesz, nem kell már állandóan sírni.
-
Befejezed a TDU-t? Tudod hányszor mondtam én ezt? Nem lehet, ez egy kurva vírus, a fejedben mászkál, és nem hagy nyugodni. Én egyszer 1 hónapig bírtam. Aztán 800 km egyhuzamban HC + drift-el.
-
USAMEN POWER #84944 Sok élvezetes gurulást ? Ez egy rakás szar, 1 hétig nem is próbálok felmenni, ha utána se jó akk be is fejeztem a TDU-t !!! Ha sikerül is felmenni, és ha sikerül is mással lockoljam magam, még ezek után is szó nélkül eltünik mindenki és offlineba dob ez a szar, és mikor már beleéled magad a cruiseba, igazán felbassza az ember agyát...
További szép napot ! -
Na egy ideig most nem leszek a szigeten,sok élvezetes gurulást kívánok!
Sziasztok. -
legalább ha mással gurulok akk ne dobjon offlineba !!!
a szerver nem gondolkodik, ha egyszer gáz van akkor gáz van -
Bencemomo #84941 Sziasztok már két hónapja játszok de még csak most regisztráltam. Lenne egy problémám: a játék az folyton kidob amikor a szerverre próbálok akkor is (de nem azért mert nem jó a szerver tudom hogy nem jó) amikor meg single race be próbáltam meg akkor is. Azóta már kétszer raktam újra a játékot. Eredeti a játék. Akinek van ötlete az segítsen köszönöm.
-
jaddz8 #84940 Az Alfa-cruise végepillanatai, 1-2 idegen ferrarival:
És egy late night spontán:
köszi -
USAMEN POWER #84939 Páran összeverődtünk. (Az utsó két autó rendezetlensége, nem kicsit bassza el a képet):
-
USAMEN POWER #84938 Már két kezemen se tom megszámolni hányszor tűnt el mindenki !!!
Bocs Tattix, Hangya és Stocbauer, mapon nem látok senkit... -
USAMEN POWER #84937 Gurultam Hangyával, és Stockbauerel, és egyszercsak offline... Kidobott a szemét !
Utólag megtudtam hogy őket is, fasz kivan már ezzel a szerverrel !!!
Tartanom kell egy hét kihagyást, ha utána se jó várom az új NFS-t... Megbaszhatnák már a qrwa anyjukat, legalább ha mással gurulok akk ne dobjon offlineba !!! -
Thx
-
Bocsánat nem eredeti festéssel, hanem egyedi festéssel :D -
A mai napom képekben. Köszi a krúzt skacok.
Az új géppel.
Jaddz barátommal gurultunk kicsit délután.
Kicsit nagy az összevisszaság :D
A gyöngyszemem (eredeti festéssel).
Szintén.
Levezetésképpen még egy kis amatőr drift. -
Gyuracell #84933 Jók lettek a képek.
Legköelebb mikor lesz ilyes fajta krúz?
-
Akylleus #84932 csunyan parkoltal :D -
Merre vagytok mert senkit nem látok magyarok közül?
-
Amúgy gyuracellnek üzenem hogy írjon már ide valamit mert így nem tudok pü-t küldeni! -
A kis peugeot-ot meg csak ajánlani tudom mindenkinek mert habár én nem szeretem a kis kocsikat de ez bejött. Ha nyugisan akarsz menni egy átlagos kocsival akkor ezt válaszd :) és még a beltere is elég jó, úgyértem jól ki lett dolgozva. De ez csak az én véleményem. Ha valakit érdekel esetleg akkor innen leszedheti a kocsit és innen pedig a hozzá való hangot is. -
Hát én sokat mentem már vele és nekem nagyon bejött főleg hogy én az ssr-re raktam rá ami azért lassabb kocsi szal passzol is hozzá jah meg a maserati 3500gt hangjár cseréltem az eredetit és úgy sztem élmény is meg szórakozás is. :D -
Akylleus #84927 lada eleg szekszi. elmeny vagy inkabb 5percmoka?