107666
-
Értem ok köszi akkor lehet inkább hagyom meg nem is találtam eddig még regis zmodot úgyhogy inkább reménykedek abban hogy talán egyszer látok egy keménytetős mergát a forum centralon. -
Jah és a #85009 -ra ment. -
Regisztrált Zmodi kell!
És elég nehéz megcsinálni. -
Van egy kérdésem. Van egy shelby gt500 mod amiben nagyobb a kereke a kocsinak. És az lenne a kérdésem hogy nem-e tudja valaki hogy hogyan lehet növelni a kerék méretét? Mert vettem egy dodge charger superbee-t és szeretném -ha lehet- hogy szélesebb legyen a kerék és hogy nagyobb az átmérője. Jah és #85009 <-- erre valaki? Köszi előre is a segítséget. -
update...
elindítottam, rögtön unavailable.
na ennyit erről :/ -
Nálam még szarakodik. -
helló mindenki
hogy állnak a szerverek? szarakodnak még? -
Zsolesz089 #85039 Holecsko barátom : "Köszönöm zsolesz89 jó volt ez a kis kiruccanás."
httppicupload.firstweb.huupload.php -
USAMEN POWER #85038 Éjjel Stockbauer társaságában gurultam:
Az utolsó képen, háttérben lévő szigetre bookmark kordináta átírásával sikerült átjutnom...
További szép napot !
-
Akkor igen halvány. -
az még halványan pislákol 
-
Az nem csak az egyik izzó.
Kiégett a tompított meg a refi is. -
Kiégett az egyik izzó 
-
Na valamit ügyködtem , de mivel szar a szerver nem tudom kipróbálni.
Köszi a tippet. -
Köszi , megpróbálom -
tdu modding tools-al lehet kamerát buzerálni. nem tudom pontosan hogy, sosem csináltam. -
Jó délutánt!
Azt hogy lehet megoldani , hogy pl: a Saturn Sky-t cserélje le , de az Alfa Brera legyen a kamera.
Mert van a Mercim és h-váltósra kéne rakni , de azokon szar a kamera állás.
Valaki tud segíteni?
Előre is köszi. -
Szia! Pl.: innen -
Bamberger Alex #85028 hello! honnan lehet letölteni hozzá kocsikat?
-
Jajj bocsi véletlen képként szúrtam be XD. Dodge Viper gts -
Hali! Itt egy vidi az "új" dodge viper gts-ről sztem naon jó a forum ventral-ról szedtem le itt egy kis vidi hozzá. -
BalanceArt #85025 Hát az csak hétvégén esélyes. Egyébként, akár minden héten. Majd letárgyaljuk. -
wandrew26 #85024 Én is köszönöm mindkettőtöknek! Jó volt így felébredni
Remélem még összefutunk vmikor, akár megismételve a kora reggeli ébresztő krúzt 

-
wandrew26 #85023 Ketten kora reggel 9-kor 

Út közben egy gyors fotó
A végállomás
Majd egy kis levezetés a Dodge után
-
BalanceArt #85022 Egyébként tényleg jó kis krúz volt! Köszi mindkettőtöknek! -
wandrew26 #85021 Balancee-nak írtam
azt meg sejtettük, hogy friends-be nem vagyunk bent neked, és a helyet se jegyezted meg, így elindultunk, de nem isoláltuk a layert
(ehh, de ronda a magyaros angol 
) szóval elviekben be kellett volna dobnia
-
BalanceArt #85020 Wandrew, jaddz: ez vicces, mert én is éppen búcsúzni akartam, erre kivágott a szerver. Mire visszakapaszkodtam már ott volt csontiz, aki megörült, hogy végre rám tudott csatlakozni, mire én közöltem, hogy éppen megyek...
Szóval, a kilépőm nekem se sikerült jól.
Jaddz, jók lettek a képek! Én már nem teszek fel. -
jaddz8 #85019 Nem dobott ki, csak sajnos elfelejtettem hol voltunk miután autót váltottunk, nem találtalak titeket a térképen, mire megtaláltalak mozgásba lendültetek, és vagy 10x odateleportáltam ahol voltatok, követtem a nyomvonalat, de baszott összetenni a layer. Nem volt zárva a session? -
wandrew26 #85018 Muhaha
amikor írtam az előbbit gyors leraktam tálcára. És most mikor visszaléptem olvastam h kidobott téged de utána visszacsatlakoztál.Hát ez az elköszönés és befejezés nagyon nem jött össze

-
jaddz8 #85017 A mai Dodge SuperBee cruise-ról készült képek:
http://www.mypicx.com/08092009/TDU_SuperBee_cruise/
special thanks: BalanceArt, Andrew -
wandrew26 #85016 Balancee köszi a krúzt a végén meg azt szerettem volna kérdzni h "már 10 óra van?" de nem nyomtam előtte t-t és azonnal a map-on teremtem
és amikor visszacsatlakoztam akkor meg már te mentél el 
szóval köszi, jó volt, és bocs a fura befejezésért
Képeket meg majd feltolom
Még 1x bocsi
-
jaddz8 #85015 Én már ott várok, amíg megérkeztek főzök egy kávét
-
BalanceArt #85014 Majd feldudálunk!
-
wandrew26 #85013 Válasz is
remélem nem alszok el XD
-
Köszönöm zsolesz89 jó volt ez a kis kiruccanás.
-
USAMEN POWER #85011 Északi városnál tegnap este:
Gyuracell, és Marcihusi társaságában:
-
BalanceArt #85010 Privát ment. -
Na csináltam egy vidit a 96-os dodge viper gts-ről átkonvertáltam meg minden szal holnap valszeg feltöltöm. Van valaki rajtam kívül aki berakta ezt a kocsit? Amúgy gondolom van itt olyan aki használ zmodellert. Lenne 1-2 kérdésem amik a következők: Kell-e regisztrált zmodeller ahoz, hogy én tudjak csinálni egy kemény tetőt az sl mercihez?
És mennyire nehéz egy ilyet megcsinálni? Mert szeretnék egy keményttőt a kis mergához mivel más nem csinált hozzá tudomásom szerint, meg még egy-két autóról esetleg leszedni a tetőt :D. A segítséget előre is köszönöm. -
jaddz8 #85008 ROLL30AbandonHo:
-Hogy megnyugtatásodul szolgáljak én is a héten kértem el a kulcsot, szerdán talán, miután megírtam az e-mailt kimentem rágyújtani, visszaértem 5 perc nem kellett hozzá már vissza is írtak, hogy rendben, csak küldjem el nekik a rossz kódot amit a dobozban találtam. Elküldtem, 2 perc múlva jött a kód. Azóta akárhányszor akartam fel tudtam csatlakozni, egyszer sem dobott ki, csak a layerek csúsznak szanaszéjjel, de mint tudjuk épp gyengélkedik kicsit a szerver.
BalanceArt:
-Ha közölsz valami részletet a gurulással kapcs. én ottleszek (ha rajtam múlik, és a layerek istene is meghallgatja imáinkat) csak egy kérésem volna, ne az 5milliós klasszik Ferrarival vagy a 3milliós másik Astonnal. pls!
-
ROLL30AbandonHo #85007 ohh fuck:D
Ien nincs:D