107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Norby646
    Értem ok köszi akkor lehet inkább hagyom meg nem is találtam eddig még regis zmodot úgyhogy inkább reménykedek abban hogy talán egyszer látok egy keménytetős mergát a forum centralon.
  • Falkon
    Jah és a #85009 -ra ment.
  • Falkon
    Regisztrált Zmodi kell!
    És elég nehéz megcsinálni.
  • Norby646
    Van egy kérdésem. Van egy shelby gt500 mod amiben nagyobb a kereke a kocsinak. És az lenne a kérdésem hogy nem-e tudja valaki hogy hogyan lehet növelni a kerék méretét? Mert vettem egy dodge charger superbee-t és szeretném -ha lehet- hogy szélesebb legyen a kerék és hogy nagyobb az átmérője. Jah és #85009 <-- erre valaki? Köszi előre is a segítséget.
  • Danus16
    update...
    elindítottam, rögtön unavailable.
    na ennyit erről :/
  • Falkon
    Nálam még szarakodik.
  • Danus16
    helló mindenki
    hogy állnak a szerverek? szarakodnak még?
  • Zsolesz089
    Holecsko barátom : "Köszönöm zsolesz89 jó volt ez a kis kiruccanás."
    httppicupload.firstweb.huupload.php
  • USAMEN POWER
    Éjjel Stockbauer társaságában gurultam:

Az utolsó képen, háttérben lévő szigetre bookmark kordináta átírásával sikerült átjutnom...

További szép napot !
  • Falkon
    Akkor igen halvány.
  • pxxl
    az még halványan pislákol
  • Falkon
    Az nem csak az egyik izzó.
    Kiégett a tompított meg a refi is.
  • pxxl
    Kiégett az egyik izzó
  • Falkon
    Na valamit ügyködtem , de mivel szar a szerver nem tudom kipróbálni.
    Köszi a tippet.
  • Falkon
    Köszi , megpróbálom
  • pxxl
    tdu modding tools-al lehet kamerát buzerálni. nem tudom pontosan hogy, sosem csináltam.
  • Falkon
    Jó délutánt!
    Azt hogy lehet megoldani , hogy pl: a Saturn Sky-t cserélje le , de az Alfa Brera legyen a kamera.
    Mert van a Mercim és h-váltósra kéne rakni , de azokon szar a kamera állás.
    Valaki tud segíteni?
    Előre is köszi.
  • Norby646
    Szia! Pl.: innen
  • Bamberger Alex
    hello! honnan lehet letölteni hozzá kocsikat?
  • Norby646
    Jajj bocsi véletlen képként szúrtam be XD. Dodge Viper gts
  • Norby646
    Hali! Itt egy vidi az "új" dodge viper gts-ről sztem naon jó a forum ventral-ról szedtem le itt egy kis vidi hozzá.
  • BalanceArt
    Hát az csak hétvégén esélyes. Egyébként, akár minden héten. Majd letárgyaljuk.
  • wandrew26
    Én is köszönöm mindkettőtöknek! Jó volt így felébredni Remélem még összefutunk vmikor, akár megismételve a kora reggeli ébresztő krúzt
  • wandrew26
    Ketten kora reggel 9-kor

Út közben egy gyors fotó

A végállomás

Majd egy kis levezetés a Dodge után
  • BalanceArt
    Egyébként tényleg jó kis krúz volt! Köszi mindkettőtöknek!
  • wandrew26
    Balancee-nak írtam azt meg sejtettük, hogy friends-be nem vagyunk bent neked, és a helyet se jegyezted meg, így elindultunk, de nem isoláltuk a layert (ehh, de ronda a magyaros angol ) szóval elviekben be kellett volna dobnia
  • BalanceArt
    Wandrew, jaddz: ez vicces, mert én is éppen búcsúzni akartam, erre kivágott a szerver. Mire visszakapaszkodtam már ott volt csontiz, aki megörült, hogy végre rám tudott csatlakozni, mire én közöltem, hogy éppen megyek...
    Szóval, a kilépőm nekem se sikerült jól.

Jaddz, jók lettek a képek! Én már nem teszek fel.
  • jaddz8
    Nem dobott ki, csak sajnos elfelejtettem hol voltunk miután autót váltottunk, nem találtalak titeket a térképen, mire megtaláltalak mozgásba lendültetek, és vagy 10x odateleportáltam ahol voltatok, követtem a nyomvonalat, de baszott összetenni a layer. Nem volt zárva a session?
  • wandrew26
    Muhaha amikor írtam az előbbit gyors leraktam tálcára. És most mikor visszaléptem olvastam h kidobott téged de utána visszacsatlakoztál.Hát ez az elköszönés és befejezés nagyon nem jött össze
  • jaddz8
    A mai Dodge SuperBee cruise-ról készült képek:
    http://www.mypicx.com/08092009/TDU_SuperBee_cruise/

special thanks: BalanceArt, Andrew
  • wandrew26
    Balancee köszi a krúzt a végén meg azt szerettem volna kérdzni h "már 10 óra van?" de nem nyomtam előtte t-t és azonnal a map-on teremtem és amikor visszacsatlakoztam akkor meg már te mentél el szóval köszi, jó volt, és bocs a fura befejezésért Képeket meg majd feltolom Még 1x bocsi
  • jaddz8
    Én már ott várok, amíg megérkeztek főzök egy kávét
  • BalanceArt
    Majd feldudálunk!
  • wandrew26
    Válasz is remélem nem alszok el XD
  • holecsko10
    Köszönöm zsolesz89 jó volt ez a kis kiruccanás.

• USAMEN POWER
    Északi városnál tegnap este:

Gyuracell, és Marcihusi társaságában:

• BalanceArt
    Privát ment.
  • Norby646
    Na csináltam egy vidit a 96-os dodge viper gts-ről átkonvertáltam meg minden szal holnap valszeg feltöltöm. Van valaki rajtam kívül aki berakta ezt a kocsit? Amúgy gondolom van itt olyan aki használ zmodellert. Lenne 1-2 kérdésem amik a következők: Kell-e regisztrált zmodeller ahoz, hogy én tudjak csinálni egy kemény tetőt az sl mercihez?
    És mennyire nehéz egy ilyet megcsinálni? Mert szeretnék egy keményttőt a kis mergához mivel más nem csinált hozzá tudomásom szerint, meg még egy-két autóról esetleg leszedni a tetőt :D. A segítséget előre is köszönöm.
  • jaddz8
    ROLL30AbandonHo:
    -Hogy megnyugtatásodul szolgáljak én is a héten kértem el a kulcsot, szerdán talán, miután megírtam az e-mailt kimentem rágyújtani, visszaértem 5 perc nem kellett hozzá már vissza is írtak, hogy rendben, csak küldjem el nekik a rossz kódot amit a dobozban találtam. Elküldtem, 2 perc múlva jött a kód. Azóta akárhányszor akartam fel tudtam csatlakozni, egyszer sem dobott ki, csak a layerek csúsznak szanaszéjjel, de mint tudjuk épp gyengélkedik kicsit a szerver.

BalanceArt:
    -Ha közölsz valami részletet a gurulással kapcs. én ottleszek (ha rajtam múlik, és a layerek istene is meghallgatja imáinkat) csak egy kérésem volna, ne az 5milliós klasszik Ferrarival vagy a 3milliós másik Astonnal. pls!
  • ROLL30AbandonHo
    ohh fuck:D
    Ien nincs:D