107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • [HUN]FaTaL
    Vagy egyszerűen a gamespy szarik az egészre.
  • Danus16
    az első tipped jöjjön be :D
    úgy lenne jó.
    megint nézegettem TDU2 híreket és az a pletyka szivárgott ki, de az még márciusban, hogy 2009 végén 2010 elején jön. Így legyen! :D

Amúgy tudtok nekem segíteni plíz? Keresek 2 modot, amiből asszem az egyiket megtaláltam.
    Az egyik Nissan 350Z Nismo drift mod(lámpák csecsésítve, hatalmas spoiler hátul.
    asszem ez az. de a marha lejárt a rapishare link és nemképes újra feltölteni...
    nincs meg valakinek véletlen? ha valahogyan át tudná passzolni megköszönném!
    ilyen volt:
    egy
    kettő

A másik meg egy RS4 mod.
    Szintén bitangnagy spoiler stb.
    így nézett ki:
    egy
    kettő
    három
    négy

Most pedig egy ilyet sikerült szereznem, és bár sztem ezis bitangjól néz ki, nekem éne az a spoileres :D valakinek nincs meg? :(
    Am ilyen a mostani:
    egy
    kettő
    három
    négy
  • somdav95
    csalókat leszarják...
  • SeanJRRussel
    Végülis annyira nem hangzik hülyén, de elég cink hogy nekem mióta kb féléve h megvan a játék,már harmadjára szopok vele.
  • pxxl
    reméljük jó lesz
  • Hoffi
    áá megvan:D
    leszedtem innen de mivel most nem otthon vagyok ahol jelenleg nincs net ezért ha hazamegyek csak reménykedni tudok hogy jó lesz :(

és köszi a választ!
  • Hoffi
    hát azt nemigazán:S
    valahonnan lelehet szedni mindegyiket?:D
    köszi a választ!
  • pxxl
    Figyeltél rá, hogy carpackos, vagy nem carpackos magic bkn-t raktál be? Mert nem mindegy.
  • Hoffi
    Hello
    na megvan az uj gépem megyis rajta minden rendesen ahogy kell!
    viszont van egy olyan problémám hogy mikor leszedek valami verdát és berakom a játékba akkor mindig kilép windows hibajelentéssel ha megakarom nézni!
    akármit akarok berakni mindig ugyanez van!
    amíg nem megyek oda a verdáoz addig semmi baj!
    az az bnk1.map bennt van szóval szerintem nem az a gond!
    Előre is köszi!
  • holecsko10
    Hát ezt nem így akartam bocsika.

3:00 fele jó a szerver úgy tűnik túl sok a tdu-s és a szerver nem bírja.

Saját vélemény: Én arra voksolok hogy most bővítik vagy lehet készülnek a tdu2-re de az is lehet hogy a csalókat most rúgják ki, vagy egyszerűen nagy takarítás van.
  • holecsko10
    3:00 fele jó a szerver úgy tűnik túl sok a tdu-s és a szerver nem bírja.

<div style="padding: 5px;"><strong>SPOILER!</strong> - az elolvasáshoz jelöld ki a keretes szöveget!<br />
    <div style="border: 1px solid rgb(170, 170, 170); font-family: Arial; font-size: 12px; color: rgb(240, 240, 240);">Saját vélemény: Én arra voksolok hogy most bővítik vagy lehet készülnek a tdu2-re de az is lehet hogy a csalókat most rúgják ki, vagy egyszerűen nagy takarítás van.</div>
    </div>
  • USAMEN POWER
    Stockbauer jó társasága nem változott, a képek viszont igen:

• jaddz8
    Mivel a huszonsokadik próbálgatásra mégis beengedett a szerver, sikerült egy egészen tartalmas estét összehozni, meg is lehet tekinteni képekben:
    http://www.mypicx.com/08092009/TDU_mai_felhozatal/

Közreműködnek:
    -dieerhun
    -Sormen19
    -Marcell(HU)
    -[HUN]Vihar92
    -olloczky
    -Balancee
    -AllexRo

kösz mindenkinek
  • pxxl
    ez teccik. jó kép :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egyébként meg koordináta... :)
  • USAMEN POWER
  • USAMEN POWER

Bookmark kordináta átírásával megpróbáltam távoli szigetekre átjutni, de sajnos a legtöbb csak textúra, és nem tart meg...
  • pxxl
    mind1 úgysem enged fel -.-
  • jaddz8
    Elnézést, hogy most szólok, cruise elmarad.
  • jaddz8
    Ma este (vasárnap) 22:00-kor ha szeretnétek egyet gurulni meg a szerver is engedi, gyülekezzünk 21:45-től a térkép délkeleti sarkában található világítótoronynál. Egyetlen kikötés van, "A"-kat. autóval gyere és ha tudod azt is tuningold fel, hogy könnyen fel tudj zárkózni a többiekhez ha elQrod a kanyart, útvonalterv nincs, az élen haladó választja meg tetszése szerint merre megyünk, nincsenek szabályok, randalírozunk egyet. Ha érdekel, 21:45 - délkeleti világítótorony. Thx.
  • Falkon
    Nincs mit.
  • Norby646
    Köszi már le is töltöttem.
  • Falkon
    Ment a privát.
  • Norby646
    Am most hogy így mondod lehet én is berakom valamelyikre az e500-ast mert úgy kedvet kaptam hozzá. Csak meg kéne csinálnom a számlapját olyanra amilyen az igazi e500-asban van.
  • Falkon
    Rosszul írtam.
    Inkább úgy mennyen mint a mienk.
  • Falkon
    Nekünk 3000-es Diesel volt.
    És inkább úgy mennyen mint egy e500-as.
  • Falkon
    Az A3 Dsg váltós.
    Jó helyen van , nem megy legalább gyorsan.
  • Norby646
    Aha. Csak az a gond hogy az ssr elég lassú kocsi az e500-ashoz képest meghát amit te is mondassz hogy 4 sebességes. Amúgy a te mercidnek mekkora motorja van?
  • [HUN]FaTaL
    Miért nem rakod pl. az A3 helyére? Ha jól emlékszem az H váltós. Vagy az alfa helyére.
  • Falkon
    Most az SSR helyén van , de ott szar volt a kamera , ezért kicseréltem a clk kamera nézetére.
    Csak az a baj hogy 4 sebességes.
  • Norby646
    Oké köszi mégegyszer.
  • Norby646
    Hmmm szép merci a w124-es e500-as nagyon szép modell ezt a tesóm is berakta. Te melyikre cserélted? Mert nekem az volt vele a bajom hogy a clk-t váltja le.
  • Falkon
    Ok akkor feltöltöm és privátba adom a linket.
  • Norby646
    Hát ha neked nem gond akkor azért megnézném mert eddig végülis sok mindenbe sikerült beletanulnom magamtól hát egy próbát megér de mondom csak ha neked nem gond. És köszönöm hogy segítessz.
  • Falkon
    Nekem meg ez a mostani gépem:

Végre h-váltós és a kamera is fasza.
  • Falkon
    De ha kiakarod próbálni feltöltöm az enyémet és elküldöm.
  • Norby646
    Jah értem nah akkor mostmár 100% hogy hagyom :) azért köszi a segítséget.
  • Norby646
    Na amúgy ezt a kereket kéne felnagyítani a dodge-on:

Ezt meg ma raktam be és szerintem egész jó:

• Falkon
    Engem az előbb elsőre utána másodjára , most meg nem enged fel.
  • Falkon
    Általában regisztrált zmodit úgy tudsz szerezni , ha valaki elküldi.
  • [HUN]FaTaL
    Engem 4.re felengedett az előbb.