107666
-
jaddz8 #85286 Nem akarok védeni senkit és tulajdonképpen egyikőtöket sem ismerem annyira, hogy hiteles véleményt alkossak róla, de ez a topik gyakran csak szurkálódással van telítve, lényegében semmi köze a TDU-hoz a belinkelt néhány képen és a segélykérő "újoncok" kommentjein kívül. Ez a HC v. nem HC vita is...OMG...azért kikapcsolható opció, mert mindenki eldönti szeretné-e használni vagy nem, egymást baszogatjátok ezzel is, mint valami kisgazdák, hogy kinek ment rá a karalábéjára a csiga és az kinek a kertjéből jött.
Engem egy kicsit zavar, hogy ha valaki kiír ide egy cruise-t akkor azt később azon a 3-4 emberen kívül aki éppen ittvan más már nem is tudja elolvasni, mert a felesleges rizsa miatt már egy oldallal arrébb kerül, azon meg nem fogja magát átnyálazni akit épp nem a vita érdekelne, de szeretne a többiekkel jót játszani.
De gondolom erre is csak azt lehet mondani, hogy ha nem tetszik el lehet menni. -
USAMEN POWER #85285 És ?
De amúgy jó az észrevétel !
-
Stockbauer33 #85284 Te tényleg nemlátod kik irnak ide?És mit?Sok sok
meg nagyszájú
-
Eddig is hosszú ékezettel írtad, ez a probléma.
-
"Kör nem kőr... És ki nem szarja le " -
USAMEN POWER #85281 Min. 200 fölötti tempórol van szó átlagban ! -
én is végigtudok menni átlag 130al úgy, hogy még a sávot is megtartom xD -
USAMEN POWER #85279 De a te kedvedért a kör-t ezentúl itt hosszú ékezettel fogom írni. -
peachman #85278 Szeretnék bekerülni egy klubba. Valahol van felvétel? Előre is THX! -
USAMEN POWER #85277 #85271: Ilyennek születtem, sry...
#85273: Valahol írtam hogy baszok a helyesírásomra ? Neked meg szövegértelmezési problémáid vannak, olvasd el újra a hszt ! Amúgy miért zavarnak itt a helyesírásommal kapcsolatos megjegyzések ? Ha egy vesszőt is félreírok, a következő komment már kioktatás, ami nem zavarna, viszont olvasom már egy ideje a topikot, de hogy másnak ment volna kioktató komment a helyesírásával kapcsolatban, olyan még nem fordult elő, pedig a legtöbb embert itt lehetne basztatni érte... Ez azt jelenti hogy egyesek, téged is beleértve csak az én hszeimre vannak kiélezve, és inkább leszarom, csakhogy megelőzzem a 100 oldalas offot.
#85275: Nem én, ti fogtok bizonyítani.
NikkyInDaHouse elöttem végig ment már úgy szigetkőrt, hogy egy táblának nem ment neki... Őt elismerem mester Hc-s nak, de nektek egyelöre a szátok jár... Erről van szó !
-
feltünési viszketekségnek hívják a másik alteregóját nem? ez a kettö eggyütjár :D -
BalanceArt #85275 Te valami bizonyítási kényszerben szenvedsz? -
lol:D -
Az, hogy leszarod a helyesírásod, az csak a saját igénytelenségedet jellemzi. -
énvagyok a dópmen stílus LOOOL 

-

USAMEN: amúgy hol szedted magadra ezt a stílust? :D kicsit nem tudnád moderálni magad? unalmas ez a "szarok a világba, szopjámále, annyit káromkodok amennyit akarok bazdmeg leszarlak, énvagyok a dópmen" stílus kicsit.
nehogy sértésnek vedd, nem támadás volt, csak oktondi megjegyzés. -
ez nem reform ez merénylet 
-
tebajod xD
nemmintha én nemlennék áámm ötös helyesírásbóó!!!! xD
nelegyé savanyúú. a helyesírást megkell néha reformálni!
na akkor megyek pár kőrt a versenypályán
-
remélem beomlik 
-
USAMEN POWER #85267 Elöbb nem lehet mert szar a szeró, de még 10-kor is előfordulhat hogy nem egy 100-as.
All: Helyesírási témában meg mindekit leszarok, állt. én vagyok megszólva érte, éppen ezért nem is érdekel, akinek meg nemtetszik az kapja be a fa.zom. Kör nem kőr... És ki nem szarja le ? Úgy írtam mert jóleset, nem vagyok pro nyelvtanból tudom jól, aki meg az, ossza az észt nyelvtanórán, de ne itt !
Na csácsá, 10-kor kráternél leszek. -
személy szerint engem zavar. meg sztem sok más embert is aki megtanulta hogy kell helyesen írni. -
-
mér, tök jól hangzik xD -
most miért szólsz bele a heJesírásába? te is csak kötöszköcc

-
oké na akkor én felvettelek remélem el tudom magyarázni rendesen -
ha nem 10kor lenne mennék szívesen xD -
Az nem kőőr hanem KÖR könyörgöm. :D -
ROLL30AbandonHo #85259 jah csak annyi lenne h Kocsit akarok be tenni a játékba de méég mindig nem jött ösze:D -
hát ha elmondanád hogy mi a problémád -
USAMEN POWER #85257 10-re nagy HC-sok jöjjenek a kráterhez !!! Toljunk pár szigetkőrt... :)
-
Deep Rush #85256 Úgy tünik minden jó, még sem jó. Kicsit kutakodtam a neten, másnak is volt ilyen problémája, de nem találok rá megoldást :(
Most telepíthetek XP-t... -
ROLL30AbandonHo #85255 Lenne egy kis problémám akire számíthatok az vegyen fel msn.
[email protected]
elörre is köszönöm -
gyuracell ma meg tegnap már megvolt az auto csak nem engedett rád.. -
Tutti Maci 01 #85253 nincs mit -
sok amerikai rendőr meg osztott agykapacitás. bár van kivétel. -
na ez se semmi. ilyet is rég nevettem már :D -
na ez is megunta az életét látom xD -
nagy ügy. ezt lazán megcsinálom TDU-ban 

-
az igazi tetrisz! -
THX