107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • DJ RX7
    és mégis hol van az a rejtett file?
  • CopyKing92
    onnan töröld és majd kéri a számot vagy oda írd be ugyan úgy mint azt. csak a másik számal persze.
  • CopyKing92
    egy rejtett fájl elöbb engedélyezt a mappa be állításoknál.
  • DJ RX7
    na beraktam a régi mentésem de nem hajlandó csatlakozni. hogyan tudom kicserélni a serial számot?
  • pxxl
    guglizzá' egyet vazze
  • DJ RX7
    rossz kódot szerintem tudsz gyártani magad is.
  • kazai21
    Csak úgy:)

• CopyKing92
    nem. nah fáradj át off totyikba :D
  • Szoki333
    Jajj bocs, azt nem láttam!! Amúgy ha berakok egy autó skint akkor azt mindenki más is látni fogja?
  • CopyKing92
    ok szia megy a büntető pont. aszem valakitől mert ki van irva az OFF TOPIK linkje is...
  • CopyKing92
    ez hogy jön ide? :D:D
  • pxxl
    amúgy nem gt-r. Shelby GT500 Knight Rider a saleen S281-en
  • pxxl
    murcival többet is

• DJ RX7
    na most akkor még egy kérdés: nekem megvan a sima tdu és ahhoz kapott serial. én eddig azt a serialt használtam. gold van 2 serial.
    felejtsem el a régit és használjam a gold serial-jat? visszateszem a régi mentésem akkor nem lesz gond a serial miatt?
  • CopyKing92
    tudsz jó 2 kerekező helyet? :O Nissan SkyLine GTR el? :D
  • DJ RX7
    okés, akkor mintjárt küldöm az emailt.
  • pxxl
    felesleges próbálkozni mint rossz.
  • DJ RX7
    na megvettem a gold verziót. próbálkozzak a pack serial-al vagy küldjem inkább az emailt azonnal, hogy rossz?
  • pxxl
    én kicseréltem az aszfaltot, sokkal szebb mint a gyári, de néha túlságosan is sötét, de nem vészes meg lehet szokni.
  • pxxl

#85466: nincs irányjelző majd talán a 2-ben lesz.
  • Matte
    Sziasztok!

Egy kérdés, kérlek aki tudja válaszoljon, ti úgyis jártasak vagytok a gammában:

van irányjelző? nekem emlékeimben az él hogy van, most felraktam újra a játékot, de nem lelem. Rosszul emlékeznék?

Köszönöm.
  • BalanceArt
    Hole, Johnny, Zsolesz! Kifagytam, lefagyott az egész gép miután elvétettem azt a kanyart... Most meg már nem látlak titeket a térképen.
  • Misi az ezredes
    Na. Itt vagyok de épp költözök anyámékhoz tehát nem leszek még neten jó ideig de már tudom nézni a fórumot.

Üdvözlettel : Dezső Ádám & köszönöm a türelmet
  • moonster
    9 - 17-ig melóznak hétköznap.
  • [HUN]FaTaL
    0%
  • DJ RX7
    holnap azt hiszem megveszem a kieg.-et. mennyi az esélye, hogy hétvégén elküldjék a működő kulcsot?

0%? :D
  • USAMEN POWER
    Ja gondolom az ablaküveg miatt van ez... Amúgy nálam is ilyen, pl. a Mustang Cobra-é nagyon sötét, azt nem szeretem, de egy pikáns sötétítés szerintem nem árt.
  • DJ RX7
    köszi a választ.

rx7 hang már sztornó, megszereztem.
  • [HUN]FaTaL
    Igen csak a belsőnézeti kamera fog elcsúszni, de moddingtoolsal beállíthatod a saturn kameráját az s7nek és akkor jó lesz.
  • DJ RX7
    valaki esetleg meg tudni dobni ezzel az rx7-es sound linkel? nagyon megköszönném!
    még egy kérdés: jelen esetben a saturn sky-ra cseréli ki. de teszem fel nekem ez az autó túl lassú. ha pl. átírom a saleen s7-es nevére akkor az működni fog ugyanúgy?
  • Tutti Maci 01
    szia!

belső nézetben sokkal sötétebb a látvány más autó estében nincs ekkora különbség
  • USAMEN POWER
    Van grafikai mód, de szerintem az úgy szar ahogy van...
  • Wanted
    Használtok valamilyen grafikai modot?
    Az aszfalt nem a legszebb a játékban.
  • [HUN]FaTaL
    Nem értem a kérdést. :D
  • daneszbaby
    Mien különbség?
    Nem értelek...
  • Tutti Maci 01
    sziasztok!

kérdésem a köv.

nálatok is ily különbség van a belső és külső nézet között ?

lp640 esetében

a belső

és a másik

más autók esetében nem tapasztaltam még

• USAMEN POWER
  • CopyKing92
    sztem tedd újra a játékot :O Radialeng-et használsz? mert énnem és még nemvolt iylenem 1-2 éven át. :D
  • USAMEN POWER
    Amit meg most vettem észre, hogy a 3 tuningos Nismonál a házban nem müxik a details...
  • CopyKing92
    nemtom hisz ugyan azok a texturák amik a kocsi alatt vannak elvileg meg kéne jelenítenie :O...