107666
-
ez a topic zárás nem jött be rendesen
-
hát engem meg halálba idegesített az a sok engedélyezés, meg rendszergazda ként futtatás. mi a ráknak. xp-ben sem volt, akkor sem raktam fel semmi szart.
-
Grifidos #85688 Az a win7 esetében már roppant nagy butaság. (a vistánál sem volt okos dolog)
-
carloelsa #85687 Igazad van!!! -
Nem te mutattad be a gamet ladics :D Hanem még a PC Guruban láttam. :)
Csak egyszer említettem és mondtad h neked is megvan.
Mellékesen kérném, hogy a nézeteltéréseket ne ilyen gyerekesen oldjátok meg. -
"kis köcsög miatt kaptam felfüggesztetted" - nem te vagy az egyetlen nagyfiú, bár kettőnk között az a különbség, hogy az ilyen pszichókat be is kellene zárni a picsába, hogy jól megba....a egy nagyfaszú "norvég" (nem lehet leírni vazze). -
Sziasztok! Van egy frankó kis rFactor ligánk a Megane Trophy moddal felvértezve és várunk minden kedves érdeklődőt. Eddig 1 verseny ment le és januári tart, minden csütörtökön 20:00-kor van a verseny. A tagdíj 500 ft és ez 2 évadra, azaz 1 évre szól. Itt nézzétek:
http://meganetrophy.atw.hu/news.php -
attól még megpróbálhatod. -
oke.akkor eladom
-
Játszhatatlan még FX5700al is. -
oke koszi.hogy erted gyengen fog menni? -
ha megkaptad akkor telepítsd fel és nézd meg.
-
próbáld ki de szerintem elég gyengén fog menni. valamint töltsd le a Radialeng-et amit a banner-ben megtalálsz. -
Nvidia GeForce FX 5200 on ha lennebb veszem a grafikát akkor is fog akadozni.Mert megkaptam a játékot ajándékba.koszi előre is. -
kapcsold ki az UAC-t aztán nem kell semmi ilyen hülyeség...
-
Grifidos #85675 Akik win7 x64 alatt játszanak és úgy óránként, félóránként kapnak egy CTD-t azoknak üzenem indítsák a játékot rendszergazdiként orvosolja a problémát.
Más:
Látom tudott még zuhanni a színvonal, megint egymást csesztetitek. -
USAMEN POWER #85674 Megismétlem a 85622-es hszt.
"volt itt más is" <--- Na ezt fejtsd ki nekem részletesebben is ! -
USAMEN POWER #85673 Esti lazának mondható gurulás:
Andrew: Ha visszaolvasol, láthatod hogy ki kezte, és milyen okból. Nem számít hogy szétbassza a rendet, ő a "veterán" sőt még "veterán" haverjai is vannak, éppen ezért megengedheti ezt a viselkedési formát magának nem igaz ? -
wandrew26 #85672 komolyan mondom.............................. Kár h most nincs itt Nevano, lenne mit törölni. Eddig nem értettem egyet azokkal akik elhúztak innen, az okból hogy nem ment más mint az off, vagy egymás baxogatása.. De ez most már tényleg kezd túl sok lenni..... Mindig azzal vagytok elfoglalva hogy ki az "öreg róka" vagy ki a legkeményebb, vagy épp ki tud egy hsz-be a legtöbb sz@rt belezsúfolni... És amíg ezen versengtek, egyikőtök se különb egyiknél se akármennyire annak érzi magát.. GRATULÁLOK, igen, ez az SG TDU topikja, így tovább fiúk 

-
:D
-
respect:D -

-
Jót röhögök a vitátokon. Mindegy végülis, de a helyesírását nem piszkálnám a helyedben.
"Szigetkőőőr" :D -
Hát most jó volt de viszont tegnap nem:D -
USAMEN POWER #85666 Éjjel mindig jó, kb. olyan délig... Napközben meg vagy jó, vagy nem. -
Nem is értem 4-5 fele nem volt semmi gond voltunk egy páran és senkit se dobott le a szeró,most meg ilyen jó krúznál össze vissza dobál mindenkit. -
megértjük, ma gurultam volna pár régi arccal és közbe szólt ez a szar:] -
Zsolesz089 #85663 Köszi de akkor is sz*r h b*szódna meg az Atari -
nem a te hibád.. -
Zsolesz089 #85661 Okxa Balance bocsi és a többieknek is h sz*rul sikerült a ma este majd legközelebb hátha. -
daneszbaby #85660 Hahaha
-
jóó xDXDDD -
Holnap rendezek valami light gurulást nem tudom még hol majd holnap infó.
De gyertek el mert én Veterán vagyok:DxD -
mindig van 1 jó logom ^^> -
lövöd a pizsit?:D -
Zsolesz089 #85655 Na srácok az Atari kis szófordulattal de megint sz**t ránk miest jó lesz (ha jó lesz) ismét megrendezésre kerül addig is vagy így vagy úgy de tartsunk ki. Amugy sztem ez volt a legrövidebb krúz a TDU történetében. :D
-
daneszbaby #85654 Nah jó kalap,kabát..... -
fasza:D
-
legyek inkább superman?
-
daneszbaby #85651 Jee már a 10.-ek vagyunk a legnézetebb fórumok listáján....