107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • kazai21
    Nah mi megyünk tovább Dozoo-val remélem mire befejezzük a kis gurulást aaddigra lesz egy rened Házigazda,jah és ne vitakozzatok mindenki írjon egy nevet és ennyi:)
  • Roger6
    "Tehát biztos jó lennél házigazdának, csak egy kicsit később. Ahogy bárki." - azt ne felejtsük el, hogy neked már volt időd bizonyítani, és a te HG-od alatt ment le a színvonal, mitöbb, zuhant. Azt értsd meg te is, hogy nem a személyeddel van gondom, hanem a munkáddal, amit nem csinálsz meg, mert rohadtul nem voltál itt soha, amikor kellett volna. Ebből van elegem, hogy lehetett NAPOKON keresztül flémelni, anyázni egymást. Ennek véget kell vetni, már ne is haragudj, és ha te nem vagy képes rá (mint kiderült), majd megteszi valaki más.
  • carloelsa
    Nah látod megint a kötözködés
  • USAMEN POWER
    Te dolgod, nagyjából kiismertelek mióta ide írkálsz, ha én nem, akk te biztos nem vagy alkalmas HG jogra.
  • Szabi1991
    na ja.. ezért kell kiírnia fejléc alá a FAQ-ot vagy GyIK-ot, azt ha kérdezni akar, ott a válasz.. végre van legalább gyík 1-2 hasznos infóval.. :)
  • USAMEN POWER
    Természetesen ha én lennék a HG, ilyen esetben a hozzászólás törlése. ennyi. HG joggal már én se szálnék vitába, ha tudok törölni egy hozzászólást...
  • daneszbaby
  • carloelsa
    Ha te lennél akkor a topicból bannoltatnám magamat azonnal...Akivel eddig beszéltem priviben illetve msnen, ők csakis azt mondták, hogy ha Usamen akkor takarodó,mert egyáltalán nem illik ide...
  • Misi az ezredes
    Itt nem Arról van szó, hogy nem vagy megfelelő, hanem az idetévedők gyakori kiosztásáról beszélnek. Ahogy sokan mások is adtátok egymás alá a lovat minden vitában.

Tehát biztos jó lennél házigazdának, csak egy kicsit később. Ahogy bárki. Csak kell ehez egy viselkedésnorma.
  • USAMEN POWER
    Úgy vettem észre hogy Grabowszki mostmár átlát a dolgokon, és nincs megvakulva, mint itt a legtöbb ember. A vitákat egésszében nézi, nem darabokban ! Van itt pár ember, aki csak a végkimenetelére kíváncsi a dolgoknak, hát igen Usamen már megint ossza az észt, azt meg figyelmen kívül hagyják, hogy igen Usament már megint provokálták. erről van itt szó, Grabowszkira szavazok !
  • carloelsa
    xD
  • Roger6
    Te tényleg nem olvastad a hozzászólásom? VAgy nem érdekel a közösség? Olvasd át mégegyszer, kérlek.
  • daneszbaby
  • kazai21
    :):)
  • Roger6
    Igazad van, kérlek ne haragudj!

GRABOWSZKI (Roger6) - 3 szavazat
    USAMEN POWER - 2 szavazat
    DOZOO - 1 szavazat
    KAZAI21 - 1 szavazat
  • Misi az ezredes
    Ez egy lehetőség volt nekem. Vagy lemondok, vagy leszavaztat. :)
  • Szabi1991
    csak nehogy megtaláljon egy gordonka..
  • pxxl
    ez eddig ok, de miért kellene ennek ellenére lemondania Nevanonak?
  • kazai21
    Kazai21: 1 szavazat:)
  • Roger6
    Bocs, javítok:

GRABOWSZKI (Roger6) - 3 szavazat
    DOZOO - 1 szavazat
  • Roger6
    Eddig:

GRABOWSZKI (Roger6) - 2 szavazat
    DOZOO - 1 szavazat
  • carloelsa
    Szabi, ez nem arról szól, hogy mennyi ideje játszol! Hanem egy topicot el tudnál e rendesen tartani és egy boldog, normális társaság itt lenne!
  • pxxl
    ha mindenképpen váltani akartok, akkor legyen Ő. Grabowszki. (Macskafogóban is jófej volt)
  • kazai21
    Mi fél 10-re tervezzük.
  • Szabi1991
  • Roger6
    Az jó hogy indulsz, csak magadra nem szavazhatsz. Ezt ugye nem kell elmagyaráznom?
  • Fitti83
    Ha már annyira megy a sazvazás, akkor én Grabowszkira szavazok. Ő jófej és régóta ismerem és mindennap beszélek is vele. Sőt saját ligánk is van és tökéletesen megoldunk mindent. Tehát őt biztos alkalmasnak tartom erre a feladatra.
  • pxxl
    10 után talán
  • Szabi1991
    indulnék a választáson én is.. béta óta tduzok.. igaz az elején 5fps alatt toltam...
  • carloelsa
    xD mikor? mert 8-tól gyakorlunk állítólag rFactoron (már festék is volt a kezemben xD)
  • Roger6
    Nos, számomra ezalatt a pár hsz alatt kiderült, hogy csak én akarok egy jobb közösség tagja lenni, és én vagyok az egyetlen, aki képes félretenni ellenszenvet, és minden rosszat más emberrel szemben. De hát mit is vártam? Te jó ég. Ilyenre szokták azt mondani: még hiszel a mesékben? Egy jó közösség? Meg majd együtt összefogunk? Tiszta hülye vagyok, de már felkeltem. Az tisztán kiderült, hogy Nevano jelenléte házigazda minőségben felesleges, mi több, nem kívánatos. Azt hittem legalább lesz egy közös döntés a házigazda mivolta felől, de jelen esetben az lenne a legjobb, ha Nevano eltűnne a helyéről, és nem lenne házigazdája a topicnak. Ja, hiszen így is csak annyi a különbség, hogy ki van írva a házigazda neve, de jelenléte abszolút fellelhetetlen....
  • kazai21
    Igen gurulunk már beszéltünk is Dozoo-val,hogy kéne este vmi gurit rendezni mert most is ott állunk a Marketnél:)xD
  • pxxl
    na feljődsz? :) zsírkréta este gurulunk :D
  • carloelsa
    MÁR MEGINT A VITA... :S
  • Misi az ezredes
    Legyen elég. Nem vitatkozás céljából lett a szavazás meghirdetve és publikálva, hanem azért, hogy a közösség nyíltan felvállalva leírja a véleményét.

Nem kell hozzáfűzni a másikhoz, hogy mi az ellenvélemény. Csak írjátok le úgy mintha a többiek még nem írtak volna. Köszönöm
  • pxxl
    én meg 11-ről 6ig csak nyomom a ctrl+r-t :D hátha írt valaki. ráérek :)

hö szavazok magamra
  • carloelsa
    Én 9 hónapja vettem részt veled egy krúzon :S mióta rFactorozom és egy nagyon komoly és rendes társaságban versenyzek, azóta én is kezdek olyan lenni mint ők :)
  • [HUN]FaTaL
    És ezt én írtam? Ne ordibálj. Ha valaki 20x leírja ugyanazt a hibát, akkor annak is szoktam szólni, nézz körül a többi topicban.
  • kazai21
    Áhh esélyem sincs rá:)
    Szívesen válalnám ezt a Topikot is mindennap vagy 10-szer megnézem csak nem írok ide sokat:)
    De mondom nem hiszem,hogy engem választanának meg.
  • Fitti83
    Szépjónapot! Sajnos egy ideje már nem látogatom a topic-ot, mert TDU-t hanyagoltam. De mikor rendszeresen jártam még, akkor annyit észrevettem, hogy NEVANO alig nézett be az oldalra. Egy házigazda legalább reggel és este nézzen fel. Én megértem ha gondjai vannak, de akkor mondjon le a jogáról, mert ez és ez van. Olyan ember kell, aki normális és tud naponta jönni és rendet rakni. Én tehát csak Nevano leváltásá-ra szavazok, de új házigazdát nem tudok mondani, mivel nem tudom kik aktívak és jófejek. Annyit megjegyeznék, hogy Usamen Power mikor voltam, nem mindig volt jófej. De a döntés a ti kezetekben. Hajrá!