107666
-
+1 neked Pepsi Twist! -
USAMEN POWER #85981 Normális hszeket nem törlök, ilyeneket még, és nem lesz gond ! -
ezt is törlöd?:O -
USAMEN POWER #85979 Ne működjél már ember ! -
USAMEN POWER #85977 Én is földobom pár elmaradt képem ! 
Ez egy régebbi, mikor egy nap alatt 4 cruiset toltam le egymás után külföldiekkel (Azt hiszem hogy az első cruise végén készült):
Külföldi fenyítése:
Dani társaságában (Norby testvére):
Úton észak fele:
Coldmetal, és Dominicq társaságában:
The End ! -
Szabi1991 #85976 mai "spontán" krúz.. :D
jó volt.. :)
-
USAMEN POWER #85975 Jaja valószínüleg el van rejtve: Egy mappába bemész: Eszközök - Mappa beállításai - Nézet - Rejtett fileok és mappák.
Ha idáig is tudtad, max fölösen leírtam, am szívesen :) -
szargame #85974 Köszönöm, cska az a baj, hogy nem az én gépemen akarom megcsinálni és ezen nincs apllication data el van rejtve vagy mi lehet mert az én gépemen ott van? köszi :D -
USAMEN POWER #85973 "mellesleg a cd kulcsot sem kéri" <--- Ebből következtetek hogy eredetileg warez volt fent.
Ha Xp-d van: (C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited) mappában írd át a txt fileban lévő Cd Kulcsot eredetire. A mappa amúgy rejtett, tedd láthatóvá !
Vista, Win 7 esetében az elérési utat nem tudom, de ha esetleg megtalálnád a txt-t, ugyanezt kell tenni, ahogy az elöbb leírtam.
Ha ezek után se engedne fel, és Gold verziód van, olvasd el a banner alatt: [ Gyakran Ismételt Kérdések ]
Remélem tudtam segíteni ! :) -
szargame #85972 Csáó! Azt szeretném megkérdezni, h mi van akkor amikor felteszem a játékot belépek csinálok profilt kiirja, hogy kell patch és felrakom a patchot és nem megy mert aztírja ki, hogy Failed to Connect the Test... Please Check Your Network Status... mellesleg a cd kulcsot sem kéri...( JÁTÉK EREDETI) -
USAMEN POWER #85971 Állok elébe ! -
Grifidos #85970 Csak vigyázz mert a moderátorok meg tudják nézni hogy miket töröltél. -
USAMEN POWER #85969 Oksa, remélem mostmár ezzel itt le van zárva a téma, amúgy a moderátori topikban folytathatod még, írtam egy szép hsz-t ! :) -
Grifidos #85968 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem rágjuk, amit ebben a 2 és fél órában műveltél...az igen. Figyeld a telefont bármikor hívhatnak kínából hogy utazz ki moderátornak.
Csak szólok hogy a privát üzeneted után le tiltottam az összes tőled jövő üzenetet.
Kedves TDU-val játszó fórumtársaimtól kérdezem hogy mi a véleményük az olyanokról akik vissza köszönés helyett gyorsan kiugranak a térképre vagy beszaladnak egy fényező műhelybe.
Szerintem rombolják a magyar TDU közösséget. -
USAMEN POWER #85967 Múltat ne rágjuk már, kösz ! -
erről beszélek
-
USAMEN POWER #85965 Ezt hívják úgy hogy rend, a nekem szegett hsz ek nem érdekelnek, én a TDU-val szeretnék foglalkozni, nem más fennhangú hsz-ével !!! Miért nem világos ??? -
Azzal, hogy te szítod a tüzet nem leszel jobb. Tulajdonképen az kezdődött el most ami kb. fél éve nálam amikor megkaptam a HG-t.
Ahogy más is mondta, itt nem a HG, hanem a felhasználó a hibás. Esetünkben TE. -
USAMEN POWER #85963 Felőlem 100 képet is linkelhetsz a mocskolódásod mellé, akkor is törölni fogom !
Ha a képedet viszont szeretnéd látni itt, szúrd be külön, a felém irányuló aljas megjegyzéseid nélkül ! -
USAMEN POWER #85961 Az volt kb. 1 hete is, mindenki a véleményét nyílvánította ki, érvelt a másik ellen, ami kb. "olaj a túzre" féle eset. Ennek a helye 19-ike elött volt, szóval a válaszom nem ! -
a véleményét mondta el nem vitázott
vagy már azt sem szabad?
-
Szabi1991 #85959 akár.. hol, mikkel, mikor ? :) -
misiizsai #85958 én akarok 
Régen TDU-ztam már -
Zsolesz089 #85957 Valaki szertene ma cruise?
Mert én benne lennék -
Zsolesz089 #85956 Elnézést
-
USAMEN POWER #85955 Vitát lezáró hsz: 2009. aug. 19. ---> #85936
Ma 25-ike van, nem azért volt lezárva jóideig a topik, hogy megint jöjjenek a felháborodó kommentek !
Innentől minden nem idevaló hsz törölve lesz, aki meg elfajul linkelődik a moderátori topikba ! -
ohho de rég láttam ezt a nevet :) üdvözlet mi a történés? 
-
ójaj ójaj kitört az anarchia mi lett az én régi tápigommal? látom nekem kéne rendet tartani -
misiizsai #85949 Sziasztok
Rég gurultam már lenne kedve valakinek velem gurulni egyet?
Látom új házigazda van
-
USAMEN POWER #85948 Főleg hogy a szerver is jó már egy hete kb. :) -
USAMEN POWER #85947 Én is tolnák föl képeket, de nem akarok pofátlan lenni, majd késöbb beszúrom őket.
-
Jó lenne valami krúz gyerekek!!! -
LINK -
ez egy mod.
-
Szép képek, de ez mod, vagy photoshop? Hogy ilyen szinesek a fák mintha ősz lenne -
ennek örömére itt van pár kép az elmúlt napokból... 
-
Szabi1991 #85940 -
Szabi1991 #85939 sziasztok
-
hurrá -
Végre újra nyitva a topik:)