107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • ladics

+1 neked Pepsi Twist!
  • USAMEN POWER
    Normális hszeket nem törlök, ilyeneket még, és nem lesz gond !
  • ladics

ezt is törlöd?:O
  • USAMEN POWER
    Ne működjél már ember !
  • USAMEN POWER
    Én is földobom pár elmaradt képem !

Ez egy régebbi, mikor egy nap alatt 4 cruiset toltam le egymás után külföldiekkel (Azt hiszem hogy az első cruise végén készült):

Külföldi fenyítése:

Dani társaságában (Norby testvére):

Úton észak fele:

Coldmetal, és Dominicq társaságában:

The End !
  • Szabi1991
    mai "spontán" krúz.. :D

jó volt.. :)
  • USAMEN POWER
    Jaja valószínüleg el van rejtve: Egy mappába bemész: Eszközök - Mappa beállításai - Nézet - Rejtett fileok és mappák.
    Ha idáig is tudtad, max fölösen leírtam, am szívesen :)
  • szargame
    Köszönöm, cska az a baj, hogy nem az én gépemen akarom megcsinálni és ezen nincs apllication data el van rejtve vagy mi lehet mert az én gépemen ott van? köszi :D
  • USAMEN POWER
    "mellesleg a cd kulcsot sem kéri" <--- Ebből következtetek hogy eredetileg warez volt fent.

Ha Xp-d van: (C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited) mappában írd át a txt fileban lévő Cd Kulcsot eredetire. A mappa amúgy rejtett, tedd láthatóvá !

Vista, Win 7 esetében az elérési utat nem tudom, de ha esetleg megtalálnád a txt-t, ugyanezt kell tenni, ahogy az elöbb leírtam.

Ha ezek után se engedne fel, és Gold verziód van, olvasd el a banner alatt: [ Gyakran Ismételt Kérdések ]

Remélem tudtam segíteni ! :)
  • szargame
    Csáó! Azt szeretném megkérdezni, h mi van akkor amikor felteszem a játékot belépek csinálok profilt kiirja, hogy kell patch és felrakom a patchot és nem megy mert aztírja ki, hogy Failed to Connect the Test... Please Check Your Network Status... mellesleg a cd kulcsot sem kéri...( JÁTÉK EREDETI)
  • USAMEN POWER
    Állok elébe !
  • Grifidos
    Csak vigyázz mert a moderátorok meg tudják nézni hogy miket töröltél.
  • USAMEN POWER
    Oksa, remélem mostmár ezzel itt le van zárva a téma, amúgy a moderátori topikban folytathatod még, írtam egy szép hsz-t ! :)
  • Grifidos
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nem rágjuk, amit ebben a 2 és fél órában műveltél...az igen. Figyeld a telefont bármikor hívhatnak kínából hogy utazz ki moderátornak.
    Csak szólok hogy a privát üzeneted után le tiltottam az összes tőled jövő üzenetet.

Kedves TDU-val játszó fórumtársaimtól kérdezem hogy mi a véleményük az olyanokról akik vissza köszönés helyett gyorsan kiugranak a térképre vagy beszaladnak egy fényező műhelybe.
    Szerintem rombolják a magyar TDU közösséget.
  • USAMEN POWER
    Múltat ne rágjuk már, kösz !
  • pxxl
    erről beszélek
  • USAMEN POWER
    Ezt hívják úgy hogy rend, a nekem szegett hsz ek nem érdekelnek, én a TDU-val szeretnék foglalkozni, nem más fennhangú hsz-ével !!! Miért nem világos ???
  • Misi az ezredes
    Azzal, hogy te szítod a tüzet nem leszel jobb. Tulajdonképen az kezdődött el most ami kb. fél éve nálam amikor megkaptam a HG-t.

Ahogy más is mondta, itt nem a HG, hanem a felhasználó a hibás. Esetünkben TE.
  • USAMEN POWER
    Felőlem 100 képet is linkelhetsz a mocskolódásod mellé, akkor is törölni fogom !
    Ha a képedet viszont szeretnéd látni itt, szúrd be külön, a felém irányuló aljas megjegyzéseid nélkül !
  • USAMEN POWER
    Az volt kb. 1 hete is, mindenki a véleményét nyílvánította ki, érvelt a másik ellen, ami kb. "olaj a túzre" féle eset. Ennek a helye 19-ike elött volt, szóval a válaszom nem !
  • pxxl
    a véleményét mondta el nem vitázott vagy már azt sem szabad?
  • Szabi1991
    akár.. hol, mikkel, mikor ? :)
  • misiizsai
    én akarok
    Régen TDU-ztam már
  • Zsolesz089
    Valaki szertene ma cruise?
    Mert én benne lennék
  • Zsolesz089
    Elnézést
  • USAMEN POWER
    Vitát lezáró hsz: 2009. aug. 19. ---> #85936

Ma 25-ike van, nem azért volt lezárva jóideig a topik, hogy megint jöjjenek a felháborodó kommentek !
    Innentől minden nem idevaló hsz törölve lesz, aki meg elfajul linkelődik a moderátori topikba !
  • pxxl
    ohho de rég láttam ezt a nevet :) üdvözlet mi a történés?
  • Pepsi Twist
    ójaj ójaj kitört az anarchia mi lett az én régi tápigommal? látom nekem kéne rendet tartani
  • misiizsai
    Sziasztok
    Rég gurultam már lenne kedve valakinek velem gurulni egyet?
    Látom új házigazda van
  • USAMEN POWER
    Főleg hogy a szerver is jó már egy hete kb. :)
  • USAMEN POWER
    Én is tolnák föl képeket, de nem akarok pofátlan lenni, majd késöbb beszúrom őket.
  • SeanJRRussel
    Jó lenne valami krúz gyerekek!!!
  • pxxl
    LINK
  • pxxl
    ez egy mod.
  • tdu Toyota
    Szép képek, de ez mod, vagy photoshop? Hogy ilyen szinesek a fák mintha ősz lenne
  • pxxl
    ennek örömére itt van pár kép az elmúlt napokból...

• Szabi1991
  • Szabi1991
    sziasztok
  • pxxl
    hurrá
  • kazai21
    Végre újra nyitva a topik:)