107666
-
nézd meg honalapját a megánnak...
dózóó nem úúúúgy:D:D::D:D de bírlak! -
stefy16 #86108 Bocsi srácok de még egy kérdés saját zenét ha lehet hogyan tok berakni? -
carloelsa #86107 lol én nem biztos hogy leszek :( vagy csak épp befutok időmérőre :( amúgy 5 kört tettem meg a pályán xD -
Még lehetsz!
Csak hülyültem! Este verseny, készülj, mert én egy normális kört nem tudok menni a pályán!
-
carloelsa #86105 Szeretsz? :S Nem vagyok ám buzi ;) -
uristen dozoo ne vedd ennyire szívedre szeretlek tod<3 csak vicc:D amugy jó lett baba ^^> -
namájó elöbb kiírta hogy csak regizett pípölöknek való nem szoltam!
grab 29.-krúzra csavarok 1 cigit és mehet a krúúúz:D -
Miért kellet "leprivátozni" a fórumot???????? -
stefy16 #86101 1000 köszönet a ségítségért
-
alapból nem esik a játékban,a kocsikat meg innen tudod letölteni,de asszem regelni kell.Valamint szükséges hozzá a magic map fájl (Bnk1.map) ami lehetővé tezsi h bármekkora nagyságú fájlokat cserélj ki.Ha ezt nem töltöd le akkor ha beteszel egy autót le fog fagyni a játék.
Autót meg letöltöd és amelyik kocsira modellezték annak a fájlaira kicseréled ennyi az egész. -
"el fog futni - megjegyzés: a diavetítés viszont egy gyorsfilm lesz ehhez képest."---mi szöveg vazze,cseppet se köcsög 

De hát ami igaz az igaz. -
stefy16 #86098 Hellosztok még új vok de lenne 2 kérdésem.Nálam sohase esik mindig csak borul.ezt h tom megcsinálni?és honnan van nektek ilyen kocsitok?(Golf stb)googleben megtalálom? -
Szia, ezt találtam neked google-ban:
- Pentium 4 2.4 GHz
- 1 GB RAM,
- Graphic card 256MB (GeForce 6600GT or better),
- 8 GB HDD,
- Windows 2000/XP.
Kérdésedre a válasz: el fog futni - megjegyzés: a diavetítés viszont egy gyorsfilm lesz ehhez képest. -
Sziasztok.Van egy P4-es gépem 512 memoriával,256 mb-s ATI Raedon 9250 video kártyával és érdekelne hogy ezen elfut e a jatek.LÉCCIVÁLASZOLJATOK! -
USAMEN POWER #86095 NewLife is előfordul HC-ban: 
Stockbauer társaságában:
Stockbauer, és Gyuracell társaságában (Tankolás):
-
Na ez a válság 
-
USAMEN POWER #86093 Szépek
-
USAMEN POWER #86092 Na így az igazi !
-
Tutti Maci 01 #86091 pár szépség
és végül
-
carloelsa #86090 * (-.-) Akkora vihar volt, hogy a kabrio kocsikban csak állt a víz, nem tudtuk felhúzni a tetőt :( ezért lenne jó TDU 2-s motor a tekerőbe xD Hát volt még jég is, szóval fájt is a fejünk, még azalatt a vékony baseball sapka alatt is :( -
carloelsa #86089 Jajjj :S nah így
-
carloelsa #86088 De, majd megpróbálom, mert soha nem csináltam Gifet, de tudom hogy kell :)
Uhh Pixxel milyen viharba kerültünk...
-
USAMEN POWER #86087 Egy mozgó gif képet nem tudsz csinálni belőle ? Esetleg egy villámlást is beiktatva. :) -
carloelsa #86086 Kösszi :) -
USAMEN POWER #86085 Amúgy jó lett a kép !
-
ha pojénbol mondod hogy kaki lett legalább írd utánna hogy viccvolt zárójelben vagy valami:S -
carloelsa #86083 befejeznéd? addig kötözködsz míg össze nem csomagollak...Chatangóba is... kuss legyen... -
carloelsa #86081 kösszi :) -
Gyuracell #86080 kár
,amúgy szép kép lett
-
carloelsa #86079 #89077: Ezt PhotoShop CS3-al csináltam ;)
#86076: Grabot lecsapom a jó kis plakátja miatt :D én is remélem hogy szép lesz az effekt TDU 2-ben :D -
Szabi1991 #86078 képszerkesztő progival :S -
Gyuracell #86077 Nekem tetszik
,hogy tudnám berakni ?
-
Szabi1991 #86076 eddig észre se vettem grab élénk plakántja alatt :O
ám nem lett rossz, reméljük a TD tényleg ien lesz ;) -
carloelsa #86075 Senkinek sem tetszik az esős képem?
-
Bmx01 #86074 hy
az miért lehetséges hogy mikor rányomok a térképre kiírja hogy a kapcsolat + szakadt és rányomok hogy ok és kifagy a game ???? -
Má nem azé de ma nem lesz semmi???? -
thx a lot -
6-ban is bírja a 100at oljan fajintos a stradale 

de ha már mindenki g-zik akkor talán g-vel tolom oda a zarcom, hogy ne lógjak ki a sorból.
-
USAMEN POWER #86070 Nekem Google Chrome van, az se hozza be. -
Azér G, mert ha peace meg Bob Marley, meg nyugi van, akkó ticcsen szágúdááás. Tőlem mondjuk jöhetsz B-vel is, csak nem fogod felrakni kettesbe sem. 
Sean: plakátot te sem látod? ott van rajta minden infó, de azért leírom neked. G kategória, szombat 21 h, északi golfpálya. Olyan autóval gyere, amivel tudsz 200 körüli tempót utazni, nem leszünk sokkal gyorsabbak. HC vagy non HC ez rajtad múlik, nekem mindegy. TS = TeamSpeak, mikrofon köll hozzája. A lényeg, hogy tudunk valós időben dumálni a programon keresztül, mintha telefonálnánk. Van egy kis hangcsúszát, olya 1 mp körüli. Ja, és ha valaki hang aktivációra teszi, azt megverem, mert nem vagyok kíváncsi sem a kormánya hangjára, sem a böfögésére, sem arra, hogy milyeneket köhög.
Orrfújásra még mégúgyse. Szóval TS jó, TS szép, éééérteeeem? 
Megnéztem, Internet Explorer alatt nem lehet látni a képet, Firefox tökéletesen behozza. Nem értem, mitől lehet ez...