107666
-
Immigrants #86278 Valaki belinkelni nekem Ezt a Ferrari F430 Scuderia-t.Nagyon hálás lennék -
Jah igen, ez a warez verzió miatt van. Keresd meg (te is) a hamis CD kulcsot tartalmazó txt fájlt a gépeden a-tájon, ahol ladics kolléga írta, hátha neked ott lesz. Annak a fájlnak a tartalmát kell kicserélned az eredeti Cd kulcs beírásával. Utána meg, ha még mindig nem indul, akkor az előző válaszomat javaslom. -
MichaelCGT #86276 jó. de nekem a sima TDU aktivációs kódót nem is kérte.:\ esetleg egy email.t vagy msnt tudna adni valaki?
-
Ha a kézikönyvből írtad be Megapack Cd kulcsát, akkor kattints a banner alatt lévő "Gyakran Ismételt Kérdések" feliratra, majd olvass! -
...másképp nem tudnék itt lenni, szóval fel van rejtve. -
MichaelCGT #86273 Sziasztok. Most vettem meg a TDU-t eredetibe ebbe a Goldos kiadásba amiben benne van a megapack is. Előtte volt tört TDU is a gépemen de azt letöröltem teljes egészében. Most nem tudok bejelentkezni a profilomba TDU-ban. Valaki tudna segíteni? Előre is köszi. -
Jó lesz ez a Suzuki 
-
rejtet fájlokat rejsd fel :] -
Hol?
-
controls-ban nem elég bepipálni állísd is be hogy gáz fék stb:]
winfos 7 alatt pedig itt találod : %userprofile%\AppData\Local\ -
Sziasztok, Windows 7-et használok és nem találom a CD key.txt-t (vagy valami ilyesmi a fájl neve). Át akarnám írni másik eredeti kulcsra, mert szerintem azért nem tölti be a profilomat, mert másik eredeti CD kulcs van neki megadva jelenleg, de úgy gondoltam azzal is fog működni.
Tudja valaki hol találom ezt a fájlt Seven alatt?
Köszi! -
kormánnyal szeretnék játszani, controlsban bepipáltam a wheel-t de azzal együtt nem megy kormánnyal, mi lehet a probléma? -
Itt egy videó a hang nem jó mert mikrofonon lett fel véve.
-
Jah jah,ez az. -
Megvan a Charger is.FNF Charger
Valaki nem tudja azt megcsinálni h kiveszi az első fényszórókat h úgy nézzen ki mint az 1. részben??? -
Tutti Maci 01 #86263 szia !
lehet erre gondoltál ?
charger -
A chargert miylen jó lenne ha vki megcsinálná.Brutál lenne. -
csak egy abaj,hogy ennek a filmben nem volt ilyen beömlője:D -
"Nincs is több eredeti progim, csak a tdu! " - bassza meg, mi hülyék meg megvettük eredetiben a cégnél a PS-t...
-
Buick GNX -
Készül a Suzuki 1000 öcsi :D
Link -
ráér.. -
-
most fejeztem be mára. majd holnap. amúgy warezzal is lehet, van hozzá valami fos krekk, vagy volt, de az a n00b gyökereknek van :D -
sorry, csak próbálok ilyen becsületes izének tűnni. Nincs is több eredeti progim, csak a tdu! :) -
kb 2éve tolom online:D:D: azé kösz a választ én még anno 6000ft-ért vettem :] csak pixinek üzentem hogy jön-e majd gurulni -
USAMEN POWER #86252 Photoshop -
Warezt még nem láttam, viszont a TDU Gold most csak 1990....
Ha kell linkelek áruházat.
Ha ez sem elég akkor küldök egyet.
-
Szerinted Drot agya nem adta ki, hogy így sem fog menni?
-
warezzal lehet multizni?
:D gyere valamikor gurulni -
szedd le, törölj minden hozzá tartozó cuccot, reg clean, és rakd újra az egészet. hátha segít. lehet volt valami kavarás, vagy esetleg warez verzió.
-
Nem m1 ugy se :( -
ezt honnan szedted le?Adj linket privibe please :D -
Akkor másold be a játék főmappájába, aztán futtatás rendszergazdaként. -
Szerinted az agyam nem adja ki? -.- -
Tedd újra! -
Hali!Olyan problámám, lenne hogy frissítést szeretnék telepiteni de az irja hogy There is no test driver unlimited on yout system min angoltudássál tudom vagyis gondolom h azt jelenti hogy nincs a tdu nincs installálva pedig van:DValami ötlet?:/ -
Na na,Elenoron igen is szép a gt hang 
De amúgy igaz. -
USAMEN POWER #86240 Háth pedig amit ma betettem, az se 100 %-os, de nagyon ott van ! TDU Centralon van két videó is róla, csak összehasonlítási alapként, nem kéne sokat dolgozni rajta még, hogy 100 %-osan élethű legyen !
Viszont az alap játékhangot nem teszem vissza az biztos, mert meg se közelíti ezt... -
Hogy őszínte legyek én hagytam a GT hangját úgy ahogy van. Szerintem nagyon eltalálták bár az igazitól messze van azért.
Az újjak meg hát nem rosszak de ezekért nem cserélem le.