107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Immigrants
    Valaki belinkelni nekem Ezt a Ferrari F430 Scuderia-t.Nagyon hálás lennék
  • fery02
    Jah igen, ez a warez verzió miatt van. Keresd meg (te is) a hamis CD kulcsot tartalmazó txt fájlt a gépeden a-tájon, ahol ladics kolléga írta, hátha neked ott lesz. Annak a fájlnak a tartalmát kell kicserélned az eredeti Cd kulcs beírásával. Utána meg, ha még mindig nem indul, akkor az előző válaszomat javaslom.
  • MichaelCGT
    jó. de nekem a sima TDU aktivációs kódót nem is kérte.:\ esetleg egy email.t vagy msnt tudna adni valaki?
  • fery02
    Ha a kézikönyvből írtad be Megapack Cd kulcsát, akkor kattints a banner alatt lévő "Gyakran Ismételt Kérdések" feliratra, majd olvass!
  • fery02
    ...másképp nem tudnék itt lenni, szóval fel van rejtve.
  • MichaelCGT
    Sziasztok. Most vettem meg a TDU-t eredetibe ebbe a Goldos kiadásba amiben benne van a megapack is. Előtte volt tört TDU is a gépemen de azt letöröltem teljes egészében. Most nem tudok bejelentkezni a profilomba TDU-ban. Valaki tudna segíteni? Előre is köszi.
  • RS
    Jó lesz ez a Suzuki
  • ladics
    rejtet fájlokat rejsd fel :]
  • fery02
    Hol?
  • ladics
    controls-ban nem elég bepipálni állísd is be hogy gáz fék stb:]

winfos 7 alatt pedig itt találod : %userprofile%\AppData\Local\
  • fery02
    Sziasztok, Windows 7-et használok és nem találom a CD key.txt-t (vagy valami ilyesmi a fájl neve). Át akarnám írni másik eredeti kulcsra, mert szerintem azért nem tölti be a profilomat, mert másik eredeti CD kulcs van neki megadva jelenleg, de úgy gondoltam azzal is fog működni.
    Tudja valaki hol találom ezt a fájlt Seven alatt?
    Köszi!
  • Desiderata #86267
    kormánnyal szeretnék játszani, controlsban bepipáltam a wheel-t de azzal együtt nem megy kormánnyal, mi lehet a probléma?
  • holecsko10
    Itt egy videó a hang nem jó mert mikrofonon lett fel véve.

• SeanJRRussel
    Jah jah,ez az.
  • SeanJRRussel
    Megvan a Charger is.FNF Charger

Valaki nem tudja azt megcsinálni h kiveszi az első fényszórókat h úgy nézzen ki mint az 1. részben???
  • Tutti Maci 01
    szia !

lehet erre gondoltál ?

charger
  • SeanJRRussel
    A chargert miylen jó lenne ha vki megcsinálná.Brutál lenne.
  • SeanJRRussel
    csak egy abaj,hogy ennek a filmben nem volt ilyen beömlője:D
  • Roger6
    "Nincs is több eredeti progim, csak a tdu! " - bassza meg, mi hülyék meg megvettük eredetiben a cégnél a PS-t...
  • holecsko10

Buick GNX
  • holecsko10

Készül a Suzuki 1000 öcsi :D

Link
  • ladics
    ráér..
  • adamfesto
  • pxxl
    most fejeztem be mára. majd holnap. amúgy warezzal is lehet, van hozzá valami fos krekk, vagy volt, de az a n00b gyökereknek van :D
  • adamfesto
    sorry, csak próbálok ilyen becsületes izének tűnni. Nincs is több eredeti progim, csak a tdu! :)
  • ladics
    kb 2éve tolom online:D:D: azé kösz a választ én még anno 6000ft-ért vettem :] csak pixinek üzentem hogy jön-e majd gurulni
  • USAMEN POWER
    Photoshop
  • adamfesto
    Warezt még nem láttam, viszont a TDU Gold most csak 1990....
    Ha kell linkelek áruházat.
    Ha ez sem elég akkor küldök egyet.
  • adamfesto
    Szerinted Drot agya nem adta ki, hogy így sem fog menni?
  • ladics
    warezzal lehet multizni?

:D gyere valamikor gurulni
  • pxxl
    szedd le, törölj minden hozzá tartozó cuccot, reg clean, és rakd újra az egészet. hátha segít. lehet volt valami kavarás, vagy esetleg warez verzió.
  • pctroger
    Nem m1 ugy se :(
  • PepsiMax
    ezt honnan szedted le?Adj linket privibe please :D
  • drot
    Akkor másold be a játék főmappájába, aztán futtatás rendszergazdaként.
  • pctroger
    Szerinted az agyam nem adja ki? -.-
  • drot
    Tedd újra!
  • pctroger
    Hali!Olyan problámám, lenne hogy frissítést szeretnék telepiteni de az irja hogy There is no test driver unlimited on yout system min angoltudássál tudom vagyis gondolom h azt jelenti hogy nincs a tdu nincs installálva pedig van:DValami ötlet?:/
  • SeanJRRussel
    Na na,Elenoron igen is szép a gt hang
    De amúgy igaz.
  • USAMEN POWER
    Háth pedig amit ma betettem, az se 100 %-os, de nagyon ott van ! TDU Centralon van két videó is róla, csak összehasonlítási alapként, nem kéne sokat dolgozni rajta még, hogy 100 %-osan élethű legyen !
    Viszont az alap játékhangot nem teszem vissza az biztos, mert meg se közelíti ezt...
  • HUNMemphis
    Hogy őszínte legyek én hagytam a GT hangját úgy ahogy van. Szerintem nagyon eltalálták bár az igazitól messze van azért.
    Az újjak meg hát nem rosszak de ezekért nem cserélem le.