107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • laca133
    Ezért Beszéljük meg PM-ben :)
  • USAMEN POWER
    Semmi gond, egész nap nyugi volt a topikban, de ez a HC balhé nem kellett volna így nap végére...
    Másrészt Top 7 -ben van a topik, és aki benéz ide ne azzal foglalkozzon már hogy megint mi van itt, mikor már napok óta nyugi van. :)
  • laca133
    Énis inkább abba az irányba mentem.

• Zolee0
    Jajj te szegény, annyira fontos volt elküldeni? Belehalsz hogyha ottmarad veletek? Meg most kezdte a játékot, lehet, hogy nem tudja mivel kell írni, attól még nem kell leszólni, meg elküldeni.

Nyúlájf: Tőlem törölheted, de még előbb olvassa el. És nem is baj ha többen látják.

Annyi az egész, hogy ezt a HC dolgot nem kéne kötelezővé tenni, mert mindenki máshogy szeret menni.
  • kazai21
    Okés,bocsi PM-be megbeszéljük már.
    #86675: Hát figyelj szerintem jól mentél csak egy embernek nem tetszettél,nem mondok nevet.
  • Szabi1991
    kép lemaradt :D
    [center]
  • Szabi1991
    én is el lettem küldve.. inkább felmentem egyedül a hegyeke.. ;)
  • USAMEN POWER
    Oksa ! Innen minden vita hsz törölve lesz !
  • kazai21
    Jó,de ez így volt,előszőr szépen mondtuk menj el légyszíves.
    De te semmit se mondtál még köszönni se köszöntél.
    Mind1 már nem is érdekel.
  • laca133
    Gyere PM-be ott beszéljük ezt meg mondtam, de látom nem fogtad fel.
  • Szabi1991
    [center]
  • kazai21
    Jajj mért hazudsz?
    Úgy kezdődött ránk ugrottál mi köszöntünk neked,hogy szia laca ez hc-s krúz.
    Te meg semmit se szóltál hozzánk annyit se,hogy sziasztok csak jöttem megnézni,hogyan is van egy ilyen krúz.
    De semmi se szóltál csak mentél idétlenül,és utána kezdtük a "csúnya beszédet"!
  • blackcalibra
    Bazdki, ez eszembe se jutott(rejtett).

Kösz.
  • Mathiasse
    Sziasztok!
    Visszatértem újra, nem szabadultok tőlem :P
    a gond csak az hogy elszállt minden...a mentés és minden.
    És a legjobb a dologban, hogy a tdu central se mükszik.
    Egy kocsi kellene nekem:
    - BMW E34 5series. lehetőleg hanggal.
    Tudom, hogy a google jóbarátom de most nem adott ki semmit ezért kérdezem itt hátha...
  • laca133
    Ez még haggyán.
    Gondoltam oda megyek megnézem hogyan is zajlanak az elején a dolgok, mint kezdő. De a crouse-on nem akartam részt venni. Csak elmegyek mellettük már egy-két ember villogtatja agyi színvonalát. Pedig hozzájuk sem szóltam.

Had idézzek párat:
    "laca, takarodj!" "laca, 8 éves vagy?" "HC:ON anyád!"
    És még sorolhatmám. Nemtudom mivel érdemeltem ki, ki az anyázást.
    Hisz én nem szídtam eggyetlen rokonát sem a játékosnak.
    Dozoo, szépen megkért, hogy távozzak és azt hiszem ennek eleget is tettem. De azt is tudom, hogy többet SG Crouse-ra nem fogok járni.
    Mégpedig az ehhez hasonló színvonalú emberek miatt.

Nem akarok flame-t a topikba. Aki magára vette az írjon nekem PM-et és LEHET válaszolok neki.
  • USAMEN POWER
    Pixxel már leírta !

És megsúgom hogy ami szerinted nincs, az van, csak te nem látod mert rejtett. Tedd láthatóvá azt a mappát ! (Hiába rakod újra a játékot, azzal a kódokat tartalmazó mappa nem fog törlődni...)
  • blackcalibra
    És hiába rakom újra, nem kéri a kódot sem. Hol jegyzi meg ezeket a dolgokat?
    WIN 7 van.
  • blackcalibra
    Nem is az zavar hogy nincs fent a pack, hanem az hogy hiába rakom újra a játékot, már a pack nélkül sem enged fel most már.
  • USAMEN POWER
    Most nem játszok mert dolgom van... De azért kösz a meghívást. :)
  • carloelsa
    NewLife nem jössz HC ban? Még van 3 szabad hely a fő layerben ;)
  • USAMEN POWER
    Fő a nyugalom ! Lényeg hogy a warez Megapacknak nem szabad warez kódot adni, elég ha csak fönt van, mert különben így jársz... Nekem is warez van fönt, de mikor kérte, nem adtam neki kódot.

HC vagy Non HC vitát ne folytassátok légyszíves !
  • kazai21
    Nah jöhettek a nissan krúzra,még van kettő hely.
  • SuZso
    az első kép újra:

• SuZso
    Itt van pár kép nektek:D

Új kocsimról:

[IMG] http://kep.ivpicture.hu/179712.jpg[/IMG]

És persze a mai 4 fős cruisocskáról:P

Köszi srácok!
  • Zolee0
    Jól kezdődik mi? :))
    Amúgy régen is olvastam az SG-t, csak nem voltam regisztrálva.
  • Szabi1991
    üdv az esgén.. ;)
  • blackcalibra
    Na, úgy néz ki repül az ablakon kifelé a játék tokostól, mindenestől.
    Ez vicc.
  • Zolee0
    Igen még jó, hogy vannak szabályok, de ez a hc dolog ez olyan, amit nem kéne kötelezővé tenni. Pixxel és Dozoo szánalmas igazából, egyből így letámadni valakit. +Helyesírás nulla.
  • kazai21
    Igen de a krúzokon belül vannak szabályok,most ez a szabály.
    Nem mi vagyunk a szánalmasak,te fogod fel így,nem értem.Nekem amikor meglett a HC-m akkor még csak billentyűm volt,utána rá 2-3 hónapra vettem egy kormányt.
  • Zolee0
    Akkor b@sszátok meg a HC-teket, már bocs. A krúzokban az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat. Akkor meg nem mindegy hogy HC vagy nem HC? Miért baj az nektek, hogyha én hc nélkül megyek? Nem akarok ott bénázni a hc-vel billentyűvel. Ezt már jó régen eldöntöttem, hogy soha többé HC... Sok kresz krúzon voltam, ahol sokan mentek HC-vel, de nem írták, hogy kötelező, mindenki úgy megy ahogy akar, ahogy jól tud vezetni. Akkor inkább nem megyek, nehogy valami bajotok legyen attól, hogy én hc nélkül gurulgatok ott... Szánalom...
  • blackcalibra
    Ez a vicc. Ilyen nincs.
  • kazai21
    De ez a szabály,nem is értem őket.
    Mindegy nem érdekel már:)
  • carloelsa
    jah -.- Privit is irt nekem vlki elpicccssss****ztam a fennnéé*e xD nem tudják megérteni egyszerűen? :S Az elején még usamen is szarakodott, de már tök norm krúz ügyben, betartja a szabályokat, pedig hogy utálta a HCt
  • kazai21
    Nem bocsi,HC kötelező akkor ennyi erővel mindenki hátul mehetne.
    Ha utálod az a te bajod.
    #86648 : Köszi :D
  • pxxl
    most újra át kell rágni, hogy ha HC akkor HC, ha NonHC akkor NonHC, ha B akkro B, ha G akkor G. mit nem lehet érteni ezen? Vagy betartod, vagy nem mész. Ilyen egyszerű a dolog...
  • pxxl
    C:\ProgramData\Test Drive Unlimited\addon.txt
  • Zolee0
    Én is mennék a krúzra, de HC-ban tuti, hogy nem fogok menni...Nagyon utálom azt a módot...Akkor megyek leghátul, hogy ne zavarjalak titeket. :))
  • blackcalibra
    "Ha már felraktad a Megapackot, de még nem kaptál új kódot, akkor keresd meg az Addon.txt-t (Windows XP -n C:/Documents and Settings/All Users/Application Data/Test Drive Unlimited/Addon.txt), és helyezd át máshova. Így tudsz menni online, de az új kocsikat online használva ki fog dobni a szerver (offline ettől még lehet velük menni). Ha elküldték az új kódot, tedd vissza a txt-t, és írd át a benne lévő kódot az újra !"

Hmmmm... Win7ben hol találom az Addon.txt-t?
    Mert valahol megjegyezte ez a s@zar hogy felcsaptam hozzá a megapack-ot.
  • underground2
    Szép jó estét mindenkinek!
    Az lenne a kérdésem, hogy a laptopomra felnyomtam a Wista-t és a VGA memóri a felment 224MB -re, hogy azt a kérdésem ezzel, hogy ezena konfigon menne e a TDU (Core Duo T320 2,0 Ghz, / 1GB RAM/ Intel 945GM/ICH7)?
  • Norby646
    Nah ma végre jó hosszú idő után újra gurultunk egyet dutyival, rotottival meg a tesóval.

egy közeli a sajátról :P

Majd elmentünk a versenypályára ahol csatlakozott sean is és versenyeztünk egy jót 2 motor vs 2 autó felállásba.

Thx a krúzt .