107666
-
Hát én szeretem a kocsiba a zenét, főleg ha szépen szól, igaz a mostani kocsi amivel járok, pont annyira jó hogy A-ból elvigyen B-be, de majd jövőre a saját kocsimba biztos beleteszek valami szépen szóló autóhifit... egy biztos ha meg lesz végre a verda, akkor minden pénzemet bele verem, kell valami hobby már a gépezésből lassan kinövök :D -
Nem rossz muzsika ez. Mondjuk Téesz Tó se rossz.
Mondjuk az életben inkább a turbó hangját és a "tyütyütyütyütyü"-t hallgatom, nem nagyon zenebonálok, vagy csak szolídan.
De egy pörgős versenyhez ezek passzolnak. -
wandrew26 #86968
-
Akylleus #86967 maci, koszi a jatekot. sajnos kifagyott a jatek es restartot igenyelt a rendszer. majd maskor folytatjuk. :) -
USAMEN POWER #86966 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Avancada - Money for Nothing ---> Van egy 7:13 -as mixem, az elektro gitár jobban ki van emelve, részemről sokkal jobb. Ha kell, átküldöm !
Art Money: Most akkor mi van a TDU Centrallal ? Legyen benne az új bannerban vagy ne ? Véglegesen meg fog szűnni, vagy vannak ilyen ideiglenes kihagyásai ? Nem értem... -
Zsolesz089 #86965 Látom azért nem lett rossz a videó köszi all :) -
XP, VISTA, VAGY WIN7? -
carloelsa #86963 Valaki nem tudja, hogy a FRAPS a hangot miért hülyén veszi fel? UFÓ hangok, búgás...??? Alaplapon van a hangkártya --> Gigabyte -
Lehet, de szerintem most nekem nincs betéve Tiesto Rádióba...
de ha jó zene amit szoktam még hallgatni TDU közbe az ez:
és egy kis OFF lehet hogy már volt...
-
jaddz8 #86961 Köszi G-Bor, jó cucc!
-
Úgy tűnik újra jó az oldal --> forum.tdu-central -
USAMEN POWER #86959 Oksa oksa, és remélem tudod hogy a zöld hegység következik. :) Már figyelem egy jóideje, és van pár csúcs amire csorog a nyálam...
-
vki?
-
USAMEN POWER #86957 Mindenki Tiesto mániás ? Asszem ez is az egyik mixe volt, talán meg is van... Én is szeretem a zenéjét, a félreértés elkerülése véget, de gurulás közben a trance elalatat, és akk meg folyton nyalom az oszlopokat. 
Ha lesz Packom mindenképpen kipróbálom ezt a verdát, mert 430 -nál még nem mentem többet a gameben. :O Illetve van packom, csak nem szabad használjam a verdákat, mert warez... -
Ma Jaddzzel kicsit nyomultunk a CCR-rel:-) Amit meg kis örökítettem... Semmi extra nincs a videóval teljesen nyers eredeti hangokkal, csak össze vágtam
-
Ok, azt még nekem is rendeznem kéne, tudod a múltkor összekutyulódott aztán azóta még nem csináltam meg. Nah mindegy majd megdumáljuk skype-on. -
USAMEN POWER #86954 Húú waze még a bookmarkokat össze kéne rendezzem mert sok a fölösleges, utána akármikor. :P -
krisz88 #86953 Jó videó!
Átjött nagyon:)
A zene is illik hozzá nagyon is, isten áldja Tiestot!:) -
Amúgy new vmikor mehetnénk hegyetmászni ha van kedved, mondjuk a hétvégén vagy nem tom. -
Jó kis vidi. A muzsika is jó bár nekem az alap adagio for strings kicsit jobban tetszik de ez illik a videóra. -
Szabi1991 #86950 [center]
sajna igen hamar közbe jöttek a dolgok.. :S -
Je Tiesto.xD
Amúgy jó kis videó:) -
Nekem bejött :D
-
Sziasztok vki linkelne nekem 1 oldalt ahol gumikat találok a kocsira pl yokohama stb, és leirná hogy ezt hova másoljam be?
elöre is kösz a választ! -
USAMEN POWER #86946 Zsolesz kérésére:
-
Zsolesz089 #86945 Én sem segítene valaki? -
én nem látom a videót :S -
Gibor #86942 Topgear 
megvan az összes évad :D
-
Szabi1991 #86940 jelszó jöhetne pm-be :D
(tdu-s szobába tshez) -
nekem is :D -
Én ott várlak:]
-
USAMEN POWER #86937 Waz hogy szúrod be ilyen nagyban a videókat, ráadásul középre helyezve ? PM -ben küld már el a megoldást pls ! :) -
Elég nyilvánvaló, hogy hawaii-on a 25 az mph-ban van megadva és nem kmh-ban. Amúgy bocs Szabi csak sz*r napom van.
-
Szabi1991 #86935 "szabályos, KRESZ krúz" 19:30-tol a városban lévő Alfa szalonnál.. :D
én sztem egy iennel jövök.. :)
[center] -
jaddz8 #86934 Azért arra majd gondolj mikor a 25-ös táblát látod, hogy mérföld/óra van rájuk írva!
Nem mindegy, hogy 50 vagy 80!
-
Szabi1991 #86933 majd utánad.. -
betonba kössé 

-
Szabi1991 #86931 nem belekötöttem, csak válaszoltam :-) -
A szabály betartós krúz alatt nem a "kressz" krúzt értettem. Én arra gondoltam ahogy én meg gyuracell mentünk (stop tábláknál megállva, lámpákat figyelve, jobb kéz szabály, sebességhatárok és ezt ténylegesen betartva azaz, ahol 25 ott 25, ahol 50 ott 50....stb). Amennyiben volt ilyen akkor sry de azért írtam oda hogy tudomásom szerint és nem azt hogy nem volt ilyen. Mindegy ez az én hibám, legközelebb 100%-ban megpróbálok odafigyelni hogy olyan hsz-t írjak amibe sehogy se lehet belekötni. -
USAMEN POWER #86929 Nincs mit, de ha írsz valakinek hsz-t, elötte nyomd be a "válasz erre" gombot, mert különben nehéz rájönni hogy kinek írtad...