107666
-
USAMEN POWER #87055 Basszameg most nézem hogy a FAQ -ban benne vannak a modder oldalak, így a bannerba nagy hülyeség lenne elhelyezni.
Akkor legyen benne + ként Holecsko, és Dozoo weboldala, vagy el lesz helyezve a FAQ -ban ???
Viszont akkor elég ha a FAQ gomb új linket kap, és nem kell új banner. -
USAMEN POWER #87054 #87052: Itt van.
#87050:
-
már fújja otthon a monitorra 
-
Maxx #87052 Bannert ki csinálja? Adam-nak nagyon tetszenek a munkái és minőségi cuccot ad ki a kezéből, ha esetleg vállalja. -
jaddz8 #87051 A FAQ-ban lehet olvasni, új cruise, a szöveg nálam nagyon nincs a helyén, de nem az én hibám, a lényeg:
Uzsi-cruise:
-15:00
-Északi Golfpálya
-Mercedes SLR
-HC-t próbáld meg kikapcsolni, lécci, köszi.
-Nincs úticél, útirány, se cruisevezető, aki elöl megy mondja a tutit.
-Próbálj meg ésszel menni.
-Nagyjából ennyi, 14:45 körül kezdjünk "gyűlni"!!
-
jó elfoglaltság... 
mi vagy te amúgy valami vámpír, vagy félsz a naptól, esetleg a friss levegőtől?
-
dozó, hányszor láttál te engem oszlopnak menni? -
USAMEN POWER #87048 Én is itthon ülök, és TDU -val játszok. :)) Jelenleg nincs munka...
-
jaddz8 #87047 Csak kötekedtem na, egész nap itthon ülök és játszadozok a hőmérővel meg a teával. Bekattanás esélyes.
-
USAMEN POWER #87046 Ez még ugyanaz a banner, de így kellett volna működjön elejétől fogva... -
Új banner hamarosan, addig is:
FAQ
-
jaddz8 #87044 De a faku gombja még mindig rossz helyre mutat!
-
USAMEN POWER #87043 Na waze most pompázik eredeti fényében a banner. Teljes méreten van, és a gombok is világítanak... Feltöltöttem a saját tárhelyemre, és egy másik filet linkeltem... -
Kráternél lévő festőnél vagyok egy B-s FORD GT-vel... -
jaddz8 #87041 Most még elmegyek fürdeni mondjuk 10-kor találkozzunk, addig találd ki hol és mivel, nekem8! :) -
Hali
Mehetünk tőlem :) Mikor hol mivel? -
jaddz8 #87039 Jó reggelt!
Ha valakinek van kedve gurulni egyet délelőtt szóljon. -
USAMEN POWER #87038 Van saját topikja ! -
Maxx #87036 Köszönöm, nem kötözködésnek vettem, de az csak képvetítés és ennyi, minden betültésnél más, de tervezek galériát is, ahol normális méretű képek lesznek. Szívesen veszek minden 5letet :) -
carloelsa #87035
-
köhöm.. én is azvok xd még is ha bicózok erdöben nem megyek neki minden fának xd ( értem amugy a dolgot.. csak úgy mellesleg xdd) -
carloelsa #87033 Hmmm, akkor néha az oszlopot azért nézed egy autómosós csajnak, mert szemüveges vagy ? 

-
Pixel háborúúú:D
nekem se szebb de valamivel mégis^^
[nincs atomerőmüvem itthon]
Elmaradt krúz képek:]<3szabiii krúz:D
-
Tutti Maci 01 #87031 érdekesség
meccs elötti kicsi gurulás
a FAQ szimpatikus oldalnak tünik :)) -
Szerintem is csúnya lett! Jaa amúgy nagyon jó a faq-s oldal, bár találtam egy kisebb hibát(nem kötözködni akarok hanem segíteni!!!), még pedig az ingame pics-nél berakhatnátok valami fajta nagyítást. Szemüveges vagyok és nem sok látszik a képből:D Még egyszer mondom ez csak segítség! -
Szerintem a hátulja olyan mint egy szamuráj vagy egy gonosz arc lenne nagyon elvont forma de hát ez van mindig újítani kell meg ha ezt meg látják az utakon akkor mindenki meg nézi jé ez meg mi lehet -
carloelsa #87028 Ha belemennek hátulról lehet szebb lesz a feneke
-
Azért én elfurikázgatnék vele... -
THX
-
Meg tudnám szokni.. -
Akylleus #87024 en elfogadnam -
OMG
hát már a bömbi is megőrült? 

-
Akylleus #87022 jatekosok listaja, majd kozvetlen alatta a boxban ott van, hogy ph! es sg. -
Pumukli webgarázsában még mindíg nem jelenik meg a játékosok listája...
Van valakinek ötlete? -
És ráadásul még maga a DC cég is az övé úgyhogy üzletembernek sem utolsó. -
USAMEN POWER #87019 Nekem Google Chromeban tökéletes, de most megnéztem IE -ben, és el van csúszva a szöveg. De lehet azért mert a régi van fönt, ami az Xp -vel együtt kerül föl. Nem frissítem, mert nem használom.
Megnéztem más topikban is, mindenhol el van csúszva a szöveg, szal a hiba az IE -ben van. -
Maxx #87018 Tökéletesen látszik és jól is néz ki, legalábbis tűzrókában igen, sexspojlert meg elvből el sem indítom :D -
USAMEN POWER #87017 Egy kérdés ! "Mielőtt kérdeznél, olvasd el a FAQ-t !" szöveg olvasható, látszik, nincs-e vele gond ? -
carloelsa #87016 Ez naggyon komoly :D ilyen kéne nekem is az a mini
-
USAMEN POWER #87015 Ok, töröltem a 3 hsz-ed.