107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • pxxl
    nem csak a civileknek lesz végük
  • Roger6
    Gratulálok!
  • Maxx
    Hát nem írom hogy off , mert nem az, Szívből gratula és üdvözöljük a majdani új szigetlakó-t:), a civilek új rémét, novembertől végetek civilek, jön az utánpótlás :)

• pxxl
    OFF

ma voltunk dokinál, és végre megtudtuk, hogy milyen nemű lesz a pocaklakó. FIÚ. Én lányt szerettem volna, de azért hazavisszük
    November közepe körül érkezik majd...

ON
  • kazai21
    Ma este fele egy gurulás?:D
  • Szabi1991
    hegyekbe is ellehet lenni :-)
  • kazai21
    értem:)
  • Zolee0
    Hülye imageshack...

• Zolee0
    Köszi a krúzt, tényleg nagyon jó volt, de a végén szétdobált minket a hülye szerver. Nem hiszem, hogy a netem miatt. Kezdem megszeretni a HC-t, a végén mentem pár kört a versenypályán és tök szépeket faroltam, meg borultam.

• Szabi1991
    elindultunk azt már 3kmre voltál tőlem.. :D

#87084: de megérte, nem ? xD
    (ám közbejöttek a dolgok, ezért tartott sokáig..)
  • DJKonya
    Ja én meg vissza mentem érte erre rátok ugrik:D
  • kazai21
    Jahh ennyi ideig csináltad a képet?:LxD
  • Szabi1991
  • Gaben17
  • jaddz8
    Wanted, ha látod a térképen kattints a nevére, vagy ő a tiédre és várjatok egy kicsit. Fontos, hogy figyelj, ha esetleg berakott egy másik layerbe véletlenül, amiben mondjuk már vannak 8-an, akkor nyilván nem fog tudni csatlakozni. Ilyenkor megnyomod az M-betűt (vagy opcionálisan térképgomb) és vársz.

Előnyösebb kevésbé forgalmas helyen találkozni (ezért vannak kiírva a cruisok általában az északi golfpályához), mert mondjuk a kráter körül elég nagy a zsezsgés, ott sokkal valószínűbb, hogy másvalakivel tesz össze. Nagyon fontos, hogy ha látod a térképen a haverodat, akkor a nevére kattints, ne az útra mellette. Aztán várj 1-2 percet.

Természetesen ha 10 másodpercenként kilépsz a térképre nem fogja tudni összetenni a layer.

Remélem segítettem.
  • kazai21
    Nah jó kis krúz volt:)

Itt meg csak szabival:

Szabi a közepén egy kicsit lemaradt.xDD
    Ott ragadt az északi toronynál mi meg már az Ohau Raceway környékén jártunk:)
  • Wanted
    Mit értesz próbálkozás alatt?
    Ki kell lépni a játékból és újra belépni?
  • Gibor
    Néha elég bonyolult... nem tesz össze titeket... sokat kell próbálkozni... valamikor nagyon sokat :D
  • Wanted
    Hi!
    EGy barátommal együtt szeretnénk vezetni a neten keresztül.
    Megbeszéltük, hogy az egyik szalonnál találkozunk.
    A térképen láttuk is egymást, de a kocsiból már nem.
    Mi lehet a gond?
    Hogyan lehet csatlakozni a másikhoz?
  • Mathiasse
    Sziasztok!
    Nos azt szeretném megkérdezni,hogy még anno 1éve megvettem a megapackot és kiküldtek nekem egy e-mailt a benne lévő telepítővel és a kóddal.
    Nos az a gond hogy a megapack ugyan még megvan és tudok vele játszani, de már a kódot nem tudom mi volt mert voltam olyan okos és még fel sem írtam.Szóval nem lehet valahogyan "visszaszerezni" a kódot?
  • Norby646
    Ok értem semmi gond :D.
  • kazai21
    ÓÓh,nagy gyere azzal:D
    Kevesen vagyunk úgy is.
  • Szabi1991
    idő: 19:00, itt még csak 18:52 van.. :p

ám ha 350z-vel jövök az nagy baj ? :)
  • kazai21
    Senkise jön a krúzra?:S
    Ott vagyok Seannal amúgy meg elfelejtettem szólni,hogy HC mégse kötelező.
  • adamfesto
    Hüüü, Spykerről nem is tudtam. Egyik favoritom.
    Lányának viszont nálunk (Volvo Ivanics)vette a C70-et, hófehéret.
  • Szabi1991
    1x feljött azzal is.. csak mi nem voltunk ott.. :D
  • Gaben17
    Ha már Baderről van szó,most délután összefutottam vele,bár már sokszor láttam a Drop Headdel,Spykerrel bezzeg nem jön,következőnek megkérdezem már hol a Spyker?
  • adamfesto
    Ezt csak azért linkelem, hogy olyan szájából is kapjatok infót akinek tényleg minden megadatott, érdekes pl. az Edonisról mondott kritika... :
    riport Baderrel
  • USAMEN POWER
    Nekem is ezt csinálta pár hete még, állt. fél óránként előjött ez a felirat... Rájöttem arra hogy a net szokott elmenni olyan egy másodpercekre. Majd következtettem hogy ha a net elmegy, akk az nem pillanatnyi kiesés hanem lehet 1/2 - 1 perctől számítva akármennyi idő, nem pedig 1 sec. Kizárásos alapon maradt a router. Firmware-t frissítettem a legújabbra, és kopogjam le azóta semmi probléma nincs.
  • adamfesto
    Egy ismerősömnek van egy ilyene a garázsban - ezüst színben az Enzója mellett áll. És ez nem vicc. Néha azért hazaviszi Q8-ba a repülőn...nehogy már a kocsi nélkül utazzon. :)
  • Stockbauer33 #87065
    Neharagudj Norbi de sztem kicsit amatör szinten tolta a fiú akivel lementünk a versenypályára.Én álltalába sry mentesre teszek mindenkit mert nemhuzomfelmagam ha van 1-2 tévedés.De amikor egy erősebb izomgéppel vki kib..sz a füre azt én felmaszirozom egy fára vagy egy házra.Ennél még az is jobb ha bekapcsolom a CK/civilkiller/ modot és egyedül megyek.Még1x sorry nem veled volt bajom hanem a hormonzavarossal :D
  • Norby646
    Úgy néz ki hogy megoldódott egyelöre a problemem. Álítottam a port mappingot a routernek meg bekapcsoltam a tűzfalat miután vmi kikapcsolta és nem tudtam róla. Nah mindegy am lordt0m sry hogy kiléptem de mmár nem volt kedvem tdu-zni de majd legközelebb gurulunk egyet. :)
  • Norby646
    Amúgy van hogy semmi gond nincs vele megy rendesen de általában ezt csinálja.
  • Norby646
    Hi! A szerver hiba óta állandóan azt írja ki a játék, hogy "the network connect was lost". Nem tudjátok mitől van ez? Am zsoleszéknak üzenem: bocs csak megint ledobott a szeró azt már meguntam hogy 10-15 percenként ledobál.
  • aricsi
    kösz!
  • kazai21
    Sziasztok!

Szeretettel várok mindenkit:)
  • USAMEN POWER
    Pagani Zonda C12S
  • aricsi
    Hali! Meg tudná mondani vki mi a neve ennek a kocsinak? Mentem vele egy küldiben,aztán megvenném mert tetszett:)

• USAMEN POWER
    Ilyesmi lenne az új banner. De ha minden megoldható a FAQ -n belül, részemről ez fölösleges.

• Maxx
    nekem mind1, felrakom szívesen dozzo és holecs lapját is, döntsétek el.