107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Norby646
    Hát még mindig nem megy. :S A belterét már megcsináltam az nem problémázott de a külseje meg nem megy és nem konvertálja át.
  • Norby646
    OK köszi a segítséget megnézem megy-e úgy hátha :D.
  • kazai21
    Azt a Save Thumbnailt pipáld ki.
    És a neve meg akkor legyen SLK_55.3dg
    De ne a multi exportra menj:D
  • Norby646
    Javítok *multiple files export
  • Norby646
    Hát én nem látok itt listát XD van még egy olyan is hogy mltiple export de ott sincs lista. Ez jelenik meg ha rámegyek az export gombra:
  • kazai21
    De ha ez exporta rányomsz,előjön az a kis ablak és ott ki be lehet pipálni meg átállítani mindenit,azt fényképezd le:D
  • Norby646
    Jah sry nem erre gondoltál XD, hát úgyvan hogy ki van pipálva az SLK_55 ebből adódik hogy minden ki van pipálva.
  • Norby646
    Nem tom, erre gondolsz?

• kazai21
    Mondjuk abba iagazad van,hogy akkor be se tudnád importálni:(
    Inkább tegyél fel egy képet mielött exportálnád,hogy mi van ki pipálva és minem.
  • Norby646
    Sztem regisztrált mivel ha nem lenne regisztrálva akkor be se tudtam volna importálni. Ha tévedek akkor sry nem igazán értek hozzá és mint már írtam nincs egy rohadt leírás arról hogy hogyan kell használni XD. Csak azt tudnám hogy mások honnan/hogy tanulják meg a használatát. Ha van valaki itt aki ért hozzá és szívesen segítene akkor az írjon pm-ben pls mert senki sem csinálja/csinálta meg azokat a tdu-hoz amiket szeretnék viszont én magamtól nem jövök rá.
  • kazai21
    Nem regisztrált a zmod,de amúgy kicsit rosszúl van letextúrázva szerintem:D
  • Norby646
    Jah és a hiba üzenet alatt még ennyit ír:
    Failed to find layers info for configuration 0x914 in material LGT_FR file:materialsExport.cpp line:859
  • Norby646
    Azt tudom hogy eltérnek a méretek de csak azt nem tom hogy lehet a méretét úgy beállítani hogy jó legyen. Amúgy most éppen most szedem le az slk-nak a tetejét zmodelerben (2.2.1-es verzió) de amikor próbálom exportálni ki írja hogy "failed to convert materials for export file...".

Nem értem mi a baja. Valszeg én csinálok vmit rosszul. Nem tudja valaki hogy mit kell csinálni ilyenkor, hogyan tudom exportálni úgy hogy át is konvertálja?
  • USAMEN POWER
    Szerintem a SA autók méretével már alapból gond van...
  • Norby646
    Hali! Ma egy oldalon ezt talátltam: bmw 740i e38
    Nem tud erről valaki valamit? Nagyon tetszik ez a kocsi és baromi szépen ki van dolgozva. Amúgy egy autó átkonvertálása (mondjuk gta sa-ból tdu-ba) megoldható? A múltkor egy autót zmodba beimportáltam aztán meg tdu-s formátmba (asszem 3dg) exportáltam és végül szépen visszaraktam a bnk-ba de amikor meg akarom nézni a játékban a kocsit akkor kifagy. Ezek szerint nem ilyen egyszerű a dolog. Sajnos sehol se találtam egy leírást ahol bárki elmagyarázná hogy hogyan is kell ezt csinálni. Ha valaki tud olyan oldalt ahol ez le van írva atóól kérem hogy küldje el nekem pm-ben vagy ide is írhatja nekem mindegy.
  • Zolee0
    Az nekem is jöhetne PM-ben.
  • USAMEN POWER
    Saját verzió elment PM -ben. De olyan modról ami esőt, és ködöt rak a játékba, olyanról én nem tudok...
  • Fehercsoki
    Valaki ezt a modot tudná linkelni ami berakja az éjszakát illetve a különböző időjárási elemeket mint pl eső köd meg ilyenek?
  • USAMEN POWER
    A bannerben lévő FAQ gomb szar, a banner alatt van még egy FAQ gomb, de ahogy most nézem az se müxik...

Xp -nél: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited
    (Más op rendszernél nem tudom az elérhetőséget...)

Itt a CdKey.txt -ben töröld ki a benne lévő kódot, és írd át a jóra. Ha GOLD verziód van, akkor az Addont.txt -ben lévő Megapack kód a hibás. Akk meg mehet a panaszkodó levél a [email protected] -ra.
  • Zolee0
    Lol ez jó, egyébként nekem sem nyitja meg.
    (Database Error)
  • Tuncee
    FAQ - Nem Nyitja Meg :)
  • USAMEN POWER
    FAQ - Gyakran Ismételt Kérdések :)
  • Tuncee
    jó már rájöttem h segghülye voltam:D:D de újratettem és ugyanúgy szar. mármint saját profillal is..
  • USAMEN POWER
    Azért mert itt nem úgy működik hogy letöltögeted más profilját, és várod hogy minden faszán működjön... Ez nem GTA waze ! :D
  • Tuncee
    helószia! az miért van h nem akar felengedni a szeróra? már csomó ideig játszottam netem míg megnem untam és letöltöttem egy profilet. aztán onnan kidobott és nemengedett azóta fel.. vki help? : /
  • kazai21
    350z vagy skyline:D
  • Norby123
    Ott leszünk! Fontos hogy skyline legyen? Vagy bármely Nissan megfelel
  • kazai21
    Hali!

Szeretettel várok mindenkit:)
    A cél valószínű,hogy a kráter lesz:)
  • Kisbundi88
    Valaki nem tudná nekem nagyvonalakban leírni vagy belinkelni hogy kelll berakni az új autókat a játékba?
  • USAMEN POWER
    4 hsz -t töröltem ! (Ádámnak segítettem, de már lényegtelen.)
  • blackcalibra
    Köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!4
  • USAMEN POWER
    Milyen böngésződ van ?
  • adamfesto
    Szép, jól elkapták. De miért nem engedi megjelenni a gépemen???? na mindegy
  • USAMEN POWER
    Sg-s galériámba feltoltam. most 100 % hogy jó kell legyen.

• adamfesto
    Bocs, mégsem megyek. Reggel korán kelek, megyek 5-kor hőlégballonozni.
    Verseny van Agárdon...:) Du. leszek majd.
  • USAMEN POWER
    Ezt az Atari Europe -on találta Stockbauer...
    Nem egyszerű kép !

• adamfesto
    Na így már jobb :)
  • adamfesto
    :) köszi de semmi használható nincs a levelezésemben. de tényleg köszi.
  • USAMEN POWER
    Ezt csak az érdekedben töröltem... Nem oldottad meg 100 % -osra a nem publikus részek kitakarását. :)
  • blackcalibra
    PÜ.