107666
-
na újra:
Diesel füst -
carloelsa #87304 
-
óó hogy még dízel is... ennyi baja legyen egy autónak
-
Nem a föld, csak diesel....
-
Kezdő vezető vazze,azok markolják ennyire
-
Előtte füstöl a föld, azért markolt rá a komrányra!
-
úgy markolja a kormányt mintha az élete múlna rajta
-
Kis álítás után talán jobban látszik:
-
-
jobb minőségben...:)
[falsh]http://www.youtube.com/watch/v/EiX0-uDgWDc[/flash] -
Na végre müxik a szerver (lekopogom) úgyhogy meg is néztem hogy sikerült az e500-as mutatója. Hát nem tökélets de 1000x jobb mint a régi :D. Képek:
Hát ilyen lett:
Kocsi:
Ebből adódik hogy sztornó a korábbi kérésem mert már megcsináltam én azt a mutatót (nagyjából). -
Maxx #87293 :) szeretnék valami állandót, pont azért hogy nektek jobb legyen :) -
ha kell van egy éppen nem használt tárhelyen, de kérem vissza majd :D -

-
Maxx #87290
-

-
Egy képzeletbeli levél:
Tisztelt Atari!
Az alábbi k......tt problémával fordulok az önök e.....tt cégéhez:
A mai napon próbáltam csatlakozni a s......t játékuk t......tt szerveréhez amit a tisztelt a.....n m.....t gamespy üzemeltet eléggé k......tt módon.
Nem sikerült. Nem ez az első eset.
Maguk szerint mi a f...t csinálok amíg nem játszok? Mivelhogy a sz.....tt cégük az oka a kedves kis családom egy taggal megnövő létszámának, kérem a gyerektartás összegének mielőbbi megállapítását.
Tistelette adamfesto. és b..d meg! -
XD Próbáltam megcsinálni az e500-as mercinek a mutatóját azt miután kész voltam gondoltam kipróbálom de hát nem jött. Én meg már azt hittem hogy csak nekem csinálja ezt. -
ÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááá.....huncutkodunk mi? Csak egymás nélkül. Kódok Off.. -
Állat lett Uram! 
-
OK, sorry, már látom... :(
FAQ you gamespy az atarit....kétszer is ki van írva a bannerba :) -
Nem látom a feltett képet...
Neked is ez a hiba? -
Most meg az iaro se megy, remek.
-
Hát ez marha jó:
Nem rég a szerver hiba most meg ez.... Nem tudom mia fenét csinálnak de azért ez már eléggé dühítő. -
Maxx #87280 cjb még mindig nem válaszolt tárhely ügyben, a többi ingyenes szolgáltatónál meg szünetel a regisztráció, érdekes hogy pontegyszerre, uw-n regisztráltam egy tárhelyet, de onnan meg még nem jött meg a levél a jelszóval. Türelmeteket kérem, menni a fog a faq, de most anyagilag nem fér bele hogy fenntatsak még 1 tárhelyet. Nem fogom elhanyagolni, ugyhogy számíthattok rá, ez murphy törvénye sajnos hogy megdöglött a cjb sql szervere. Amint tudok tárhelyet trakom oda, addig meg naponta bombázom a cjb-t levelekkel. Köszönöm türelmeteket.
Este ha nem esek össze, akkor egy késő esti élményautózásra mindenkit várok szeretettel, részleteket majd este. Nincs megkötés, jöhetsz hc vagy non-hc, kreszt nem tartjuk be kivételesen, előre lehet menni de azért néha várjuk össze egymást, szóval igazi huligánkodás lesz :) az időpont kb 22:00 (ahogy hazaérek írok a fórumra) -
Azt ítra a game, hogy érvénytelen kód....
Beírtam az alap kódot is, és próbáltam a megapack kódjával is de nem enged fel.

Van valakinek valami ötlete erre? -
tegnapi rövid gurulás... 
[spoiler]bocs a minőség miatt, szarul volt beállítva a fraps -.-[/soiler] -
Valaki fent van? Már végeztem a mai munkámmal, marad a krúzolás. -
9800-al nekem annak idején szépen futott, szerintem 9600 is elviszi. -
Megvan, de nem rakom fel. 1 G.rammal felesleges. :(
Majd ha új gépem lesz. :) -
Nah 2 képet nem sikerült feltölteni. csapó 2 :
Tehát ilyen jelenleg:
és ilyenre kéne.
-
Divic #87273 hello! a játék megy sztetek ati 9600-ossal?
-
USAMEN POWER #87272 Azért a kettő között van némi különbség... Egyik single player, a másik multi player game.
Nekem fönt van a Pro Street a mai napig, letolok egy-két Race Dayt, esetleg átalakítok egy verdát, de rájöttem hogy a multi gamek nekem jobban bejönnek. Kitolom majd a Shift -et, végülis NFS -en nőttem fel, de az nem tudja majd megadni azt az örömöt amit a TDU -ban a Cruiseok jelentenek !
Van egy olyan érzésem hogy nálam a prímet a World Online, és a TDU 2 fogja vinni. -
Sziasztok! Lecseréltem az s6-os audit sztem üt :D.
Amúgy nem tudna segíteni valaki? Az a gond hogy az e500-as mercinek szar a mutatója mert egyrészt mp/h-ban van megadva másrészt meg nem is az 500-as mutatóját tették be. Én megpróbáltam lecserélni de szar lett aztán meg tönkre is ment meg csak elcseszett mindent, szal teljes kudarc.
[IMG]http://500sec.com/images/speedopix/new/262kmh500E.jpg[IMG/]
Kb ilyenre kéne, már ha egyáltalán foglalkozik vele valaki. Ha valaki ért hozzá és szívesen megcsinánlná akkor az legyenszíves írjon pm-et nagyon megköszönném. -
Sanci789 #87270 Ááá, kijött az új Need For Speed. Van egy olyan érzésem, hogy egy ideig háttérbe szorul a TDU. 
-
Sanci789 #87269 A volkswagen-em kicsit nem illik oda..
-
jah van idén már nem jön... -
az zavar, hogy játszod itt a kiskirályt, mikor 2 db olyan hsz volt ma ami poénos volt felé, nem tömtük tele szarral a topigodat. de hát mind1. de vagy a hg csináld. -
mint minden másnak autószimulátoron kívül. 2től többet várok :) am van valami újság a háza táján? -
Tutti Maci 01 #87265 délutáni kicsi gurulás
s végül 1 lambo
thx