107666
-
Ja én is, csupa takony vagyok, elég szar.
De azért megyek a krúzra, nem hagyom ki.
OFF:Norby te inkább msn-re gyere...
-
Én is megyek!
Csak ezzel a hc-val nemvagyok kibékülve
-
Sanci789 #87424 Attól még megtarthatjuk nélküled is. Én ott leszek, jönnek a többiek is. -
Köszönöm, köszönöm. :) -
Stockbauer33 #87422 

-
Bocs,a nissan krúz el marad megint:S
Eléggé megfáztam és így nem nagyon tudok vezetni:S Bocsi. -
USAMEN POWER #87420 -
Na ezt a mondatot szokta Michelle mondani Rocconak a forgatás végén.... :) -
-"Engem meg az izgatna, hogy szoktátok-e egymással tólni!"
Határozottan nem! Itt általában fiúk vannak. De látom hogy téged izgat..
-"Vagy mi akar lenni ez a kruzer jaddz8 is irogatott?"
Na látom hogy azért kérdőjel is van a klaviaturádon. Mondatod szerkezete érdekes. Jaddz8 ismerte a Tomot meg a Penelopét amikor még együtt voltak.
-"Meg neten mit lehet csinálni(milyen versenymódok vannak)??? "
Hopp, a kérdőjelek szaporodnak. Sebesség, idő és helyezés + ki tud gyorsabban belemenni az előtte lévőbe.
-"Drifthez van valami zárt pálya a játékon belül vagy azt is le kell tölteni?"
Hát ha a szigetre le lehet tölteni valami új pályát, az engem is felizgatna...
-"Ja és mi az a HC?"
Na ez az amit nem egymással szoktunk tolni, Hard Core. Google kereső: Michelle Wild and Rocco Sifredi. -
USAMEN POWER #87417 HC 45 % -tól érhető el. -
#87416 Nagyon szépen köszönöm! Te aztán rövid, érthető és tömör voltál!:D -
Sanci789 #87415 - Cruise = cirkálás, azaz szabályosan (vagy nem :)) megyünk, és élvezzük a játékot
- Nincs külön drift verseny mód. Viszont sok helyen lehet driftelni
- HC = HardCore Mód, azaz az autók valós fizikai irányítást kapnak minimális gravitációval. Ez asszem 60%-os mentéstől érhető el
- Radialeng-el ki lehet pucolni a felesleges, TDU által kreált fájlokat, amikor akár lefagyásokat is okozhatnak. Egy szóval ez egy TDU pucoló program.
rövdien ennyi. üdv -
#87414 És még annyit hogy mi ez a radialleng1.5 amit le lehet szedni? -
#87413 Engem meg az izgatna, hogy szoktátok-e egymással tólni! Vagy mi akar lenni ez a kruzer jaddz8 is irogatott? Meg neten mit lehet csinálni(milyen versenymódok vannak)??? Drifthez van valami zárt pálya a játékon belül vagy azt is le kell tölteni? Választ köszi! Ja és mi az a HC? -
carloelsa #87412 *6 sebességeset (vlmiért a 6-ost nem vette :S ) -
carloelsa #87411 Ha volt rá pénze egy 300 LE-s motort venni és sebességeset, akkor volt rá pénz felújítani is XD -
radaiimre #87410 van olyan aki töltött a tdu-ba már autót? szeretnék tőlle segitséget kérni ha leht! üdv imre! -
Sanci789 #87409
-
Ja, kimegy az autópályára és szétesik alatta az egész... 
-
carloelsa #87407 Mi meg a 300 LE-s Ladával neked XD barátunk vett egy ladát 50 ezer forintért és beletett egy 300 LE-s motort xD 6 sebesség váltóval XD -
Hali!
Múltkor elkellett mennem,ezért egy kis pótlás:)
-
Egy OFF kérdés! Valaki nem volt tegnap a pólus center Talin? Pixxel nem láttam a verdád, pedig reméltem hogy találkozunk. Odavertem volna a civicednek :D -
radaiimre #87404 sziasztok! nekem olyan problémám lenne hogy töltöttem le autokat a játékba, és mikor beleteszem őket egy időután lefagy! lehet h rosszul tettem bele? Ha valaki tudja h mi lehet a rossz kérlek segitsen! minden fájlt felülirtam és kicseréltem ugy ahogy a mappában volt! mégsem jó!!:( Köszi a segitséget előre is! Imre -
USAMEN POWER #87403 Nem fagy le a játék nálam. "The Network Connection Was Lost" felirat jön elő, és fél óránként dobál le kb. Számomra ez ilyesztő volt, mert az elmúlt időben volt egy komoly router problémám, ami csak a firmware frisítés segített. Akkor is a Network felirat jött elő, és néztem hogy mi a jóbüdös franc van... De így már megnyugodtam, hogy nem azzal van gond. -
Az van hogy egyfolytában le dobálja az embereket valamit piszkálnak a szerverrel. Ja és le is fagyassza a játékot egy időre. -
Tutti Maci 01 #87401 Jó lehetett de lekéstem sajna
ADJ.-vel gurultunk kicsit utána + ledobott s vége
Thx -
jaddz8 #87400 Ma esti Aston-cruise:
-
ronaldo86 #87399 hello......swift még nincs??....készülget?...már várom
-
jaddz8 #87398 Én már ott vagyok a kráternél, de hárman alig tudunk egy layerre kerülni
-
jaddz8 #87397 Csak egy felvetés volt, de már 19:45 van -
Rendezzük akkor máshol? (ha a kráter tele lehet) -
mate0130 #87395 Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem hogy mivel lehet a tdu-ban a kocsi lámpáját bekapcsolni? Hiába próbáltam minden gombot nem sikerült. Vagy lehet egyáltalán? (csak mert alagutakban eléggé zavaró hogy alig látszik a kocsi)
Előre is köszi -
jaddz8 #87394 A kráternél elég valószínű, hogy gyorsan feltölti másokkal a layert, ott nagy a nyüzsgés.
Remélem hülyeséget beszélek...
-
esetleg időgéppel xD -
gabesz012 #87392 Már én is jönnék egyet krúzolni, de mindig olyan korán vannak... Nem akar vki 21:30-22:00 környékén szervezni egyet? :) -
Ott leszek;) -
Mielőtt elfelejtenétek
Kresz krúz. HC mindegy. Lehetőleg csak Astonokkal. -
Nagyon vadak! ;)
-
USAMEN POWER #87388 A jelenlegi lett volna kibővítve, +2 modder oldal, de azok bekerültek a FAQ -ba, és Hole meg Dozoo oldala, de háth azok is bekerülhetnek akkor már a FAQ -ba...
Így fölösleges egy másik banner, minden kerüljön bele a FAQ -ba, és ha biztos, és egyben végleges tárhelyen lesz akk linkelve lesz a bannerba, de hetente nem szeretnék ezzel foglalkozni... -
Zsolesz meg én ki mentünk fel avatni az új kesztyűmet.
Itt már annyira ment a Drift hogy zsolesz eltűnt csak a fűst csík maradt.
Ja meg voltam a TESCO-ban is :D