107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Patrucz
    nincs valakinek eladó Chrysler Firepower-je vagy Ford Shelby GR-1-e?
  • PsyPeti
    Nézegess modokat itt: http://forum.tdu-central.com/forumdisplay.php?f=51

Pl. egy új út textúra nekem sokat dobott anno. az environment mods topikban nézz szét
  • USAMEN POWER
    Jahogy. :)
  • USAMEN POWER
    Hm... TDU -ban még ilyen is előfordul. :DD

• kazai21
    CR:D
  • bazso29
    Valóban nincs hó, ezért neveztem el Crazy Winter-nek.
    A HC-s dologgal az lesz a gond, hogy 5gigás mod, az egész level könyvtárat át kell rajzolni! Szóval nem lesz egyszerű váltogatni nyár és tél között, mert 5 gigát kell felülírni mindig. Megosztani sem lesz egyszerű.
  • USAMEN POWER
    Kinek a feje van a logódban ? :D
  • kazai21
    lol,most kicsit szaggatt a TDU de minimálisan,lehet azért mert húztam a vidikarin?:S
  • USAMEN POWER
    Nájsz ! :) De lehetőleg úgy csináld meg hogy a HC -val együtt aktiválódjon, és egyszerűen lehessen kezelni mint a Night módot. Amikor csak akarom visszaállítom az alap fileokat... :)

(Nem kioktatás, hanem tipp volt !)
  • kazai21
    Ügyes.#vigyor3]
    De Hawaii-on nincsen hó.xD
  • bazso29
    Megvan a megoldás! Körülbelül egy hónapig fogom a sectorok képeit szerkeszteni, de lesz hó hawaii-on!
  • USAMEN POWER
    mulli86: (Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\profilnév\Radio)

Profilnévben hozz létre egy "Radio" mappát. A "Radio" mappában létrehozhatsz még négy mappát, olyan nevekkel amit akarsz, és azokba helyezheted a zenéidet. Egy mappába max 10 zenét érdemes rakni, mert többet nem szokott lejátszani a game, vagy nagyon ritkán. Mellékesen a Media Player bekapcs játék közben, ezt a megoldást hatékonyabbnak tartom.

kem001: Én Mc Laren F1-el csináltam meg, de szerintem motorral érdemesebb nekivágni.
  • Fr3nky21
    Atom lett! Kis sunyi még nyomta a videót amikor az elágazásnál szenvedtünk.
  • kem001
    Hellosztok
    A Millió dolláros futamot ki ki milyen kocsival csinálta meg? Cadilac-el próbáltam, de 2 percel lemaradtam :S
    Amúgy lehet zenét berakni a játékba? vagy mind1 mert ugy is TS-en nyomjátok? vagy mi?
  • Zsolesz089
    Tegnap esti skyline cruise :)
  • Zsolesz089
  • USAMEN POWER
    Egy nagyon jót gurultam Marcihusi társaságában :)

Késöbb csatlakozott Coldmetal is :)

Csak úgy...

CamelX : Jaja ízlés, és értem is a problémát. Én részemről letoltam már jópár ezer km-et a szigeten, már nem nagyon zavarnak a különböző fényhatások, max mikor képet csinálok.
  • CamelX
    Nekem egyedül a sötét textúrával van bajom, árnyékba nagyon fura. Bár lehet csak ízlés kérdése, de emlékszem, hogy sötét festést alapból azért nem raktam kocsira, mert néha szinte eltűnt rossz fényviszonyoknál. Gamma meg ugyanakkor kisüthette szememet is, attól se lett jobb :)
  • USAMEN POWER
    Grafikai tuning ? Pár óra Shiftezés után is teljesen elfogadható a TDU grafikája... Szerintem. Habár kinek mi tetszik.
  • radaiimre
    cső! mototorkat honnan lehet letölteni?
  • USAMEN POWER
  • CamelX
    Üdv minden TDU fannak! Régóta megvan eredetiben a game, de tavaly ősz óta hanyagolva lett, csak a mentéseim vannak a gépen. Fontolgatom az újrakezdését, de valami mod jó lenne hozzá hogy új élményeket adjon. Olyanra gondoltam amivel nem olyan sötétek a textúrák mint eredetileg, vagy valami grafikai tuning, lehetőleg olyan amivel fel is enged a szerverre :D
  • adamfesto
    Ok, jogos, de a TDU sörösdobozt ne vegyük el a néptől...
  • Zolee0
    Igen Adam, hát milyen dolog ez?
  • USAMEN POWER
    Adamfesto üzenete neked:

Köszönöm a bizalmat, de itt valószínű hogy valami matek is van a dologban és nem síma RGB kód.
    Ha logikusan próbálok gondolkozni akkor mindenre egy plussz layert kéne rátenni, pl az út festése nem látszódhat, a fákon csak felülről fedhet a hó, a parkoló munkagépeket hó fedi el de a mi autónk tiszta a garázs miatt stb, stb. Ha összejön, akkor engem is érdekelne a Hawaii-i hó. :)

UI.: Adam, mesztelen férfiakról nem kellenek képek !
  • carloelsa
    Nagyon szexi :D csak egy körre had vigyem el :D
  • SuZso
    Itt van az új gépem:

• bazso29
    A táblák sima textúrák. A fű az valahogy úgy épül fel hogy: fűtextúra, földtextúra, zöld szín, vörösessárgás szín, szürke szín. Tehát 5 fájl. Nálam már mind fehér, de a játékban szinte gyári a fű kinézete. Próbálkoztam minden variációval, próbáltam inverzben, próbáltam alpha layerrel. Na ekkor érdekes dolgokat rajzolt. Valahogy biztos megoldható, jó lenne tudni honnan veszi még a színeket, de nekem már elment a kedvem tőle. Mára. :) Az is érdekes, hogy pl. a pirosnál azonnal piros lett az egész, de fehérnél megint előveszi a semmiből az alap színeket.
  • SuZso
    De opel, a kressztáblák is fehérek, azokból nem tudod kiszedni?
  • SeanJRRussel
    Lehet h Adamfesto segíthet neked ő a nagy művész hátha tud vmi színkombót.
  • bazso29
    Úgy értem a fehér és minden árnyalata átlátszó, tehát világosszürke, sötétszürke.. egészen a tömény feketéig. Csak kicsit sötétebb az alatta levő érthetetlen módon még mindig zöld-vörösessárga-szürke textúra. Nem tudom, hogy azt miből keveri ki még mindig.
  • SeanJRRussel
    Akkor csináld világos szürkével
  • Zsolesz089
    Megkönnyeztem lybra nevének elrontását és a mondatot
    "Kár hogy a "SKLÁJNER" partyról nem készült kép! Az volt az est csúcspontja!"
    Itt egy kicsi videó nem sok de valami :)
  • Zsolesz089
  • SuZso
    Azért köszönjük Opelos a próbálkozást!;) Szándék megvolt...
  • bazso29
    Sajnos fel kell adnom a winter mod projektet. Egy baj az egésszel, a fehér szín az átlátszó a füvön. Mivel nincs olyan szín ami fehér lehetne így nem lehetséges. Akkor lesz hó Oahun, ha piros hó esik.
  • adamfesto
    Megyek egyet, ha valakinek van kedve gurulni akkor megtalál.
  • SuZso
    Halihó!

Bocsi, hogy offolok, de nem tudja valaki mikor lesz Tdu2? Vagy legalább azt, hogy mi annak az oldalnak a címe ahol volt az a visszaszámláló?!
  • Zsolesz089
    Észrevettem csak későn bocsi "lybra" :D