107666
-
Maxx #87590 valóban, megnézem pill, ezt nem vettem észre
-
#87589 Norby kössszi az infót. Ezzel még gondolom nincs megoldava az a probémám, hogy spoilert, felnit és egyebket cseréljek le az autokon. De azért kezdésnek persze ez sem rossz;)
A FAQ-t meg nézd meg maxx mert amint magára a kérdésre mész rá egyből kidob valami tárhelyes oldalra 404es hibával. Vagy ha az is megy neked akkor azt csak memoból vagy honnan tölti be neked a kereső. -
Én tegnap meg akartam nézni a modder oldalakat és amikor a modding menüpontra kattoltam akkor dobott arra tárhelyszolgáltatóra. -
Maxx #87587 nekem megy a faq tegnap is már ment melohelyről és otthonról is
-
Szia! Először is kell egy magic map nevű dolog ami tartalmaz egy bnk1.map fájlt amit be kell másolnod a játék főkönyvtárán belül az euro/bnk mappába (ügyelj arra hogy megapackos vagy sima magic map-ot szedsz le mert nem mind1). Aztán pedig kell egy úgynevezett bling bling mod ami lehetővé teszi hogy az összes autót a luxury paint shop-ban is fényezhess. Tessék: Bnk1.map a megapackoshoz
Bnk1.map a megapack nélkülihez
tdu bling bling mod
A bling bling modot a játék főkönyvtárán belül az euro/bnk/datebase mappába másold. -
Na mit találtam a tdu-ban Hát a házamat 
Na jó én módoltam bele nem Photoshop-os a kép -
#87584 Okés köszi;) -
USAMEN POWER #87583 Igen, TDU Modding lenne amit te keresel, de ahogy látom valami el van baszva, mert egy tárhelyszolgáltató jön elő ha rákattolok...
Én nem vagyok teljesen tisztában a modokkal, de vannak itt egy páran akik igen, és majd segítenek. :) -
#87582 Akkor légyszi ird le mert a FAQ rossz 
Vagy ez moddoláshoz tartozik? -
USAMEN POWER #87581 Első kérdésedre a válasz igen.
Második kérdésedre pedig FAQ. -
#87580 Na nyomtam, kicsit. KB 4 órát:) Rájöttem, hogy van ilyen autó tuningos bolt. Ott csak 3-as szintú upgrade van max? Meg láttam, hogy vannak itt eggyeseknek olyan autói amik nemigazán hasonlítanak a gyárihoz, de én csak ilyen delux autófestőt találtam. Optikai módosításokat hogy lehet elvégezni a gépjárművünkön??? Választ köszi! -
Új verdám egy kis modosítással:
-
USAMEN POWER #87578 Képek az utóbbi 1-2 napból...
Stockbauer, és Coldmetal társaságában:
Stockbauer társaságában:
Stockbauer, és Marcihusi társaságában (& Closer és társai.):
Egyik új verdám:
The End ! -
hülyültem amúgy nemmondom hogy raj.. xd csak pnot ugy csusztam be hogy 270° ban bokorra onnan pedig oszlopocskákra :D -
jaddz8 #87576 Ez így van. -
OMG lol :D Nekem nincs bajom a rajokkal de... -
Omg copy 1 raj?:O -
Gurulás Jaddzal és CopyKingel:
Copy egy kicsit felakadt:
Mint a madár(nem madár hanem veréb, de a veréb is madár):
Párosban(L):
A csapat együtt:
U.i.: Tuti jó a gumid!!!:-D
-
Tutti Maci 01 #87572 szia!
elfogytak a gumik , újakat vettem
yokohama advan neova ad8
-
#87571 Na megvan a gamma és az új megapack kód is! Elkezdek játszani meg telepíteni, de sajnos lassan mennem kell edzésre, úgy hogy majd este remélem talizok valakivel!;) -
Nah már jobban vagyok,ezért driftelgettem:)
-
köszi! :) -
süti :) -
Zsolesz089 #87567 A zenével kapcsolatban feldobáltam az eddig használt zenéket megtaláljátok a Nick nevem alatti honlapon a letöltés / zene menüben. -
Zsolesz089 #87566 Köszi de hogy hogy ne látod a nissan cruise -t (#87491) ott van pedig. 
-
Skypera már felvettelek, ott átküldöm ma délután ha felkeltem.
Atti12, az előadó és a szám címe: Trancecore project -- Mohicans -
USAMEN POWER #87564 A zenét küld át pls. -
Ez a fa..a!!! Zsolesz király vagy. Nagyon frankó lett. még még még! Viszont a nissan cruise-t nem látom.
-
zene címét mond meg légyszi.. :) -
Ó már le is jött köszönöm, sokat segítettél :). -
Hi, szövegben menj rá a сюда szóra, alá is van húzva megtalálod, aztán majd menj rá az egyik reklám szövegére, tökmindegy melyikre, ezután jobb fent visszaszámol 30 mp-t majd új ablak jön elő, kódot beírod és megjelenik ahonnan elindultál csak már lent ott lesz a cкачать -- ami letöltést jelent! Pofoneccerű.. -
Használd ezt:Google fordító
Ez lefordítja az oldalt magyarra csak válaszd ki a nyelvet és másold be az oldal URL-jét a szövegmezőbe. -
Hali! Nem tudjátok hogy lehet ezt letölteni? Arra a rohadt ifolder.ru-ra visz rá és sajnos nem tok oroszul. Akármire megyek nem történik semmi. -
Mai gurulás:
Danival és Norbival(Norbi sajna a fotózásnál már nem lehetett velünk)
Magamban:
U.i.: Köszi pixel a képfeltöltő oldalt!;) -
Zsolesz089 #87556 Köszi
-
Jajj má' te kis te!!
Ez is jó lett!
-
ez a mjúzik nekem is jöhet 
-
imageshack.us miatt. tedd fel kepfeltolto.net-re pl. vagy valami atw-s tárra vagy ilyenek. -
Miért nem mutassa a képeket?:D -
Ma gurultam egy keveset: