107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Maxx
    valóban, megnézem pill, ezt nem vettem észre
    Norby kössszi az infót. Ezzel még gondolom nincs megoldava az a probémám, hogy spoilert, felnit és egyebket cseréljek le az autokon. De azért kezdésnek persze ez sem rossz;)

A FAQ-t meg nézd meg maxx mert amint magára a kérdésre mész rá egyből kidob valami tárhelyes oldalra 404es hibával. Vagy ha az is megy neked akkor azt csak memoból vagy honnan tölti be neked a kereső.
  • Norby646
    Én tegnap meg akartam nézni a modder oldalakat és amikor a modding menüpontra kattoltam akkor dobott arra tárhelyszolgáltatóra.
  • Maxx
    nekem megy a faq tegnap is már ment melohelyről és otthonról is
  • Norby646
    Szia! Először is kell egy magic map nevű dolog ami tartalmaz egy bnk1.map fájlt amit be kell másolnod a játék főkönyvtárán belül az euro/bnk mappába (ügyelj arra hogy megapackos vagy sima magic map-ot szedsz le mert nem mind1). Aztán pedig kell egy úgynevezett bling bling mod ami lehetővé teszi hogy az összes autót a luxury paint shop-ban is fényezhess. Tessék: Bnk1.map a megapackoshoz
    Bnk1.map a megapack nélkülihez
    tdu bling bling mod
    A bling bling modot a játék főkönyvtárán belül az euro/bnk/datebase mappába másold.
  • holecsko10
    Na mit találtam a tdu-ban Hát a házamat

Na jó én módoltam bele nem Photoshop-os a kép
    Okés köszi;)
  • USAMEN POWER
    Igen, TDU Modding lenne amit te keresel, de ahogy látom valami el van baszva, mert egy tárhelyszolgáltató jön elő ha rákattolok...
    Én nem vagyok teljesen tisztában a modokkal, de vannak itt egy páran akik igen, és majd segítenek. :)
    Akkor légyszi ird le mert a FAQ rossz
    Vagy ez moddoláshoz tartozik?
  • USAMEN POWER
    Első kérdésedre a válasz igen.
    Második kérdésedre pedig FAQ.
    Na nyomtam, kicsit. KB 4 órát:) Rájöttem, hogy van ilyen autó tuningos bolt. Ott csak 3-as szintú upgrade van max? Meg láttam, hogy vannak itt eggyeseknek olyan autói amik nemigazán hasonlítanak a gyárihoz, de én csak ilyen delux autófestőt találtam. Optikai módosításokat hogy lehet elvégezni a gépjárművünkön??? Választ köszi!
  • Norby646
    Új verdám egy kis modosítással:

• USAMEN POWER
    Képek az utóbbi 1-2 napból...

Stockbauer, és Coldmetal társaságában:

Stockbauer társaságában:

Stockbauer, és Marcihusi társaságában (& Closer és társai.):

Egyik új verdám:

The End !
  • CopyKing92
    hülyültem amúgy nemmondom hogy raj.. xd csak pnot ugy csusztam be hogy 270° ban bokorra onnan pedig oszlopocskákra :D
  • jaddz8
    Ez így van.
  • drot
    OMG lol :D Nekem nincs bajom a rajokkal de...
  • Fehercsoki
    Omg copy 1 raj?:O
  • SuZso
    Gurulás Jaddzal és CopyKingel:

Copy egy kicsit felakadt:

Mint a madár(nem madár hanem veréb, de a veréb is madár):

Párosban(L):

A csapat együtt:

U.i.: Tuti jó a gumid!!!:-D

• Tutti Maci 01
    szia!

elfogytak a gumik , újakat vettem
    yokohama advan neova ad8

Na megvan a gamma és az új megapack kód is! Elkezdek játszani meg telepíteni, de sajnos lassan mennem kell edzésre, úgy hogy majd este remélem talizok valakivel!;)
  • kazai21
    Nah már jobban vagyok,ezért driftelgettem:)

• Atti12
    köszi! :)
  • pxxl
    süti :)
  • Zsolesz089
    A zenével kapcsolatban feldobáltam az eddig használt zenéket megtaláljátok a Nick nevem alatti honlapon a letöltés / zene menüben.
  • Zsolesz089
    Köszi de hogy hogy ne látod a nissan cruise -t (#87491) ott van pedig.
  • Fr3nky21
    Skypera már felvettelek, ott átküldöm ma délután ha felkeltem.
    Atti12, az előadó és a szám címe: Trancecore project -- Mohicans
  • USAMEN POWER
    A zenét küld át pls.
  • Johnny 19
    Ez a fa..a!!! Zsolesz király vagy. Nagyon frankó lett. még még még! Viszont a nissan cruise-t nem látom.
  • Atti12
    zene címét mond meg légyszi.. :)
  • Norby646
    Ó már le is jött köszönöm, sokat segítettél :).
  • Toyo
    Hi, szövegben menj rá a сюда szóra, alá is van húzva megtalálod, aztán majd menj rá az egyik reklám szövegére, tökmindegy melyikre, ezután jobb fent visszaszámol 30 mp-t majd új ablak jön elő, kódot beírod és megjelenik ahonnan elindultál csak már lent ott lesz a cкачать -- ami letöltést jelent! Pofoneccerű..
  • Kisbundi88
    Használd ezt:Google fordító
    Ez lefordítja az oldalt magyarra csak válaszd ki a nyelvet és másold be az oldal URL-jét a szövegmezőbe.
  • Norby646
    Hali! Nem tudjátok hogy lehet ezt letölteni? Arra a rohadt ifolder.ru-ra visz rá és sajnos nem tok oroszul. Akármire megyek nem történik semmi.
  • SuZso
    Mai gurulás:

Danival és Norbival(Norbi sajna a fotózásnál már nem lehetett velünk)

Magamban:

U.i.: Köszi pixel a képfeltöltő oldalt!;)
  • Zsolesz089
    Köszi
  • lybrahu
    Jajj má' te kis te!!
    Ez is jó lett!
  • pxxl
    ez a mjúzik nekem is jöhet
  • pxxl
    imageshack.us miatt. tedd fel kepfeltolto.net-re pl. vagy valami atw-s tárra vagy ilyenek.
  • SuZso
    Miért nem mutassa a képeket?:D
  • SuZso
    Ma gurultam egy keveset: