107666
-
mindig is azzal játszottam :D -
USAMEN POWER #87629 Hangulat kérdése nálam. :) Van mikor bekapcsolom, mert van kedvem hozzá. Viszont a külföldi darálás cruiseokon, meg keményen lemaradnák HC -ban...
A repkedés meg még mindig nem bejövős... -
bazso29 #87628 Köszi az elismeréseket, igyekszem ahogy tudok, de még csak a sziget kb. 40%-a van hó alatt. 
Billentyűzettel minden zavar bár már megszoktam, legközelebb nem leszek ilyen lusta és összerakom a momo-t. :) -
USAMEN POWER #87627 Te mióta játszol billel ? :DD -
nah még a végén megtérsz? 
-
engem sem zavar, tökéletesen lehet vele menni, csak rá kell érezni az ízére, meg a technikára :) -
Thx ok holnap majd írok pm-et csak ma már fáradt vok meg sok volt a gépezés :). -
USAMEN POWER #87623 Nem mindenki béna hozzá. :) Pár napja Closer társaságában gurultam majdnem egy szigetkőrt HC -ban, és Cadillac Ciennel, pár perc alatt bele lehet rázódni. :) -
Ez nagyon állat :D csak így tovább. A hangok is ütnek ;). -
USAMEN POWER #87621 
-
nem zavar billentyűzettel a HC? :O -
ejj ejj nyúlájf meg a HC? 

-
#87618 A tél mod is jó, csak engem nemizgat fel:) -
#87617 Na jó lett! Majd ha lessz kedved írd le mit hogy mivel csináltál!;) -
Stockbauer33 #87616 Le a kalappal elöted papám 
A Newlife amugy is egy komoly istálóba van.Ha ezt a módot elterjeszti majd a nagymanők és HC-ok között örökre bevésed magad a TDU fanoknál mint a Tool831 a modjaival vagy a Grin116.
-
lol ez olyan mint egy régi fekete-fehlr mozi :D -
USAMEN POWER #87614 Ez a nemsemmi ! GRT ! Szerintem valahogy ezeket a videókat tedd közzé a TDU Centralnak is. :D -
Na elkészült a cls beltere:
Nem tökéletes de nekem tetszik lehet az árnyalaton állítani fogok de egyelőre marad így. Akit érdekel szóljon!
Mulli86: Holnap majd leírom pm-ben mit és hogy kell. -
bazso29 #87612 A nagy textúrázás közben egy kis lazítás is előfordul.Caterhammel a hóban
A folyamatos keréknyomot nem tudom megoldani, de legalább már nem csikorog a gumi. -
nem akarom letörni a lelkesedésedet, de ne bízd el magad az autó moddolásról 
másik meg elvileg be lehet rakni, de előfordulhat, hogy a kamera állások nem lesznek jók, stb. ki kell próbálni, aztán lehet másik autónak a kameráját berakni. -
#87610 Na van fent sound pack is 111 verdára, meg bnk packer/unpacker is. Meg rengeteg verda is, szal ugy néz ki már csak az izlésem szerint kell átalakítani a verdákat:) Persze majd ha tudom, hogy hogy kell:P Viszont azt nem tudom, hogy meg lehet-e csinálni, hogy a letöltött autót nem arra az autóra rakom be, amire alapból készítették. Pld Egy BMW-t megcsinálnak egy mercire de én egy lexus helyére rakom be, akkor nem fog összeakadni attól, hogy én nem ahelyett a kocsi helyet használom? Ilyet próbált már valaki? -
#87609 Hát PM-ben vagy ahogy akarod leírhatod, mert én is vevő vagyok mindenre. Z modot is elmagyarázhatná majd valaki, mert neten nem találtam róla semmit:S Meg most akkor megnézem a FAQ-t is:)
A műszerfalhoz, meg szerezni kéne olyan olvasó progit, ami beolvasssa a bnk fileokat, hogy mindent lehessen látni, hogy mi micsoda. Oroszok tuti csináltak már ilyet, mert azok se bírnak sose magukkal:D
Hát turbónak csak a sűvítését hallani, de az meg rendesen idegesítő:S A lefúvó szelepk mindenhol kussolnak:) Valaki látot már olyan modot amúgy ami, a hanghatásokat javítja? Vagy esetleg hallott róla? -
A kocsikban nincs turbo vagy csak nem hallatszik?(mert van néhány kocsi amiben biztos van de nem hallom) -
Alakul :D:
Szépséghibája hogy a másik 2 beltérszínt elcseszi. -
Nah jó akkor csinálok egy béta verziót az eredeti ódszer alapján aztán majd meglássátok :). -
Amúgy azt hiszem a datebase mappán belül a db.bnk tartalmazza azokat az adatokat amik kellenének csak az a gond hogy db fájlokat nem tok megnyitni. -
:D Hát jó lenne de az már modellezés amihez valszeg zmodi kell amihez én annyira értek minta kínai nyelvhez kb. -
Hát azért annyira mégsem egyszerű. Nem tudjátok hogy melyik fájl tartalmazza a beltérszíneket vagy színmintákat? -
Maxx #87602 Na átraktam máshova a faq-t, működik rendesen, Usamen cseréld ki a linket a banner alatt pls. Aki eddig regisztrált, az ugyanazzal a névvel és jelszóval be tud lépni mint eddig, ha valakinek mégsem megy tiszteljen meg egy pü vel vagy mail-el a [email protected]. Aki szeretne cruiseokat kiírni, az szintén dobjon egy mailt hogy milyen néven regelt az oldalon és adom neki a jogot.
A FAQ új címe: http://pumuklee.extra.hu -
A Merga DTM-re nemtudnál csinálni a motorháztetőre egy kiugró Merci jelet? (Amit a hülegyerekek előszeretettel szoktak letörni)
-
Nah a cls-nél már megy a beltér színének a módosítása. ;) -
Először is thx :D. Én annyira nem értek hozzá mutatókat tudok csiálni meg egy-két autóban a különböző dísz berakásokat tudom cserélni jah és a gombokat "megvilágítani". A beltér színt még nem próbáltam nagyon de majd azt is megpróbálom átvariálni egy-két kocsinál me jó lenne. De amiket tudok azt szívesen elmagyarázom ha gondolod. -
#87598 Ehh D kategóriába csak egy porshet tudtam venni, mert ugye a mustang az még nincs kikódolva... Talán ez az eggyetlen kategória ahol ugy választottam, hogy melyik a legkevésbé szar:S -
#87597 Fúú kemény. Na csak magyarázzátok el, hogy mit, mivel, hogy kell megcsinálni! Csinálok olyan skyline-t, hogy bekakkantotok:D:D:D -
Na kicsit átalakítottam a cls mutatóját de még eléggé homályos itt ott sajnos. Ilyen:
Szerintetek?
Mulli86: Nincs mit. :) -
USAMEN POWER #87595 Nem tudom hogy monitor beállításfüggő -e a dolog, az viszont tény hogy mielött képet csinálok, állítom az időjárást, és a kontrasztot... -
#87594 Köszönöm ezt az infót is! Felnit már ki is próbáltam, A Skyline-om kapott egy corvett felnit.
A Zmodra meg rákeresek, de remélem azért aki ért hozzá az majd itt is elmagyarázza vagy PM-ben, hogy mit és hogyan kell csinálni! -
Hát spoilert nem tom hogy lehet cserélni de azt sztem a zmod-al ahogy más optikai tuningot is (a felniket leszámítva). A felniket meg úgy tudod cserélgetni hogy a játék főkönyvtárában az euro/bnk/vehicules/rim mappába bemászol és ott vannak külön mappák autómárkák szerint. Ezzel a programmal tudod megnézni a játékban lévő felniket. Csak annyi a dolgod hogy a kis progiban a kívánt felni nevét megnézed pl.: AMG10_F_01 felni tetszik és azt az s6-os audin akarod látni, akkor a rim mappán belül a mercedes mappát megnyitod és megkeresed azt a felnit, miután megvan másolod, visszalépsz egyet és az audi mappába beilleszted. Törlöd az a6_s6_f_01-fájlt (ez az s6-os felni neve) és a bemásolt felnit átnevezed az s6 felni nevére. Mindegyikkel így kell eljárni. -
CamelX #87592 Igen zsír képek :) van fenn valami mod, hogy ilyen tiszták a színek meg a fények? Nekem sosem lett ilyen, pedig maxon toltam. Vagy lehet csak a fényviszonyok jóak? :D elég csak a többi képpel összehasonlítani, magasan veri minőségben -
Maxx #87591 Na most szaladt tele a tököm végleg a cjb-vel, egy egyszerű hivatkozás hívási utasítást nem hajlandó megcsinálni a szaros szerverük. Elnézést kérek mindenkitől, azt hittem a korlátlan tárhely jó lesz a letöltések miatt(autókat is fel akartam tenni), de ezt majd megoldom másképpen, az oldalt pedig elkezdtem átpakolni egy másik szolgáltatóhoz.