107666
-
radaiimre #87673 én tetem bele pár autót és mindig lefagy, pedig van benn patch. van mikor elindul de ha belemeygeka térképbe kilép, és van mikor engedih játszak és ugy lép ki! már párszor ujra raktama játékot és akkor is! ki tudja miért van ez? ha vki tud segitsen! -
jaddz8 #87672 Értem köszi. -
USAMEN POWER #87671 Köszönöm a kíséretet ! :D
Tényleg jó volt, (normális) társaság nélkül, qrwa unalmas egy ilyen jellegű utat végigjárni... :) -
Tutti Maci 01 #87670 esti kicsi séta 
kicsit egyedül
társaságban
s a vége
Thx -
bocsi srácok! az asszony kinyomott a layer-ből! nem hagy gémelni! ez a szomorú sorsom :( node én akartam! most szívok! :) tán holnap ráérek! legalábbis azon leszek! -
Ja de le csíptem belőle még egy picit most 2.72.
Lord ne keres a mapon pihenni mentem -
USAMEN POWER #87667 A Bling bling mód, az csak a színező !
1.67d, az meg egy nem hivatalos patch.
"azt az is fogja látni, akinek nincsen meg ez a cucc?" - Igen
-
jaddz8 #87666 Most ezt nem értem. Van ez a bling-bling mod, ami azt tudja, hogy át lehet kenni a nem átkenhető kocsikat. Elvileg ezen kívül semmi mást, 568Kb. Meg van ez a TDU patch 1.67d, ami tudja ugyanezt, plusz utcai ruhában is lehet motorozni, és motoros ruhában autózni. 2,3Mb. Eddig azt hittem, hogy a bling-bling mod a beceneve ennek az 1.67-es patch-nek, de akkor elvileg a kettő egyáltalán nem ugyan az. Nekem kellene a színező is, meg az utcai ruhában motorozós is, viszont nem szeretnék limuzint a forgalomba, meg beszínezett márkajelzésű autószalonokat, amiket az 1.67 tud. Kérem valaki világosítson fel, melyik mit csinál, ha egyáltalán különböznek? Illetve, ha én felpakolom ezt a lenge öltözékben motorozást, azt az is fogja látni, akinek nincsen meg ez a cucc? Mint ahogy én látom a fekete meg zöld meg akármilyen F40-eseket? Előre is kösz. -
#87665 Jajj értem kössz. -
Zsolesz089 #87664 De a VIPER sem megy rosszul nem semmi teljesítmények 
-
Zsolesz089 #87663 Frenky nem semmi a gép lassan a fénysebességet nyomatod vele 
-
jaddz8 #87662 Rég volt már cruise, senkinek semmi ötlete, hogy megünnepeljük a hétvégét?
-
Valaki? pls -
Thx. -
USAMEN POWER #87659 Megapack = Carpack
Amúgy tök mindegy hogy fent van vagy sem, akkor is azt fogja kiírni a Megapackos verdákra hogy "Car not downloaded" -
Carpack?? nekem fent van az 1.66A-s patch meg a megapck is. Ezen kívül még van egy car pack is???
-
USAMEN POWER #87657 #87644, #87645 és a #87647 -es hsz, kérésre törölve !
kisbesi: Ha nem eredeti a játékod, akkor lehetőséged sincs online játékra. A játékról további infókat, a FAQ -ban találsz ! -
Nem semmi :). -
azok a carpack-os autók. -
bazso29 #87654 Bocsi az off-ért, bár kicsit azért témába vág.
Lássuk ezt az életben.:) -
#87653 Mikor térképen rámágyek másik játékosra és az van kiírva hogy this car not downloaded vagy valami ilyesmi, akkor tulajdonképpen, van valmi plussz auto berakva vagy csak moddolva van már annyira az aktuális autó, hogy a progi nem ismeri fel? -
Ok köszi egyszer már sikerült csak most siettem :D. -
így kell csinálni :D
ehelyett:
http://www.youtube.com/watch?v=Hpe19ChiqJY
igy:
http://www.youtube.com/v/Hpe19ChiqJY -
kisbesi #87650 Sziasztok
Ha nekem nem eredeti a játékom hanem töltöttem akkor ugy is tudok a hamachin kívül multizni vagy erre nincsen lehetőség
Előre is közönöm a segítséget -
Maxx #87649 Ezeket megcsinálom én is neked, mindig így megeyk tdu ban :) pont ezért van az e46 m3 a clk55 amg re téve, mert azzal lehet sokkal jobb ilyeneket csinálni, mint a többivel, pont annyira erős amennyire kell. De tényleg jól nyomják :) -
Hát tudnak valamit az biztos.:D -
Nah b+ feladom XD. tdu drift trükkök -
Valaki át tudná külden pm-ben az eredeti clk 55 belterét? (CLK_55_I)
Thx. -
Maxx #87642 Annyit kérnék hogy ők is tegyenek ki az oldalukra egy hivatkozást a faq-ra ha nem nagy kérés. -
Maxx #87641 Kikerült holecs és dozoo oldala is a faq-ba, leveheted a banner alól a feliratot. -
Lol újabb rekord na meg próbálom le vinni 2.50 re
-
Hát igen Megy mint az állat.
Legalább még a Dodge Viper STR-10 Coupe tuning nélküli rekordot még én tartom HC-ben.
-
Zsolesz089 #87638 Kis Pihenő és alvás
jóéjt all
-
Kipróbáltam a gyorsulását a vasnak 
-
USAMEN POWER #87636 Musicot elküldtem PM -ben. -
kisbesi #87635 Sziasztok
Talán tegnap vagy tegnap előtt lett felrakva ez a vidó
http://www.youtube.com/watch?v=FZ4rT5Pn5ss&feature=player_embedded
Aki tudja a videóban szóló zenének a címét az legyenszíves megírni
Előre is köszönöm! -
USAMEN POWER #87634 Dozooét elküldtem, holecsko -é, ami az adatlapján van, az nem jó. -
#87633 Na teleküldtem "új autókkal" a játékot. Már sikerült egy TT-vel versenyeznem egy murcielagó ellen:P Így kezd egész jó lenni a játék. Amúgy szoktam ilyen láthatalna autókat is látni. Ezek azok a játékosok akik moddolt autoval mennek, vagy vannak olyan autok is amiket pluszba be lehet rakni? Csak mert azt irja ki ha rámegyek hogy nekem nincs ilyen autom a játékhoz. -
Maxx #87632 Meglesz, dozoo és hole privben küldje el az oldal címét, esetleg bannert ha van
-
USAMEN POWER #87631 Én úgy tudtam hogy kormánnyal, de akkor rosszul tudtam. :)
Amúgy ha már van Winter Mod, akkor lehetne Rain Mod is, vizes utakkal. :)