107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • pxxl
    nem képeket kell vele modolni, azt fotosoppal kell, de pl hiába változtatod meg a stradale csíkját, nem úgy van ráfeszítve az autóra, hogy jó legyen. valahogy újra rá kellene rakni, vagy mi. nem vágom annyira
  • kazai21
    Én nem tudok róla,hogy képeket lehet vele modolni:)
  • pxxl
    hát pedig zmodellerel kell minden cuccot moddolni. a képeket meg azzal (is) lehet felhúzni a verdára. vagy mi
  • holecsko10
    Hupsz ez tényleg nagy betű bocs esz nem ekkorával akartam írni.
  • kazai21
    Zmodeler biztos nem:D
    Mert ott rakni vagy konvertálni kell doolgokat:D
    #87749: Segítek szívesen:)
  • holecsko10
    Akinek van kedve segíthetne zmodellerben, vagy küldhetne egy videó linket ahol el magyarázza hogy kell használni.

Köszönöm előre is.
  • pxxl
    zmodeller gondolom, de nem hiszem h lehet csak úgy festegetni. nem nagyon láttam még erre példát...
  • somdav95
    nem.
    Valaki erre tud valami okosságot?
  • USAMEN POWER
    Pár kép az elmúlt napokból...

Stockbauer társaságában:

Jaddz ! A repkedős képeket feldobtam volna, ha egyik se lenne egy nagy rakás .... :)

mulli86: Sűrün hagyom bekapcsolva a játékot, akkor is ha nem vagyok gépnél...

Pixxel: Inkább a csaj ! :)
    Én is biztos megyek fel, majd max szétnézek hogy merre vagytok
  • Nathan66
    este felnézek már én is kicsit a szigetre. lesz valami meeting féleség?..
  • pxxl
    csak neked csak most. NEM a csaj, a mini verda!
    Te állandóan fent vagy?:D Ma is voltam meg tegnap éjfél körül és mindig valahol parkírozol, csak nem válaszolsz meg nem mész sehova
  • USAMEN POWER
    PM -ben kértél tőlem segítséget, egy olyan témában, ami már teljes egésszében benne van a FAQ -ban. Elhiszem hogy lusta vagy elolvasni, de mi se tudunk többet mondani annál, ami a FAQ -ban benne van. Ugyanazt, 100x meg nem fogjuk elmondani !

Fölösleges #87736 -os hsz-t töröltem.
  • adamfesto
    Video állat, Grat!
  • adamfesto
    Mi van a menüjével? Ez a legrégebbi trailer....
  • akta02
    hm.. nincs kép:/
    http://imgserv.info/showimage.php?img=20090927_60449191.jpg
  • akta02
    Nissan s15
    Hát ha neteddel van probléma akkor itt van a FAQ, de belinkelem neked ami kellhet. Nézd meg ha ez nem jön be a többi ezzel kapcsolatos FAQ választ!
    FAQ
  • kisbesi
    heló
    Segítséget szeretnék kérni tőled
    Ma megvettem a játékot csak nem sikerül olyan profilt létrheznom a melyikkel tudok online játszani
    Megadok neki mindent és azt írja hogy nem sikerül csatlakozni a TDU szerverre és ellenőrizzem a hálózatot
    Előre is köszönöm a segítséget.
    Valaki meg tudja mondani, melyik progi kell ahoz, hogy a kocsikra tudjak festeni? Mondjuk versenycsíkokat vagy akármit.
  • USAMEN POWER
  • USAMEN POWER
    Válasz a 190 -edik hszre... :D
  • Szabi1991
    ez se jött be.. :DDDDD
  • Szabi1991
    meg figyeld hogy mibe van a csaj.. a mocin..

meg nekem az a moci se ismerős amin ül, meg aminek a "belsejét" látjuk mi az se.. o.0
    bár lehet csak túl rég tdu-ztam.. :)
  • Szabi1991
    mégse lett az.. :D

na jó, árkádnak árkád de semmikép sem fos.. :DD
  • Johnny 19
    Az index világit? :D
  • Szabi1991
    hmm.. most néztem vissza régi képeket.. hol a "hiba" a képen a teljes játékhoz képest ?
  • USAMEN POWER
    :O Ez milyen trailer ??? Még nem is láttam, de odabasz !
  • holecsko10
    BNK File Editor

TDU_to_X

dxtbmpx

TDU Modding Tools

zmodeler

Én csak zekről tudok de még szerintem van még más program is még ezen kivűl
  • Szabi1991
    mivan ? :D
  • Fehercsoki
    Valaki fel tudná sorolni azoknak a programoknak a listáját ami a játék modolásához kell?(új autót szeretnék csinálni meg ilyesmi)Eddig amit találtam az bnk file editor,modding tools 1.11 és magicmap.
  • Johnny 19
    http://www.gamespot.com/pc/driving/testdriveunlimited/video/6155199/test-drive-unlimited-official-trailer-3

Bocsesz kihagytam a linket!!!
  • Johnny 19
    Ezen egy kicsit meglepődtem hogy már az első rész trailer-e is ugyan ilyen menüvel készült mint a második rész :S Akkor ez most hogy van?!
  • kisbesi
    Sziasztok
    megvettem ma a játékot és azt szeretném megkérdezni hogy hogyan tudok veletek játszani
  • SeanJRRussel
    Lesz ma valami összejövetel srácok?????
  • Akylleus
    koszonom szepen! remelem sikerul beallitani.
  • csokiskex
    hali! nem reklámozni akarok, csak aki jófajta kormány akar olcsón, akkor ezt nézze meg! Logitech MOMO az iPon-ban most csak 12ezer párszáz, szinte féláron. Haverommal most rendeltünk 1-1-t! Szép napot, Üdv!
  • holecsko10
    TDU MODDING TOOLS 1.11 Ezzel át lehet alakítani. A kocsinak nem lesz nagyobb a végsebessége csak át írhatod az adatokat mint pl hasmagasság rugózás név módosítás meghajtás motor elhelyezkedésnek megváltóztatása stb.

http://www.oahucars-unlimited.com/crbst_20.html