107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • pxxl
    majd megnézem otthon asszem van fullos zmodeler nekem
  • Norby646
    Nekem van egy zmod 2.2.1-em ami itt mükszik ha gondolod átküldhetem bár privátban nem nagyon akart átmenni vagy csak nagyon nagyon lassú. (becsomagolva ~3,1mb)
  • pxxl
    ez szépebb

Ez is "program futtatási hiba"
    Én nem értem, hogy lehet az hogy egszer elindul, aztán se szó se beszéd se hibaüzenet, és már következőnek nem indul. Grrrr és persze moddoljál ahogy akarsz:(
  • Norby646
    Jaja a mattsága az nekem is feltűnt. De sajnos én nem tok mit kezdeni vele, nah mind1 jó így is. Am thx :). A bmw-hez egyébként én az aa3-as audi kameranézetét raktam be mert azzal sztem jobb mint az rs4-ével. Nem tudjátok miért nem tok izolálni? Asszem tegnap óta hiába nyomok rá az isolate-ra semmi se történik.
  • Realdanee
    na valaki? szigetkör? :)
  • somdav95
    persze :)
  • pxxl
    ezért vannak azok az emok, hogy levágjad, hogy POÉN! minek feszengeni :D am meg nem haragszom én senkire :D
  • pxxl
    nem kedztem semmit, ti fogtátok fel halál komolyan.

mivan buzievagy édes?
  • Realdanee
    Neharagudj kicsit felbasztam rajta az agyamat... a lényeg hogy értette szerintem mindenki...... Te meg eléggé két értelműen beszélsz mert úgyérezni a szavaidon hogy beszólsz.....
  • pxxl
    tényleg érdekes a bömös, meg mintha matt is lenne. merci viszont egyre jobb :)
  • somdav95
    te kezdted édes :)
  • Norby646
    Hopp sry egyik képet 2x raktam be. Na ez lett volna a 4. :
  • Norby646
    Tegnap:

Teshóval :).

Jó ez a bömös csak kár hogy nagyon sötét aa külseje vmiért.
  • pxxl
    nem szóltam be, csak megjegyeztem hogy normálisan így mondják.

omg mi lett ebből a topigból
  • Realdanee
    Googlén kerested ki az észak nyugatot pajti? Vagy miért tartott 20 percbe mire másodszór is beszóltál? Pfff szánalom..... skacok itt nem lehet valahogy "mute" olni?
  • Norby646
    http://tdu-world.com/load/1-1-0-239 Asszem ez regisztrált de nem biztos, nézd meg.
  • pxxl
    te neked az emo az az emo felvágom az ereimet világfájdalmam van 20 éves "élet tapasztalattal"? mert emo az elötte jelentette ám az emoticon-t is.
  • pxxl
    normálisan meg észak-nyugati...
  • somdav95
    fos emo-n? o.O megnéznélek hallod :D
    Amúgy meg állj már le :S Kajak fárasztó vagy >.<
    Én legalább egyből tudtam hogy mitakart! Én úgy írtam volna hogy a fenti csücskibe, a toronynál!
    Hát beszarok. Felraktam a zmodelert. Aztán importálnám a fájlt, ere kiirja hogy csak regisztrált progival lehet megnyitni. vagy valami ilyesmit. Mondom akkor szedek le másikat. Az meg már program futtatási hibával el se indult:( És persze mikor kipróbálnám az előzőt hogy hátha tudok regelni vagy valami, akkor már az is programfuttatási hibával lépet ki. Valaki valami ötlet?
  • pxxl
    xD bal felső ez jó ez tetszik
  • pxxl
  • Realdanee
    Valakinek nincs kedve egy szigetkört nyomni?

Ha igen akkor megtaláltok 5 órakkor a bal felső világító torony parkolójánál.
  • pxxl
    az a no comment hogy ti halál komolyan vesztek mindent...pff
    sértöggyé'mámeg egy fos emo-n plz...
  • Realdanee
    Törölve volt a profilom is Erről meg ennyit... nem kell röktön "Ban please" pffff.... NO COMMENT!!!
  • somdav95
    oksi :)
  • pxxl
    te meg fogd már fel úgy mintha belédkötöttem volna
  • somdav95
    #87800: elnézést h nem tudok helyesen írni, köss belém :)

#87801: mert tudod mikor levezetsz huszon ezer kilómétert, jó lenne gy kis változatosság :)
    Aki szeretné A zmodeler használatát alapszinten elsajátítani, annak ajánlom ezt az oldalt. Ez alapján már sokmindent el lehet utána érni gyakorlással. Jobb mint a youtube-os tutoriállok...

Zmoddeler
  • adamfesto
    Nem hiszem el hogy nincs hozzá külön driver ahol beállíthatod + a játékban az irányítás opcióknál további beállítások vannak.
    Nemrég olyannyira sikerült beállítanom hogy a fél SG csapat egy hónapig tologatott hogy el tudjak indulni 1-esben.... :) gondolom sokan emlékeznek....
  • pxxl
    biztos olyra gondolt mint régen a játékok. előre tolod a kart előre megy, hátra húzod hátra megy

az más tészta, hogy be is lehetne állítani...
  • AlieN911
    De ha van G25 akkor minek automata? Na ne...
  • pxxl

!rükverc!
  • somdav95
    Ahj örülnék már ha lenne normális automata váltós kocsi a 2-be :) Nem kéne a féket nyomogatni ahhoz hogy tolassak.. csah behúzom g25-t egy másik állásba, amit én magam beállítok lükvercnek , és szépen gázzal kéne kezelnii.. | szépálmok *.* | :D
    Feliratott szerezz hozzá és már jók is vagyunk:)
  • pxxl
    asdfdfgfghsdasdfgdsgasd
    Olyan embereket keresek/keresünk akik értenek a Zmodlerhez, akármilyen kis szinten is. Ugyan is azt tervezzük, hogya sok kicsit összedobjuk, levideózzuk mit hogy kell és abból oktató videót csinálunk magunk és egymás részére is. Szóval aki bármi apróságot képes zmodlerben véghez vinni az vagy itt vagy priviben jelezenn már rám vagy holecskora!
  • Roger6
    Ahogy mondod!