107666
N%C3%A9vtelen-1.png
    Smcnél így kell portot csinálni: Gondolom a töbinél is hasonló. Felmész a netre és belépsz a routered lapjára a jelszóddal. Aztán a setupban megkeresed azt a helyet ahol portott lehet hozzáadni. Emiatt le kell csökkentened a lehetséges ip címedet is max kettőre ha 2gép van. Ha 3 akkor 3ra, így tovább. És ha ezekkel megvagy akkor az adott ip címhez hozzáaddsz egy random portott. Hogy tuti műkszik e én ugyszoktam letesztelni, hogy micro torrentban van egy olyan hogy port ellenőrzése. És ha ott okét ír akkor jól állítottad be. Szal kb ennyi remélem tudtam segíteni.
    A játékban meg kliéptem hogy uj pontot jelöljek a mapoon és cseszett vissza rakni a te layeredbe ezért nem tudtunk dumálni csak álltunk ott egymás mellett a map szerint. Szal ez van. Majd nyomjuk legközelebb is:)
  • adamfesto
    No problem, én már azon is csodálkoztam hogy a sztráda aréna zúzást is megvártad. :) Köszi a gurulást.
  • adamfesto
    :) Énkössz, peace!
  • bootsector
    Diginet, 20 megás, minden fasza, gyors, letöltés, összes többi játék, minden, csak ez szarakodik. Annyira én sem értek hozzá, hogy milyen portot, és hol lehet nyitogatni, de azt hiszem túlbeszéltem a témát, nem akarom teleoffolni a topicot. Így is rendes voltál, köszönöm a segítséget, de szerintem hagyjuk... Még azt nem tudom, új profillal is csinálná-e? Hátha esetleg a GameSpy id-m szarakodik, már nem tudok mire gondolni.
  • USAMEN POWER
    Portolásban nem vagyok a toppon, de próbáld meg azt. És milyen neted van ?
  • USAMEN POWER
    Föltenném, csak már delete sorsa került mindegyik... Szólhattál volna előbb.
  • bootsector
    Megtörtént. Talált hozzá újat, és sikerült is frissíteni. Router reset, internet tökéletes, game is megy, de szerintem ugyanaz a jelenség. Egyszerűen fél óra játék után ha bárkire csatlakozok,pl. 6 emberből 5-nek ott van a szakadás jel. Egy mindig bejön jól, de a többi szakadt, darabosak, ugrálnak, és nem is látnak engem. Nem tudom mi lesz, kivágom az egészet az ablakon. Valami olyasmit is mondtatok, hogy valami külön portot kell nyitni, vagy mi a bánat... Na mindegy, mindenesetre nagyon köszönöm a segítséget.
  • jaddz8
    New tedd fel a repkedős képet nem érdekes milyen lett!!
  • USAMEN POWER
    Csak arra figyelj hogy a routeredhez megfelelő firmware softvert szedd le, különben elbaszod a routert... Álltalában a router weboldaláról le lehet szedni a megfelelő, és legújabb verziót.
  • bootsector
    Ok, kösz a tanácsot, kipróbálom. (Néha amúgy magam sem tudom, mi van velem...
  • USAMEN POWER
    Mellékesen korrekt volt hogy itt írtál, csak a gameben mi se értettük hogy most mi van veled...
  • USAMEN POWER
    Franky87 !
  • USAMEN POWER
    Sry Adam, de meguntam a versenyzést...
  • USAMEN POWER
    Firmware frissítést csinálj neki. Nekem is volt router problémám 1-2 hónapja, állandóan kidobált a szerver, azt a firmware frissítés megoldotta a problémát...
  • Johnny 19
    Franky87Hun-nak ma van a szülinapja, köszöntsétek fel ti is. Hires ember lett a világon szinte mindenhol hallották ahol hallgatják az egyik német internet rádiót. :D Franky ez volt az én ajándékom :D
  • jaddz8
    Kösz a gurulást srácok, nekem még csiszolni kell egy kicsit a Zagyamat holnapra...
  • Stockbauer33 #87858
    Kösz a versenyt Ádi.Babavolt nagyon
  • bootsector
    a routerrel lehet kezdeni valamit? Amúgy teljesen igazad van, de a végén már nem tudtam kihagyni... Mégegyszer bocsánat, nem lesz velem többet gond. Ill. mégis, ha nem tudok csatlakozni.
  • USAMEN POWER
    Ha routered van, annak szokott lenni időnként negatív hatása. Konkrétabban nem tudom a problémád okát.
  • USAMEN POWER
    De ha nem tudsz visszaírni, és van rá lehetőséged hogy kicseréld a billentyűzetet, akkor nem kell továbbjönni velünk, hanem cseréld ki a billentyűzetet ! Mert mindenki néz hogy ez köszönni nem tud, de ha indulunk akk jön velünk és ez mit akar... Ezek után mindenkinek meglesz a véleménye hogy ez egy bunkó ..., valakiből kijön, valakiből nem.
  • bootsector
    ööö... és arra a gondra tudna valaki megoldást, hogy bizonyos idejű játék után, csak úgy tudok rátok csatlakozni, hogy pl. 6 emberből 5 szakadt kapcsolattal jelenik meg. A netkapcsolat tökéletesen műxik, csak itt van ilyen gond. A játék első 15 perce ok, aztán, mindenkire -//- ezt a jelet teszi...
  • bootsector
    Sziasztok! Én vagyok bootsectorbyte, és rajtam kívülálló okok miatt sajnos nem tudtam szöveget gépelni. (Azóta már billentyűt cseréltem) Remélem NewLife, nem húztad fel magad nagyon, bár az akkori szövegedből nem ez derült ki... Elnézést kérek mindenkitől.
  • kisbesi
    Sziasztok
    Olyan problémám van hogy a port om száma nem jó a test drive hoz
    Tudom hol kell átállítani csak hogyha átállítom akkor milyen következményekkel jár?
    Előre is köszönöm a segítséget.
  • jaddz8
    Demármint nem privátba, ide!
  • Stockbauer33 #87850
    Itt vok HC-ba :D.De már herpeszes vok kicsit töle.Megvárom a srácot akinek kell a GR-1 de ha nemjelentkezik jövök én is Adam.Gyere te is a vpályához jaddz8.A New csapatot egy komolyat a nikyy-closerékkal de jön sztem ő is.Amugy aki Bootsectoorbyte nickel ugrál rám ir6na vissza vagy nyomgya+ a T betüt.
  • jaddz8
    Ha valakinek esetleg van kedve menni párszáz kilómétert, úgy 9 körül, toljon üzcsimüzcsit.
  • adamfesto
    Gurigáztok??? :) Felnézek egy kicsit. Lehet hogy rendezek pár futamot a versenypályán.
  • jaddz8
    Nem túlzottan :)
  • Stockbauer33 #87846
    Esetleg éjfél után ha az joneked.
  • jaddz8
    Stock, egy esti guriga?
  • USAMEN POWER
    Háth most így jártál, én is párszor már újrakezdtem...
    Kössz az infót;) Jókor mondod:D
  • USAMEN POWER
    45 % tól érhető el a HC, és nem árt időnként biztonsági mentést létrehozni a TDU save mappáról.
  • Stockbauer33 #87841
    Ha kell a GR-1 az északi golfpályánál várlak fél9-ig
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MEgbököm magam! Addig basztattam, meg kerestem azta kurva HC módot, hogy hol lehet bekapcsolni vagy megnézni, hogy mennyi %-nál járok, hogy töröltem a mentéseimet és új játékot kezdtem! Na én mára leszáltam erről, mert úgy felbaszott....
    Norby, Pixel: Nem tudom mi lett a kínja, de valszeg a többivel is baj lesz. El se indul mióta rákezdett erre a hülyeségre hogy program futtatási hiba. Mind1 neki hogy milyen verziójú. De hát próba cseresznye
  • pxxl
  • USAMEN POWER
  • pxxl
    szépebb. ma ilyen mókaficek szavakat használok
  • Norby646
    Szépebb? Am tényleg jól néz ki. :D