107666
-
Köszike. ;) -
#87955 Az előző ide ment;) -
#87954 Tdu mod 1.11 el meg lehet csinálni tudtommal.Itt Van! -
Maxx #87953 Elkezdtem letölteni a neten található összes kocsit, modot, stb, nem megy olyangyorsan, mert leirással mindennel együtt szeretném, meg várom a leveleket, amiben engedélyezik hogy máshol is fent legyenek, de dolgozom a faq modding részén -
Opelos: Tudsz nekem valami linked dobni arról a progiról amit tegnap este a game ben mondtál? Amivel beállítottad a kocsi hasmagasságát. -
Maxx #87951 Shimán ágy nélkül már nem is jó :D De végre felkerült a helyére, már csak finomítások vannak, de a nyúlal történt találkozásnak már nyoma sincs, szépen haladok vele, még ködlámpák betétele, meg 1-2 müanyag elem felrakása jön:
-
#87950 Na sikerült a virágokon beugratni a pályára,:D saleenal próbálgattam a driftet, hát elég erős, de esküszöm könnyebben lehet ott csapatni mint kint a úton, jobban betapad az autó meg ilyenek, majd ha meglesz a champion szint, kiváncsi leszek a többi autó mit fog produkálni. :) -
bazso29 #87949 Használd egészséggel. Illetve étkezz egészséggel. 
Én pedig köszi Holecsko-nak az infóért. Hála neki sikerült beállítanom olyan dolgokat amik már rég zavartak. Pl. a Challenger magassága:
-
USAMEN POWER #87948 -
hát jah. többet ér ha porosodva áll, mint amennyit kapnál érte :) -
bazso29 #87946 Euro\Bnk\Level\Hawai\Spots -
USAMEN POWER #87945 Köszi szépen, és hova kell bemásolni ? -
USAMEN POWER #87944 Szerintem is kamu, de ilyeneket ne ebbe a topikba küldj légyszíves. :) -
bazso29 #87943 Összeraktam a gépet..: McDonald's mod
Ennek a vírusos dolognak kicsit South Park íze van. :) -
kamu! -
Szabi1991 #87941 fake
-
USAMEN POWER #87939 Háth inkább várnék az összerakottra, én ráérek. :)
Szerintem nyiss neki témát a TDU Centralon, addig is a reklám meglenne pár képpel, hagy csorogjon a nyáluk. :P -
bazso29 #87938 Itt van a meki, az összerakottat nem tudom most küldeni, mert az a másik gépen van.
Hamarosan nyitok topicot a centralon, csak még haladnom kéne a szigettel. Nem akarom kb. 1 hónapig húzni "work in progress"-sel, bár annyi idő alatt legalább sokan rákapnának. :) -
USAMEN POWER #87937 Szerintem ha kész lesz, akkor a TDU Centralra is dobd föl. :) Ilyet más még nem csinált. Nagyon fasza !
A Mc Donalds -ot áttudod küldeni ? -
bazso29 #87936 Egy reggeli kávé munka előtt ezen a szürke csütörtökön:
Majd este egy drift-menü Norbival:
-
na majd a kocsira szerelve is mutass képet, de jól néz ki :D -
Hát jó lenne:)
Csak ha ketten mennék unalmas lenne:S
Amúgy Szombatra tervezek egy krúzt:) -
Valaki Szigetkör? -
Nem tudom csak még jó lenne ha jönne pár ember. -
Holecskoval kiveséztük a témát,és arra jutottam,hogy akkor inkább porosodjon mint,hogy eladjam:DD -
Ati hol és mikor tali? -
20-at adok érte :) -
Ma valami gurulás?:D -
carloelsa #87927 látom ágyat is kapott a lökös ;) -
Grat hozzá:)
Én pedig lehet eladom a G25-öm;) -
jaddz8 #87925 Kösz. -
Mijaz Kisvuk büszkélkedünk? :D Én is én is :D:D Megjött a kormányom (logitech Formula Force Ex) :D (Köszönet Kisvuknak a gyors ügyintézést :D )
Cool lesz a verda ;) -
radaiimre #87923 széép kis e36 lehet! nekem e30-am volt coupe, elég ütős kis verda volt! Vigyázz rá! balesetmentes km-eket mindenkinek! -
vedrán mikor lesz?
nemtom a samsung s5230-n miért nincs vaku -.- biztos komplikált lett volna barakni :/ -
Stockbauer33 #87921 Ha fentleszel a szigeten 4-5 körül,nyom6nánk 1-2 versenyt.Vagy egy 600 km-es laza gurulást.Ha olvassa a topicot a Bluewave nickes atomgyorsguruló jolenne ha feljönnél már. -
Be tudsz ugrani a kapunál, ha fent vagy akkor megmutatom a helyet. Ha megvan a champion fokozatod, akkor megnyílik a kapu. -
Maxx #87919 Megjött az autómra az új M-es lökhárító, le is fényeztettem és összeraktam :) bocs a szar képekért, teloval készültek és nincs rajta vaku :)
Frissen festve:
A rács már bent van:
Diszléc és rendszámtartó is a helyén:
-
csempiön szintet kell elérni. de am be lehet ugratni :) -
#87917 Nem tudok bemenni.. -_- 
Biztos nem csináltam még meg valamit -
#87916 nagyon jó! köszi!