107666
-
Írtam az étlapot meg a menüajánlatokat mint a Gordon a pokol konyhájában, de mostmár itt vagyok és gurulok...remélem még fent vagytok a szigeten. -
#87995 Aha köszi! Az maffiás tutoriált nem láttad? Ide linkeltem be nem rég. Csak nekem nem indul a progi:S Ez a bajom. Meg a zmoddeler-en van fent egy alfa gt tutoriál. Ha végre elindulna az a szar és a fájlokat is lehetne benne importálni (mert nekem ezt se akarta), akkor ebből a sok segítségből, még uj ótót is csinálhatnák lassan... -
köszi holee a táblát <3 -
bazso29 #87993 Még nem tudom pontosan hogyan működik, de leírom mit csináltam.
Ebből indultam ki, követtem az utasításait, új zmodeler, új djey's tools..
Ennek egy egyszerűbb változatát csináltam. Options\settings\texturesben megadtam a common_car.bnk kicsomagolt fájljainak a helyét, az autó textúráinak a helyét. Importáltam az autót, eltüntettem mindent, csak a body_hr maradt. Szerkesztgettem, majd a body_hr properties részében, mesh\polygons\materials-ban ahogy ő is írja a paint-et apply-ztam. Ezután pedig mehet is az export. Modding toolsban pedig úgy kell berakni, hogy megmaradjon az eredeti méret.
Holnap ahogy lesz időm leírom részletesen is, de úgy tűnik mára nekem off van. :( -
#87992 Elmesélhetnéd, hogy hogy sikerült és mi alapján kezdted el csinálni a dolgokat benne, hátha nekem is sikerülne megint beröffenteni:) -
bazso29 #87991 Sikerült a Zmodelert működésre bírnom, úgyhogy beindult a Snoop Dogg DUB projekt. :)
-
Egy a baj hogy a grafika meg se közelíti ezt a szintet. -
ez a team eljöhetne hozzám is szerelni egyet 
-
-
Ha minden igaz ez volt az első hivatalos videó a Test Drive Unlimited-ről kár, hogy hiányzik belőle ez meg az, de nagyon jó a videó.
[flash]http://www.youtube.com/v/0u9YP2EIvyQ[/falsh]
A videó nem a TDU 2-ről szól, hanem az első részről szól. -
Csak úgy unalmamban:)
-
USAMEN POWER #87985 Az egészhez kell egy G25, egy ülés, egy vagy több monitor, és ami összetartja az egészet egy váz. Akinek otthon van egy műhelye, némi tudása hogy összerakja az egészet, ólcsón, sőt fillérekért meglehet oldani egy ilyet, max a G25 tenne ki jelentősebb összeget.
Apám a Hörmannál dolgozott, (garázskapukat szállított az országban) és évekig hozta haza a jobbnál jobb csomagolófákat, vasakat, ráadásul a család többi tagja autószereléssel foglalkozik, szal egy ülés beszerzése semmibe se telt volna.
Akinek meg nincs ilyen lehetősége, elmegy egy méh telepre, azt szvsz, még úgy is megoldható a dolog...
Persze láttam olyat is hogy az egész vázat 3 hidraulika cső tartotta, szal a váz a virtuális autó mozgására reagált, na az már bonyolultabb. :) -
Igazad van. Sry akkor írok oda. -
itt a helyed
-
Hali! Szerintetek érdemes ilyesmibe
belevágni? Meg kérdés hogy mennyiből lehet kihozni ilyeneket (pedál, váltó). Valaki csinált már ilyet?
Sry az off-ért. -
#87981 JAja köszi! -
valaki tud nekem ebből csinálni 1 rendszám táblát? megköszönném.. -
pause menü de mind1
-
Bookmarkot amikor a mapon nézed ott van felül,hogy bookmark onnatól tudni fogod.
Coprende? -
#87977 KE? (Spanyolul: MI?) 
Mi az a bookmark?:) -
#87976 Hát én 2 éve 50-ért vettem, sztem 2 év alatt ekkora áresés a számítástechnikában nem is olyan gáz. Sőt inkább még jó is! Kiváncsi lennék a 2 éves konfigom most mennyibe kerülne, de biztos nem 40%ot esett az ára azóta:) -
USAMEN POWER #87975 Jaja ázsiai piacokra többet adnak el, az tény. -
USAMEN POWER #87974 Csinálj egy bookmarkot a pályán, onnantól gond nélkül bemehetsz akármikor, bármilyen verdával. -
van ám, nem álltak le az oroszok. csak idáig nem nagyon jut el. -
USAMEN POWER #87972 Ideje volt kinőni a Ladából... :D Habár ahogy googlen néztem Ladából is van egy pár fasza, pl. Lada C, meg az új Lada Samara -
Hidd el.
A Logitech MOMO Racing meg röhejesen olcsó még az EX-től is pontosabban 3000 Ft-al olcsóbb -
ezért mondtam tegnap hogy max 20at adok gabennek a g25ért :) -
Hát ezt komolyan nem hiszem el :D
http://www.argep.hu/product_402616.html -
:) -
Szépen néz ki :-) -
Maxx #87966 jah és kihagytad a vízhűtőt, a klímahűtőt, a klímahűtőventillátort és csomó műanyag takarót/terelőt :D -
Maxx #87965 Ádám...kabbe 
:P -

-

-
Csak hogy jól érezd magad és a bosszú íze is meglegyen, múlt héten egy hatalmas vadnyulat főztem meg a kollégáimnak a fényezőbe...mustárosan, zsemlegombóccal.
-
Maxx #87961 hát most ez a buzi nyúl mintegy 150ezerbe került úgyhogy most festésre nincs keret :D de majd visszatérünk rá :) -
A Cosworth motort gyenge választásnak tartom, viszont ha standot béreltek a Frankfurti szalonon, akkor az komoly szándékot mutat. Szerintem az audi V10-ese (R8 motorja) jobb megoldás lett volna.
A másik designja kicsit kiforratlan még, de alapvetően szép. -
Mikor festhetem?
Kedvcsináló:Festményeim -
#87958 Faxa. Mondjuk, ha én sportkocsit terveznék, biztos hogy tervező mérnököket és Bajnok autóversenyzőket raknék össze azért hogy megcsinálják az ótót. Mégis csak ez a 2 ember az aki csinálja és ki is használja az ilyen autókat:D -
A németek sokkot kaptak - Itt az új orosz csodafegyver !
A Frankfurti Autószalonban bemutatták Igor Krasznov tervező és az egykori autóversenyző, Nyikolaj Fomenko által alapított EMM műhely által tervezett Marussia B2-t, a korábban bemutatott B1 koncepció továbbfejlesztett változatát.
3,5 literes V6-os 420 lóerős Cosworth motor hajtja

sztem állat :D