107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Fehercsoki
    Nem tudtok valami modot hozzá ami minden kocsihoz(vagy sokhoz) új valósághű hangokat ad?Találtam a TDU Sound Pack 3t de azt már nem lehet letölteni sehonnan:S
  • kazai21
    Hát tudod nem tudom:(
    Hát nem azt mondom,hogy elcseszed csak elfelejted.
  • ROLL30AbandonHo
    Ő lenne egy kérdésem Feltettem a TDU-t Kieggel együtt kértem uj Cd kulcsot és nem jóó... nem értem ki ír valamit...azt írja ki amikor nincs server..
    Valaki tudna nekem segíteni?
  • holecsko10
    Akkor nem értem mit cseszek el Exportálásnál be linkeltem mindet és csak 0 kb-t lesz lehet azért mert az elején a szoftvert választatom és nem a hardvert vagy a bootmixet?
  • ucnlm
    Jaddz, az előbb két barátom próbálkozott, sorry a TDU etikett teljes felrúgásáért részükről :) Dúl bennük a versenyszellem, mindez párosul azzal, hogy nem igazán szoktak autós gémekkel játszani :)
  • USAMEN POWER
    Ez meg a Default Bike:

• kazai21
    Ezek nem lényegesek a be importálásnál.
  • jaddz8
    BTW nekem se tetszik, szerintem otromba.
  • USAMEN POWER
    Nekem nagyon tetszik, valamelyik autó helyett betenném a gamebe, csak ennek nincs belső tere, nem látsz ki, stb...
  • jaddz8
    Elég szembetűnő, hogy az A6-os Audiból lett átfirkálva, még a csomagtartón is rajta hagyták a krómcsíkot róla, az első lámpákat meg a formát szerintem mindenki látja...
  • holecsko10
    Pontosan ezért kellene meg módolni a lambot mert ha át váltom H váltóra akkor a műszer falnál matat a hapi és úgy vált ezért kéne bele szerkeszteni egy H váltót a lamboba.
    Na már ezt is tudom. Érdekesen néz ki, bár nekem nem jön be:)
    Hát én nem tudom, mikor beraktam a clk helyére a M3-ast akkor ugye pillangós volt. De miután modding toolsba átraktam h váltóra meg 6 sebeséégesre, autómatikusan lenyult váltáskor. Sőt, még a kocsiba lévő sebválto is le fel mászkál attól függően hanyadikban vagyok!
  • USAMEN POWER
    Ha nincs megapackod, akkor a megapackos járművel közlekedőket, ilyen autóval látod. Ezzel az autóval akkor tudsz menni, ha valamelyik más autó helyére beteszed.

• holecsko10
    Egyébként csak ezt szeretném bele módolni a Lamborghini-be hogy H váltó legyen és ha H váltó van benne akkor már át tudom alakítani hogy váltáskor ne pöckölje a pillangót hanem a mindig nyúljon le.

Mi az a default car??:) Amúgy amit most linkeltem, azt norby mutatta és az elvileg regelt, mert megy vele az importálás!
  • USAMEN POWER
    Norbyval nem sikerült a Default Car -t átalakítani, na meg akkor regisztrált Z modeller se volt... Szóval aki nagyon Pro modolásban, az csinálna belső teret a Default Carnak ???
    Amúgy megértem a moddert hogy levési, csak annyi a bibi, hogy attól függetlenül még most se tudom, hogy ki csinálta, szal semmire nem megy ezzel a levédéssel az én szemszögemből. De attól mondjuk hagyhatna néhány dolgot külön meg. Mondjuk motor háztető vagy valami. De majd kitanulom és nem lesznek ilyen problémáim:)
  • holecsko10
    Betöltéskor ezek vannak azokat is be kell pipálni?

Itt van regelt 2.2.1 es z modeler. norby linkelte be és én ezzel nyomom. Bár sztem nincs sok külömség köztük. Zmodeler 2.2.1 from russian page
  • kazai21
    Igen,szerintem azt a Save Thumbnail-t kell.
  • holecsko10
    Akkor itt?

• kazai21
    Nem itt:)
    Ha nem exportálásnál lehet rosszul állítottál be valamit:D
  • bazso29
    Biztos, hogy lehet. :)

Valaki meg tudja mondani, hogyan lehet egyszerre több pontot mozgatni zmodelerben?
  • holecsko10
    Aha de mit kell pipálni és mit nem ezt itt a kérdés. ott oldalt? mert ha az ott minden be van pipálva

• holecsko10
    Szerinted lehet olyat csinálni hogy a Skyline nem bal kormányos legyen hanem jobb?
  • kazai21
    Akkor vmit nem pipálsz ki vagy be néha ha elfelejtek vmit nekem is 0 kb-ot rak ki.
  • bazso29
    Sajnos levédik, de a 300C-t és egy imprezát már meg tudtam nyitni. Gondolom mást is meg lehet még, szóval próbálkozni kell. Innen szedtem a zmodelert. Amit linkeltem oldalt este, abban nem igazán értem ezt a "merge" dolgot. Azt csináltam amit írt (illetve próbáltam), de nagyon nem jött össze az export. Ma reggel meg csináltam egy full króm 300C-t sárga plexi felnikkel :D
  • holecsko10
    Van 2.1.1-es a gépemen csak majd a kimentésnél kel valamit türközni hogy ne legyen 0 kb-t.
  • kazai21
    Jó a 2.1.1-es is ha gondolod átküldöm.
  • holecsko10
    Sajna levédik. De ki szeretné, hogy a saját munkáját el lopják, és úgy adja ki mintha ha más készítette volna.

bazso29: majd mond már el hol tudtál be szerezni zmodeler 2.2.1 es verziót mert én regisztráltat sehonnan nem tudok be szerezni. Vagy jó a zmodeler 2.1.1-es is?
    Na jó a modderek az autóikat levédik, hogy véletlenül se leheessen tovább alakítani? Vagy csak én vagyok balf***???
    Na sikerült beröffenteni a zmoddelert. Annyi a bajom, hogy a moddolt fileokat nem haggya megnyitni:S Azt irja, this file is locked. Most azokkal mit lehet kezdeni???
    Gecc most jövök körről. Eljutottam csempionzig és megnéztem ezt a hírös HC módot. Hát finoman szólva is brutál. Itt már szinte minden autóval olyanokat lehet driftelni mint állat. Bár mondjuk azon röhögtem, hogy mikor nagyon túl esik a segge az autónak, akkor igen csak hajlamos lefulladni. Néztem is rendesen:D

Ádám te festő:) Majd ha holnap mész fel, akkor dumáljunk már meg egy talihelyet hogy felvegyelek ismerősnek a klub miatt is meg egyébként is! :)
  • adamfesto
    Szép kerek voltam, mi?
    Azért 10,000-nél is tortázunk egyet.
  • USAMEN POWER
    Na még 12000 hsz, és lehet ünnepelni...
  • adamfesto
    Derek, állat volt a mai madness dimbolás... :)
    Pár művészi pics:

• adamfesto
    Előbb volt...
  • ROLL30AbandonHo
    Van Server most?
  • ladics
    Egy pár kép,néhai gurulásaimról...

és még van 1 csomó csak nincs kedvem feldobni:]