107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • vajo
    Win7-en jól fut a TDU??
  • attis95
    ja es kiprobaltam az ejszaka modot...es nem tetszik raadasul akadtole a gepem :S pedig gepigenyme megfelelo..hogy tehetem visza a regit??
  • attis95
    azt szeretnem megkerdezni h ha ujratelepitem a gamet a mentesemet hova tegyem vissza ?mert folytatnam a profilom
  • Fehercsoki
    Nincs valami mod amitől a lámpák fényesebbek lesznek?Mert világítanak de semmit sem világítanak meg,minden ugyanolyan marad körülöttük,ha nagyon közel megyek egy házhoz és rávilágítok akkor sem látszódik rajta semmi.
  • carloelsa
    Ugyanaz, mint a #88062-es HSZ-om! ugyanugy töltsd le és másold be!
  • ladics
    K-betü [vagy l?]
  • jaddz8
    Szép képek, jó cruise lehetett, kár h privát.
  • kazai21
    De szerintem az éjszakai mod nem ér sokat,mert semmi effekt nincs benne csak annyi,hogy sötét az ég..
  • Fehercsoki
    Értem,köszi,megpróbálom.
  • Falkon
    Ilyenekért nem bannolnak. Ha beraksz egy autót akkor azt a másik ember nem látja. Az este módot is csak te látod.

A gyorsulás mérőt meg úgy tudod előhozni , hogy megnyomod a NUM4-et asszem 3szor és ott NUM6.
    Remélem érthető.
  • Fehercsoki
    Azt a sebességmérőt hogy lehet előhozni ami méri h milyen gyorsulok 100ra meg ilyenek?
  • Fehercsoki
    Ha úgy multizok hogy bennt van ilyen este mod meg felülírtam pár kocsit azért kibannolhatnak multiba?Meg a blingbling modot is felraktam amivel minden kocsit át lehet festeni,meg még párat.
  • holecsko10
    Hú de szép képek lettek. Hát nem el felejtettem fel rakni. Na mindjárt pótolom :D

• lybrahu
    Thx a Jaguar krúzt skacok!

• danq
    Sziasztok! Bocs h zavarok, csak azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudok verdákat berakni a játékba? Letöltöttem Tdu centralrol párat, bemásoltam a fájlokat oda ahova a readme szerint kell és mikor kiválasztanám, kidob a game. Sok autoval probáltam, mindegyiknél ez van Tudnátok segíteni?
  • attis95
    hallod bemasoltam es felulirtam az euro bnk mappaba es semmi valtozas
    minyart linkelek kepet hogy mit ir ki...
  • carloelsa
    Van egy bnk fájl amit be kell másolni ha modosítod a TDU-t. INNEN töltsd le a Segítség menüpontban. meg is tudod hova kell másolni és ... :)
  • attis95
    baszus...feltettem a nappal ejszaka modot felulirtam es bekepek a jatekba es kidob ... mi lehet a baj..
  • attis95
    szevasztok lkesz ma valami kruz vagy isemi??/vagy siman jon vki kreszelni kicsit??
  • vajo
    kösz...de nem volt warez verzió a gépemen!
    fél éve megvan TDU eredetiben... és kb 4 hónapja lett XP újra rakva. azóta most raktam fel...! de meguntam.. rádobtam egy no cd cracket aztán szevasz...
    majd csak lesz valami.

am egy kép:

• USAMEN POWER
    Ne ilyen durván, nem szeretnék vitát a dologból !
    FAQ

Ha itt nincs akkor nézd meg a többi esetben
  • Falkon
  • carloelsa
    Jujjjj, ott van hogy eredeti a játéka... akkor nem kell crackelni xD meg ha varez lenne neki, akkor el kell küldeni az off topicba xD
  • Fehercsoki
    Köszi szépen megnézem aztán majd írok!

#88050 Neked meg rossz a cracked vagy nincs cracked,itt keress 1t.
  • vajo
    1. Open the Device Manager.
    2. Double-click IDE ATA/ATAPI Controllers to display the list of controllers and channels.
    3. Right-click the icon for the channel to which your CD/DVD drive is connected, select Properties, and then click the Advanced Settings tab.
    4. In the Current Transfer Mode drop-down box, select "DMA if Available" if the current setting is "PIO Only." If the drop-down box already shows "DMA if Available" but the current transfer mode is PIO, then you must toggle the settings. That is:
    * Change the selection from "DMA if available" to PIO only, and click OK.
    * Then repeat the steps above to change the selection to DMA if available.

Ezt írja ki ha linkre kattolok... nem nagyon értem. :S webfordító meg értlemetlen..esetleg valaki??
    Ha volt fent tört verzió akkor faq-ban olvasd el az ehez vonatkozó részt! Benne van!
  • vajo
    hali..
    Erre valaki tudna orvosságot???

Eredeti a játékom. az 1.6-os patch van feltéve csak!
    de nem megy...
    Segítsetek légyszi..
    előre is kössz.
    Ja nem hülye vok, bocs. Csak simán felülírod az eredeti file-okat. Mondjuk nem próbáltam, szóval mesélhetnél hogy jobbak-e a hangok!
    Link

Ez van amit én találtam vagy 2 hete. Ebben elvileg minden verda hangaj benne van, csak ez az hogy bele kéne másolgatni őket azthiszem.Minden esetreén nem próbáltam, de ha te kipróbálod írhatnál tapasztalatokat!
  • USAMEN POWER
    Itt van, de ezt pixxel olyan egy hónapja már linkelte.

• Stockbauer33 #88046
    Nemjösszfel Jaddz8?
  • USAMEN POWER
    Ez fasza lenne. ! Ha van kedved, akk csinálj nekem egy autót. :)
  • bazso29
    Az Alfa gt belsejét kellene kicsit előrébb tolni, csak nekem zmodeler hibát ír a textúráknál.
  • Fehercsoki
    #88036 erre valaki?
  • jaddz8
    Tervez valaki mára valami cruise-szerűséget? Rég volt már...
  • USAMEN POWER
    "Bezzeg 2 napja kb 2 oldal ment offal azt nem töröltétek !" ---> Offnak is több fajtája van. Valamelyik egy szálon még fűződik a játékhoz, esetleg az ide folyamatosan írkáló közösséghez, van amelyiknek semmi köze ehez a topikhoz.

Másrészt törlésre csak én vagyok itt jogosult, további problémáidat PM -ben közöld !
  • USAMEN POWER
    "Jó hogy ilyen segítőkészek vagytok!" ---> Ez nem a mobilok drivereivel, és azok hibáival foglalkozó topik, rossz helyen jársz !
  • Realdanee
    Bezzeg 2 napja kb 2 oldal ment offal azt nem töröltétek ! OMG! NOCOMMMENT!
  • Realdanee
    Köszönöm a törlést skacok :) Jó hogy ilyen segítőkészek vagytok! .