107666
-
vajo #88078 Win7-en jól fut a TDU?? -
ja es kiprobaltam az ejszaka modot...es nem tetszik raadasul akadtole a gepem :S pedig gepigenyme megfelelo..hogy tehetem visza a regit?? -
azt szeretnem megkerdezni h ha ujratelepitem a gamet a mentesemet hova tegyem vissza ?mert folytatnam a profilom -
Nincs valami mod amitől a lámpák fényesebbek lesznek?Mert világítanak de semmit sem világítanak meg,minden ugyanolyan marad körülöttük,ha nagyon közel megyek egy házhoz és rávilágítok akkor sem látszódik rajta semmi. -
carloelsa #88074 Ugyanaz, mint a #88062-es HSZ-om! ugyanugy töltsd le és másold be! -
K-betü [vagy l?] -
jaddz8 #88072 Szép képek, jó cruise lehetett, kár h privát.
-
De szerintem az éjszakai mod nem ér sokat,mert semmi effekt nincs benne csak annyi,hogy sötét az ég.. -
Értem,köszi,megpróbálom. -
Ilyenekért nem bannolnak. Ha beraksz egy autót akkor azt a másik ember nem látja. Az este módot is csak te látod.
A gyorsulás mérőt meg úgy tudod előhozni , hogy megnyomod a NUM4-et asszem 3szor és ott NUM6.
Remélem érthető. -
Azt a sebességmérőt hogy lehet előhozni ami méri h milyen gyorsulok 100ra meg ilyenek? -
Ha úgy multizok hogy bennt van ilyen este mod meg felülírtam pár kocsit azért kibannolhatnak multiba?Meg a blingbling modot is felraktam amivel minden kocsit át lehet festeni,meg még párat. -
Hú de szép képek lettek. Hát nem el felejtettem fel rakni. Na mindjárt pótolom :D
-
Thx a Jaguar krúzt skacok! 
-
danq #88064 Sziasztok! Bocs h zavarok, csak azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudok verdákat berakni a játékba? Letöltöttem Tdu centralrol párat, bemásoltam a fájlokat oda ahova a readme szerint kell és mikor kiválasztanám, kidob a game. Sok autoval probáltam, mindegyiknél ez van
Tudnátok segíteni?
-
hallod bemasoltam es felulirtam az euro bnk mappaba es semmi valtozas
minyart linkelek kepet hogy mit ir ki... -
carloelsa #88062 Van egy bnk fájl amit be kell másolni ha modosítod a TDU-t. INNEN töltsd le a Segítség menüpontban. meg is tudod hova kell másolni és ... :) -
baszus...feltettem a nappal ejszaka modot felulirtam es bekepek a jatekba es kidob ... mi lehet a baj.. -
szevasztok lkesz ma valami kruz vagy isemi??/vagy siman jon vki kreszelni kicsit?? -
vajo #88059 kösz...de nem volt warez verzió a gépemen!
fél éve megvan TDU eredetiben... és kb 4 hónapja lett XP újra rakva. azóta most raktam fel...! de meguntam.. rádobtam egy no cd cracket aztán szevasz...
majd csak lesz valami.
am egy kép:
-
USAMEN POWER #88058 Ne ilyen durván, nem szeretnék vitát a dologból ! -
#88057 FAQ
Ha itt nincs akkor nézd meg a többi esetben -

-
carloelsa #88054 Jujjjj, ott van hogy eredeti a játéka... akkor nem kell crackelni xD meg ha varez lenne neki, akkor el kell küldeni az off topicba xD -
Köszi szépen megnézem aztán majd írok!
#88050 Neked meg rossz a cracked vagy nincs cracked,itt keress 1t. -
vajo #88052 1. Open the Device Manager.
2. Double-click IDE ATA/ATAPI Controllers to display the list of controllers and channels.
3. Right-click the icon for the channel to which your CD/DVD drive is connected, select Properties, and then click the Advanced Settings tab.
4. In the Current Transfer Mode drop-down box, select "DMA if Available" if the current setting is "PIO Only." If the drop-down box already shows "DMA if Available" but the current transfer mode is PIO, then you must toggle the settings. That is:
* Change the selection from "DMA if available" to PIO only, and click OK.
* Then repeat the steps above to change the selection to DMA if available.
Ezt írja ki ha linkre kattolok... nem nagyon értem. :S webfordító meg értlemetlen..esetleg valaki??
-
#88051 Ha volt fent tört verzió akkor faq-ban olvasd el az ehez vonatkozó részt! Benne van! -
vajo #88050 hali..
Erre valaki tudna orvosságot???
Eredeti a játékom. az 1.6-os patch van feltéve csak!
de nem megy...
Segítsetek légyszi..
előre is kössz. -
#88049 Ja nem hülye vok, bocs. Csak simán felülírod az eredeti file-okat. Mondjuk nem próbáltam, szóval mesélhetnél hogy jobbak-e a hangok! -
#88048 Link
Ez van amit én találtam vagy 2 hete. Ebben elvileg minden verda hangaj benne van, csak ez az hogy bele kéne másolgatni őket azthiszem.Minden esetreén nem próbáltam, de ha te kipróbálod írhatnál tapasztalatokat! -
USAMEN POWER #88047 Itt van, de ezt pixxel olyan egy hónapja már linkelte.
-
Stockbauer33 #88046 Nemjösszfel Jaddz8? -
USAMEN POWER #88044 Ez fasza lenne. ! Ha van kedved, akk csinálj nekem egy autót. :) -
bazso29 #88043 Az Alfa gt belsejét kellene kicsit előrébb tolni, csak nekem zmodeler hibát ír a textúráknál.
-
#88036 erre valaki? -
jaddz8 #88041 Tervez valaki mára valami cruise-szerűséget? Rég volt már... -
USAMEN POWER #88040 "Bezzeg 2 napja kb 2 oldal ment offal azt nem töröltétek !" ---> Offnak is több fajtája van. Valamelyik egy szálon még fűződik a játékhoz, esetleg az ide folyamatosan írkáló közösséghez, van amelyiknek semmi köze ehez a topikhoz.
Másrészt törlésre csak én vagyok itt jogosult, további problémáidat PM -ben közöld ! -
USAMEN POWER #88039 "Jó hogy ilyen segítőkészek vagytok!" ---> Ez nem a mobilok drivereivel, és azok hibáival foglalkozó topik, rossz helyen jársz ! -
Bezzeg 2 napja kb 2 oldal ment offal azt nem töröltétek ! OMG! NOCOMMMENT! -
Köszönöm a törlést skacok :) Jó hogy ilyen segítőkészek vagytok! .