107666
-
A műszerekre fókuszált a gépem sajnos. -
Hi! Pár kép az elmúlt napokból:
Mercedes Vs. BMW :P (Opelos és jómagam)
És végül a szokásos feszültséglevezető.
-
vajo #88183 Atikah-val mentünk egy kört :D
(szürke skyline az övé, enyém a zöldes :D)
-

-
Szabi1991 #88181 túl sok a mosőn blur.. :) -
jaddz8 #88180 Ja ez az a Life nevű game nem? Tényleg jó a grafikája!!
-
Remélem szép lesz a TDU 2 ha már ennyi ideig fejlesztik:) Én már csináltam képet,hogy hogyan képzelem el:) Katt -
tehm! ma reggel láthattalak kerepesen olyan 9:20-30 körül? mert egy pont ugyanilyen bömbi ment el, de a rendszámát nem láttam. 
vagy az fekete volt?
-
Oké! Én benne vagyok. De holnap estére szervezzük meg. Várom az időpontokat nektek mikor jó. Jah és Grabowszki, TomeE, ti is ott legyetek ám!!!! Jó lenne már gurulni az alap tagokkal.
Nekem sztem 21körül jó. De ha úgí yvan tudok előbb/később jönni.
Okthxbye XDDDDDDDDD -
#88176 Sztem fasza lett! Minden esetre nem lenne rossz oda írni, hogy melyik autót cseréli le, illetve pont emiatt egy olyan keresőt is készíteni, hogy meg lehessen nézni, hogy ha mondjuk az audi tt-t akarom lecserélni, akkor melyik autók vannak hozzá. Ez utobbi jó kis újjítás lenne, mert én pld elég sokat kerestem bizonyos autóra modot és vagy taliztam vagynem:S -
Maxx #88175 Helyes :) Addig is nézzétek át a faq-t, sokmindenre találtok megoldást ha problémába fogtok ütközni. SG&ph! TDU FAQ -
Sziasztok. 2 lakótársammal együtt most rendeltük meg a TDU-t Megapack-kal együtt, holnap ha minden igaz már meg is jön. Szóval majd találkozunk. -
Maxx #88173 Life kijavítottam mind2 dolgot amit kértél és feltettem a gold kiadáshoz a borítót. Ha valaki talál még hibát a faq-ban szóljon nyugodtan. Még nem jöttek meg az engedélyek hogy másik oldalra tehessem az autókat, így egyenlőre linkek lesznek, közvetlen letöltés nem, de összefoglaltan képekkel, így mindenki azt tölti le ami tetszik neki, 2 autó már fent van, hasonló elrendezésben lesz a többi is, kérnék visszajelzéseket hogy így jó lesz-e. -
Hát igen sajna teli volt a layer ha tehetném azt is meg módolnám hogy 9 vagy 10 legyen ne pedig 8-as. -
Jogos az észrevétel Fitti! Valóban teli volt a layer ám ha jól tudom, (javítsatok ki ha tévedek) mindenki klubtag volt. Sajnos a játék hibája ez a "csak" 8-as layer
És ezek szerint régen nézted meg, milyen népes is lett a KLUBBOD! 
Szal a megoldás sztem (ha már te vagy a boss): tessék szervezni egy vigasz-cruise-t azokkal akikkel szeretnél gurulni egyet ( én önként jelentkezem!!
)
Teeee kis G25-ös csíííteeeer! Megállj csak! Nemsokára nekem is lesz olyanom és akkor már én is csíííteeer leszek!
Úgyhogy mielébb fussunk össze azon a szigeten! Okéthanxbye!
-
Maxx #88170 Akit érdekel végre kész lett a vas, a második kép pedik ladics kedvéért, a 166 os alfa is rajta van :)
-
Köszönöm Getaway-esek, hogy ottlehettem krúzon! Pedig ott voltam időben, rámentem Lybry-ra is, azt állítottam a kormányon, mert még nem mentem vele TDU-ban és mire visszaléptem sehol senki. Felmentem mapra, de már elindultatok és hiába mentem rátok, de nem adott be. Gondolom teli volt a layer. De nemhiszem, hogy mindenki clubtag volt, pedig csak azok jöhettek volna. De pont a clubfőnök nem fért be??? Szóval ez jó volt....
Na majd vmikor összefutunk. Byby mindenkinek! -
bazso29 #88168 Elég extrém utastér, gondolom felárat fizettél a kézzel varrt fluoreszkáló narancsbőr belsőért.
Jó lesz. :) Szerintem elég az interiort piszkálni. -
Hát még nem megy annyira meg csak kapirgálom hogy ez így kell vagy sem sokszor mellé nyúlok.
Pár kép javítottam rajta de nem tudom hogy ilyenkor elég a Murc_Cpe_I.bnk módolni vagy kell a Murc_Cpe.bnk.-t is módolni.
-
USAMEN POWER #88166 Holecsko: Faintos lesz. :) Ha már ennyire vágod a Z Modellert, megcsinálod nekem a Default Car belső terét ? Csak egy belső tér kéne neki, az egyébb díszítéseket szerintem a Norby megtudja csinálni. Nagyon kéne nekem az a verda.
Pixxel: Semmi különös nem történt... -
Elég béta szóval ne várjatok sokat.
-
73 új üzenet. összefoglalja valaki?
-
USAMEN POWER #88163 Végezetűl gurultam még, egyet Marcihusi társaságában...
-
USAMEN POWER #88162 I'm lovin' it™
Szigeten egy ritka verda: Chrysler Crossfire
jaddz8: Háth olyan nincs, engem inkább az zavar, hogy mikor képet csinálok a chat megjelenik... Így vagy megkérem a társaságot hogy mikozben képet csinálok ne írkáljon, vagy Photoshoppal javítok. Előzőt jobban szeretem, de valaki mindig belefirkál... -.- -
jaddz8 #88161 MSN-szerűen tekergethető visszanézegethető chatboxra gondolt. Nincs. -
USAMEN POWER #88160 Szerzői joggal kapcsolatos fa.zságok. Némafilmet kell feltenni, és akkor nincs gond. :D
mulli86: Milyen üzenőfalra gondolsz ? ... én személyszerint nem vágom. -
carloelsa #88159 Csoda, hogy az első SHIFTES videomról a Tiestot nem szedték le (lehet azt se tudják mi az), de a másodikról már a Nickelbacket leszedték :( -
Jó lett Zsolesz!! Ismét gratula! Youtube-on a köcsögök már le is vették alóla a zenét! 
( és ismét egy jóindulatú észrevétel: asszem a Punjabi az inkább Panjabi lesz! Bocsi,hogy mindig hasogatom a szőrszálat!!
)
Ám lényeg a lényeg, remek cruise volt és remek video készült róla!!
-
#88157 Ja meg van ilyen üzenőfal? valahogy meg lehet nézni mit irtunk? Mert mindig lemaradok a többiek szövegeléséről:D -
USAMEN POWER #88156 Ezzel csak egy a probléma. :) Közel 10 milkáért is kb. annyi idő alatt vitték volna el. :) -
#88155 Jó tudni:D, a szar alfát kemény 50 ropiért passzoltam el:D Csodálkoztam is hogy hip hop elment:D:D:D:D -
jaddz8 #88154 Igen, csak egyszer. Elég nyilvánvaló, akkor nem venné meg senki trade-en hiszen ezek "ingyér" vannak. -
Zsolesz089 #88153 Am THX -
Zsolesz089 #88152 EZ VAN -
#88151 Ez neked is szólt! Grat;) -
#88150 A vége kicsit buzis lett, de amúgy nagyon fasza videókat csinálsz, csináltok:)
Jaddz: ami ilyen ajándék autó, ha megcsinálsz valamit, mint az alfának az az ocsmány hányása, azt csak 1szer lehet megvenni? -
vajo #88149 köszi. -
Zsolesz089 #88148 Thx :) -
jaddz8 #88147 A 9-kor kezdődő RUF-cruisera 20:45 körül kezdjen el gyűlni anagyérdemű közönség, köszönöm!
-
very nice!grat a keszitonek