107666
-
jaddz8 #88225 Örülök, hogy műxik. Remélem majd látjuk egymást Hawaii-on. -
Köszi. Közben mi is megtaláltuk. írtam is nekik mail-t, telefonon is beszéltem velük, hamarosan küldik a jó kulcsokat.
A megapack nélkül már most is csatlakozik, nem kellett portokat variálni. -
jaddz8 #88223 Szabi, Gaben, kösz a képeket/videókat, irigyellek titeket. -
jaddz8 #88222 Szép jó reggelt!
Nem véletlenül írták, hogy amíg megjön a TDU-tok, addig olvasgassátok át a FAQ-t. Tartalmazza ugyanis, azt a lényeges információt, ami szükségeltetik a kapcsolódáshoz, ugyanis ezeket a LV-Gold kiadásokat "fake" aktivációs kulccsal adták ki. Bővebben erről ITT illetve ha további kérdések, problémák merülnek fel, először nézzétek át. Ez mindenki érdeke!
Remélem segítette. Üdvözlet szintén Veszprémből! -
Hali!
Ma Reggel megjött mindhárom TDU. Gond van. Router mögött vagyunk mind a hárman, és nem csatlakozik a TDU szerverhez.
Megnéztük melyik portokat kell kinyitni, viszont így sem enged fel. A másik gond, hogy a router nem engedi 3 gépen ugyanazt a portot kinyitni. Típusa: TP-Link TL-R460
Ha valaki tud valami okosat pls mondja. Kösz. Mert nem ezért vettük meg eredetibe mind hárman hogy ne tudjunk online játszani. -
#88220 Basszus nem találok 2 verdát amit el kéne vinni valahova. Pedig rá akarok csapni a mustang gt-re! -
Erről is van természetesen képem,nálam ez így néz ki:)KATT
-
#88218 Ha elmagyarázod mit mentsek ki rajta, akkor megpróbálhatom, mert most itt van előttem a megnyitott belső tér csak nem tudom mit akarsz rajta menteni! -
Így néz ki csak ki kéne menteni.
-
USAMEN POWER #88216 Szabi és Gaben, már csorog a nyálam, hogy milyen verdák közelébe fértek hozzá. Nem akarom elárasztani a szobát, majd holnap folytassátok.
-
Hali aki ki tudja menteni a lambo belsőt úgy hogy jól néz ki az kérem segítsen itt van a kész csak ki kéne menteni nálam mindig panaszkodik.
Belsőtér
És amit ki ír:
-
Szabi1991 #88214 látszik hogy nem láttad a pilótákat.. :-)
(időmérőn vettem fel telóval) -
Tessék itt vagyok -
Tutti Maci 01 #88212 esti kicsi séta
Thx -
#88211 Sztem be se fértél volna a kocsiba! 
-
Szabi1991 #88210 link -
#88209 Hogy a nyakadnyúljon meg hogy ilyen ótókba be tudsz ülni! 
Írigyelllek!
-
Szabi1991 #88208 útsó off mára, sry.. :p
mc12be lett volna jó beülni.. :)
de azért így se volt rossz..
(én vagyok ződ a polóba) -
jaddz8 #88207 Nem offolsz, tedd ki a képeket pls, szerintem mindenkit érdekelne. Vagy legalább egy link formájában! HA MÉGIS OFF, ÉN KÉRTEM, VÁLLALOM A FELELŐSSÉGET!!! -
Tutti_Maci_HUN_ és én gurultunk este egy kicsit.
-
Ilyen van DB9-essel is
:DDD
nem akarok offolni,ezért nem szúrok képet. -
Szabi1991 #88204 ferráris pólóban.. pff.. ringen is leszóltak a ford gt-sek.. :p
-
Ültem már pár dologban...de igen,egészen pontosan ő az katt -
egy fájl
-
Kerestem Chargert és Imprezat, az utóbbinál akkor fagy ki a játék amikor bemegyek az audi szalonba, a chargernél rögtön az elején ledob a szerverről. Mi a megoldás? -
jaddz8 #88200 McLarenF1? keveslem azt a 390-et!
-
USAMEN POWER #88199 :) Köszi.
Mellékesen nem rég sikerült hazaérnem, és a közeljövőben is rengeteg ilyen lesz sajnos. :(
Ez egy jó társaság, nyugalom és rend van, le a kalappal elöttetek !
Remélem mindig ilyen lesz a topik a jövőben is !
Stockbauer meg linkelt nekem a TDU Centralról. Jó látni ott a nevem, fasza kis videó is készült egy amerikai álltal. :) -
#88198 Az oké csak a kamerával szokot baj lenni.
-
Maxx #88197 Engem ma maximum győrben:) Mütyi annak az autonak a helyére rakod be amelyikre akarod, nem kötelező arra amire írják, csak abban elvileg minden nézet stimmel, de ha mclaren f1 re nevezed a 2 es golf mod-odat akkor 2 es golf kasztnival fogsz 390 et menni :) -
#88196 Nem mondod komolyan hogy ebben ülték??? Ez új GT-R??? -
köszi tesó :] <3
alfaaaaaaaaa<3[nekünk is az van ám és lehet nekem is az lesz:P] -
valaki jon velem meg vajoval gurulni egy kicsit?? -
vajo #88193 AAAAAZ! De már van egy FORD GT-m :D most vertem bele a 400 adik KM-t.
Gyere majd este szórakozni. 8 körül. -
carloelsa #88192 Mi ez TEEEEE??? (jó ám) Majd mutatok én képet :) az új kis szkájlányomról xD -
carloelsa #88191 

Nem vagyok klubtag, így ha vársz megyek, ha nem vársz akkor is megyek xD
(nemám) Kell VIDEO! valaki csináljon ám! Mert lesz összecsomagolás! (jah, csííííííírke)
-
vajo #88190 -
Charger, egyértelmű (csak a felső képeket néztem meg
)
-
Szabi1991 #88188 bmw ? merci ? vagy dodge ?
-
Szabi1991 #88187 értem én, mint kép úgy a jó.. csak az előző hszre reagálva írtam.. :D -
ilyen autó kell nekem is, mondjad csak gyorsan, hogy honnan és hogy :D