107666
-
hy all
szivesen holecsko -
Na igaz hogy fel adtam de újra kezdtem.
még nem végleges picit kell még módolni de hamar kész lesz.
Ezer köszönet adikakk.
-
Kár pedig nagyon jól haladtál. -
vajo #88302 jön valaki gurulni?? -
Szabi1991 #88301 pff.. :/ -
Nem lesz semmi belőle fel adtam. Eleget kínlódtam majd meg csinálja valaki más. -
Szabi1991 #88299 jó lesz ez, grat
-
srácok a játékkal hogy állunk? vannak új autóka az első car pack óta? vagy valami változás?? kb egy éve nem vettem elő a gamet... -
jah hogy a jutúb lassú :) akkor nemszótam -
ahhhham XXXD -
Zsolesz089 #88295 igen mert most raktam fel
majd kitisztul :)
(remélem) :D
-
vita, vita, -fav, anyázás, új házigazda, -fav, anyázás, szavazás, anyázás, -fav, megkapta a hg-t, anyázás, hsz törlések, anyázás, -fav, hsz törlések, anyázás, nagyok elmentek, vita, kussolás, megunás, új arcok, pár régi arc, te.
hát így kb ennyi
-
Sziasztok!
elég régen jártam már erre XXD
valaki össze tudna foglalni cirka 8000hsz-t hogy mik a fejlemények? XXXD -
kicsit nagyon be van tömörítve az avi. elég ronda :( -
Zsolesz089 #88291 Hali Megvan a jaguar második része ami már hangal van :D
-
én meg a buszon hazafelé
-
19:00-kor a nyugati Cadillac szalonnál C kocsival crouse?
Mi ott leszünk. -
F*sza a lambod :)
Én próbálom leszedni az slk tetejét de miután minden részét eltávolítom és megpróbálom exportálni folyton azt írja hogy failed to convert material for export file...stb. Az slk interior fájlában a tető eltávolítása után tudom exportálni. Ha tudod hogy ez miért van és mit kell csinálni akk írd le pls. -
nem sumákoltál valami trénerrel? lehet bannoltak? -
Maxx #88286 ha kimentett save-el sem megy, akkor rakd újra a játékot, mert akkor nem a mentéseddel van gond ha a régi mentéseddel sem enged fel. -
Lajesz #88285 Sziasztok,
Gondban vagyok, segítségeteket kérném. Már másodszor szállt el a játékból a profilom. Igazából meg van, de nem kapcsolódik a TDU server-hez. Az első "lefagyás" után újra kezdtem az egészet, végig nyomtam minden versenyt, stb. (Hardcore szint, jutalom autók), erre ma a FORD-os verseny közben kimerevedett a kép és torz búgás mellett minden megállt. Újraindítottam gépet, de amikor bejelentkeztem, az addig használt profilomat már nem kapcsolta össze a TDU serverrel (és azóta sem). Nem szeretném harmadszor is újra kezdeni. A kimentett profilt visszamásolva sem ísmeri fel a server...
Mit lehet tenni? Engem csak az online mód érdekel a krúzok miatt. Találtam különböző letöltéseket, de az mind off-line-os.
Kérlek adjatok tanácsot, hogy újra csapatni tudjak. :)
előre is köszi, Lajesz -
A videó
-
Sikerült rá jönni mi a baj
A következő.
DASH_01 (GLT)
DASH_02 (GLT)
DASH_04 (GLT)
DASH_05 (GLT)
Material hibára hivatkozik exportálásnál.
Erre kéne rá jönni hol kell ki javítani és kész a belső.
ha kiveszem ezeket a textúrákat akkor ki tudom menteni.
Nemsokára küldök egy videót is róla
-
Maxx #88282 Dolgozom rajta, ha minden cruise ide kerülne fel annak örülnék a legjobban, hisz akkor egy nagyobb közösség(mind2 fórum) látná, így a cruise szervezések is sikeresebbek, telítettebbek lennének. -
#88281 Te meg kipróbáltad végülis a hangokat?? Olyan elánnal kérdezgetted, aztán annyit se írtál vissza, hogy "hát nem raktam fel.."
Vuk: A FAQ szépen össze lett foglalva:) Lessz ez még több is! -
Maxx #88280 Bővült a FAQnémi modding leírással, az alapokról, mit és hogyan ha moddolni szeretnél. Továbra is várom a cruise szervezőket akik szeretnék cruisaikat kiírni a faq főoldalára. -
Hoppáááá! Sry, az egyik 2x ment!
-
Én is köszi! Bár lehetne már egy olyan gurulás ahol mindenki hallja ill. látja is egymást! 
Kezdem megkedvelni ezt a Jaguar-t!
-
Maxx #88277 Vajó kérlek legközelebb a faq-ra is tegyétek ki, hogy a másik fórum tagjai is tudomást szerezzenek róla, ha még nincs közzétevő jogod(nem tudsz hírt beküldeni), akkor egy pü ben szólsz és már adom is. És ezt kérném mindenkitől aki cruise-t szervez :) -
Maxx #88276 Ha vistád van akkor rendszergazda jogosultsággal futasd és nem fogja, ha xp akkor passz. Jobb klikk tulajdonságok/kompatibilitás/futatás rendszergazdaként pipa be. Sok sikert. -
#88275 De amúgy nem is izgat a téma, poénnak írtam már az elsőt is, szal nincs kedvem ezzen vitázni vagy okoskodni, szal részemről ennyi, majd ha a wildfires jön hozzánk játszani,akkor velük megbeszélem:D -
#88274 Már olvastam, nem azért irtam be mert fingom nincs róla ;) -
Köszi a cruise-t fiúk! Nagyon jó volt újra veletek menni!
-
Lakótársakkal nyomtuk kicsit. -
f40 :)
Amúgy a múltkor mentem gyuracellel és a raceway-on találkoztunk vkivel aki ha jó értettük új mod kocsit csinál. Ami érdekes ebben hogy ez nem cserél le más autot hanem egy plussz kocsi. Fogalmam se nicsen hogy hogyan de defaultnak láttuk mind a 2-en és vmi olyasmit mondott hogy új mod. Lehet csak vmit félreértettünk de akk nem tom miért láttuk default car-nak... :D Állítólag vmi bugatti 57s-ről beszélt ami egy régi kocsi bár én 57s-ből csak maybach-ot ismerek de biztos van olyan. Elképzelhető hogy lehet vhogy ilyen plussz kocsit csinálni? -
Szabi1991 #88270 ?
-
vajo #88269 ez egy ferrai f50?? -
jaddz8 #88268 Codcka14 default car-ja, ami egyébként egy rúzsaszíneslilás RUF Turbo akart lenni. PEDIG VAN PACKOM!! 
-
vajo #88267 király :D -
Szabi1991 #88266