107666
-
USAMEN POWER #88385 Egyik haverom a Red Alert 3-at tolta full graffon laptopon...
Csakhát olyan laptop, amin játszani is lehet, nem éppen 100 tól kezdődik. 200-300e rugó fölött minimum kell perkálni, egy játékra is alkalmas laptopért ! -
USAMEN POWER #88384 A szerver, az egy olyan tényező, amin keresztül a játékosok csatlakozni tudnak egymáshoz. Minden játékosnak, a saját gépéről töltődnek be a játékadatok.
Habár nem minden esetben, mert pl. a San Andreasban látod a modolt pályákat, mert az valószínüleg a szerveren van. Ami meg csak a másik gépén azt nem látod, pl. a másik modautóját.
Habár a modautókal kapcsolatban nem lenne rosz ha a modautót külön autóként kezelné a játék, és miközben a player játszik addig az autó adatai meglennének osztva a szerveren, így más is láthatná. Ehez meg nagyobb szerverkapacitás kell, ami pénzt igényel. Ez van... -
carloelsa #88383 Hát EBBEN nincs igazad!Elmondom neked, hogy uncsitesom laptopon játszik 35-s FPS el és nem akadozik! :) -
#88382 De a serveren az eredeti fájlok vannak. Ha ez is úgy működne hogy választható serverekre mennénk fel, akkor tuti lennének olyan szerverek is ,hogy ilyen olyan moddolt autók vannak benne és akkor ha neked is az a mod van fent, akkor te is tudod azokat az autókat használni és azokat is látod. Ilyen pld a Battlefiel 2 gyártott AIX mod. Szóval a lényeg hogy a te modjaid sose lesznek láthatóak más számára és te se fogod mások modját látni;) -
#88381 Szín tiszta eggyütérzésből írtam, nem volt semmi hátsó szándékom:) -
#88380 Nem a kösz a lényeg, hanem hogy már vagy 3 napja napi 2 hszben kérdezem meg hogy mi van azokkal az audió hangokkal, amiket a kocsikhoz kerestél, és már akkor is kértem, hogy ha megnézted, akor ird le hogy jobb e vagy felesleges letölteni. Persze ha nem nézted meg akkor elég csak annyit mondani, hogy nem néztem meg, de akkor legalább nem zaklatlak;) -
montam... -
Szabi1991 #88378
-
Köszönöm,tényleg működik a 4es gombbal. -
bazso29 #88376 Deszar. :D Kár érte. Szóval szerverre nem tölti fel, tdu fájljait hiába írom át, akkor vajon hova menti a modot..? Egyre jobb a kérdésem. :) -
#88375 Nagy minusz -
Szabi1991 #88374 mivel jelenleg nincs más gépem -.-' -
#88373 Ha te meg laptoppal nyomod, akkor ne csodálkozz, én még nem láttam normálisan összerakot laptopot, mindig szar benne valami -_- -
#88372 Figyuzzatok már! Ez a fehércsoki valami kérdező program? Mert már nem tudom mióta csak kérdez, de se egy válasz se egy köszönöm semmi. Ilyet lehet neten beállítani?
-
Bocs, 8-as gomb. -
#88370 Nevét én próbáltam átírni, de csak át változtatni lehet, mert mikor változtatnám meg, akkor csak a lehetőségek közül választhatsz (a játékban lévő autónevek). A moderációk, meg csak a saját gépeden látszódnak, mivel ami modot csinálsz azt nem a serverre töltöd fel hanem csak a te gépeden van. Ergó ha eladjátok Holecsko murciját a másik felhasználó is csak pillangó váltóval fog tudni váltani, míg Holecsko összes lambija mind H váltós lessz. -
De ez most komoly kérdés?
Egyébként a kormányomon a 4-es gomb. -
Szabi1991 #88368 fail.. 10fpsel megy a gém minimum graffon.. :/
-
bazso29 #88367 Zsír lett. :) Azt nem tudod, hogy ha átírod a játékban egy autó nevét, akkor azt hol írja át? Pl. átírod a murci nevét úgy hogy benne legyen a neved is (Lamborghini Murcielago - by Holecsko), és átadod másnak a lambót, akkor vajon nála is ez lesz a neve? Ez egy igen jó dolog lenne.. -
Szabi1991 #88366 sztem meg P mint Pause.. :D -
pause (esc alapon) aztán photos -
Ilyen fotó módba hogy lehet belépni? -
USAMEN POWER #88363 Be tudom rakni egy másik autó helyett, csak éppen belső tere nem nagyon van neki, és egy extra sötétített szélvédője van, amiből alig lehet kilátni. -
: O
nagyonjó :O valaki linkelne be képet h hogylehet ezt beállítani? :) -
Szabi1991 #88361 -
jah nem. káposztáért nyúl 
-
hajjajj, aztán még magához is nyúl.
-
micsoda extra igények
-
le is nyúl a váltáshoz? -
Szabi1991 #88356 neki normális belsőnézet kéne hozzá :)) -
Valahogy pedig be lehet rakni.
-
Szabi1991 #88354 me' bolond vagy :DD -
USAMEN POWER #88353 Nekem meg még mindig kéne a Default Car. :DDD -
Szabi1991 #88352 
megpróbálod majd esetleg a Mustang két középső lámpáját kiszedni ? :p -
Egy igazi ModMágus!
Addig nem nyugszik, amíg a Velorexből Lambot nem varázsol! Na ja, az én klubtársam!!

Hajrá Hole, csak így tovább! Lassan modolhatsz nekem is egy új Astont!
-
radaiimre #88350 kösszi -
vajo #88349 a-a -
hexa editorral lehet b_sztatni
-
USAMEN POWER #88347 "nem érzed hogy ez gáz? xD átírni mindenki áttudja..." ---> Erre adhatnál nekem tippet. Szerintem ebből a topikból, a statisztikában, vagy a mentésben szereplő adatok szerkesztésével senki sincs tisztában, de lehet hogy te tudod a frankót ! :DDD
Mellékesen ez egy qrwa nagy bug, nekem is előfordult párszor, csak minusz számokkal, és qrwa idegesítő, hogy ott am soha sincs reális adat ! -
Az oké hogy ezt kell használni, de hogyan? Hova tegyem, mit töröl, mert nekem éppenséggel semmit sem.