107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • karipapa
    csá fiuk!
    nem csinálunk ma 1 kis futamot vagy összeröffenést?
    irjatok
    üdv
  • AlieN911
    Nekem is hasonló van, csak sajna kicsit drága a fenntartása, így.....
  • carloelsa
    A kocííím :D
  • Ricsi234
    sziasztok!valaki jön egyet autókázni??bármivel lehet!északi golf pálya!lehet már most jönni!van egy eladó ház ott leszek!
  • pxxl
    radial.cdb-t törli. vagy a tartalmát mittomén.

úgy tudom az 1.4-es verziótól autómatikusan megtalálja xp meg vista alatt is
  • HeadHunter86
    Valaki válaszolhatna hogy hogyan kell használni a Radialeng-et, hova tegyem, mit töröl stb.
  • pxxl
    jajam tied sincs jól megcsinálva :D az enyám csak úgy látszik, de eltűnik az. a tied meg másszínű majd akarok nemsokára másik logot addig marad ez :D
  • Norby646
    Végre valaki megcsinálta az slk cabrio verzióját amit próbáltam megcsinálni (csak nem tudtam exportálni), erre törölték.

Amúgy lehet állítani úgy egy autó kamera állását úgy hogy nem egy másik kamerájára cserélni az eredetit hanem egy egyedire? Sajnos pl a range rover vogue-hez nem találtam megfelelő belső kamerát, mint ahogy a g500-as mercinek sem meg még egy pár autónak.
  • adamfesto
    Auuu, észrevetted...:)
  • Szabi1991
    az enyémet meg hogy ie-t használsz és így ffben a te lógod széle sincs összedolgozva :DD
  • adamfesto
    Holecsko meg ezzel a Lengyel rendszámmal...
  • pxxl

ﺎﻉﻼﻼוֹףּ
  • adamfesto
    De azért ha már szóbajöttél, sérti a grafikus lelkemet hogy a nicked széle nincs összedolgozva szépen...csak egy kis szuri :)
  • adamfesto
    Pixx3l, akkor így írnám, na.
  • adamfesto
    ÁÁÁÁ, az a baj hogy amikor írtam, nekem is megfordult a fejemben...
  • pxxl
    elolvastam 5x hogy hogy jövök én a mondatodba, de aztán leesett hát húzós héten vagyok lassan túl. az agyam már KO
  • adamfesto
    3D és a programozás nem megy, de ha pixel vagy vectorgrafikában tudok segíteni akkor szívesen megteszem.
  • USAMEN POWER
    Szólásszabadság van, még szép hogy jah. :D
  • holecsko10
    Egyébként aki ki akarja próbálni le szedheti az oldalamról.
  • Fehercsoki
    Köszi.
  • holecsko10
    Zmodeler2.2.1
  • Fehercsoki
    Milyen programmal csinálod a modelleket/textúrákat?
  • Fehercsoki
    Szerintem az ilyen sound packokat nem éri meg betenni,mert ha beteszel külön 1 autót sokkal jobb hangja van,viszont akkor érdemes ha alap autó hangokat akarod lecserélni.(am elfelejtettem leírni hogy megéri-e,nem direkt nem írtam le)
  • Maxx
    Bannolva? Áhh "Új Élet" kezdődött azóta hogy Life a hg.
  • Szabi1991
    visszavonták ? XD
  • USAMEN POWER
    Valóban ?
  • Szabi1991
    szép lett

lol.. hg bannolva.. xD
  • jaddz8
    Aranyszívem eszedbe juthatna ám, hogy akinek nem játékra kell egy laptop, az feleslegesen nem is akar megfizetni olyan alkatrészeket, amik nem szüségesek számára. Mondjuk nekem netezésre kell, de azért ha utazok ida-oda megnéznék egy filmet, 4GB memória meg kétmagos laptop-proci bőven teszi a dolgát, a temérdek fájlomhoz gyorsan hozzáférek. Nem tudom mi a bajod ezzel a laptoppal, de ha másképp gondolnád akkor csak mondom, hogy az emberek 95%-a nem játékhoz vesz laptopot. Aki játékra akar laptopot veni az meg számol a költségekkel, van pénze hisz onnan jön a szilárd elhatározás, és bizony kiperkálja az árát egy erre való laptopnak, mert a vonaton akar Crysist nyomatni.
  • holecsko10
    A következő van amit eddig készítettem tönkre ment de gyorsan neki álltam és újra elkészítettem.

2 db gonddal küszködök.
    1. Lamborghini jel kijavítása.
    2. Belső térben a visszapillantó tükör sötét.
    Ebben szeretném kérni azoknak a segítségét aki ugyan ilyen problémával küszködött, de sikerült ki javítani.

Itt van egy kép az új belsőtérről.

• USAMEN POWER
    Jaja ki lehet fogni, de aki tud otthon játszani, az inkább asztali PC -t vegyen, mert olcsóbbak az alkatrészek, mint egy laptophoz.
    Részemről ez a téma zárva.
  • HeadHunter86
    A barbiautó :D AC 289
  • HeadHunter86
    Mai autókázás lakótársakkal. Én voltam a Barbiautóval :D Legjobb G-s autó :D

• pxxl
    lehet. nálam E már régóta
    Mondjuk erre a gépre is ráférne egy nagyobb proci meg egy jobb videókari, ha már ekkora hdd meg memória van benne. Na ezt csak példának hoztam, hogy többség nincs túl jól összerakva
    Én is erre gondoltam, hogy normális áron nem kapsz erőművet laptopba, de tény hogy ki lehet fogni jó konfigokat. De ha belenézel egy laptop hírdetésbe akkor én még egy 300ezres gépbe is találok olyan dolgot amit simán feljebb húznék mert nem illik bele abba konfigba.
    Hát persze vannak olyan alapdolgok, amiket átírsz moddolás címen, de az tulajdonképpen megvan a játékban is. Ilyen pld,a H váltó, a pillangó váltó, a színek, a hasmagasság és stb. De ha mondjuk egy moddolt háztetőt raksz az autódra akkor azt nem fogják látni mert az nincs benne a játékba.
    Én is ezt irtam nem?:D:D:D Ha nem ez jött le akkor bocsi,de erre gondotam.
  • carloelsa
    135 ezer forintos HP lapitopi :D
  • bazso29
    Ha valami moddolt, akkor azt jelenti változott a dolog.. De mi változik és hol? Milyen adatot ír felül a modding tools mikor átalakítok egy szekvenciális váltót H-ra? Illetve részben tudom cáfolni az állításod, mert ha pl. leültetek egy autót azt más is látja. Vagy ha pl. egy Enzo hasmagasságát megemelem 1 méterrel(!), akkor azt online más is látni fogja, még távolról is. Ugyanígy a váltót, múltkor észrevették, hogy a CLK-val kézikuplungolok (nálam impreza). Tehát tök mindegy milyen adatok vannak a szerveren, az én adataim között valami változott és azt küldöm a szerver felé, amit más pedig letölt, vagy fogad tőlem. (Közben amíg írtam asszem megtaláltam a választ is, szerintem a db_us.bnk tárolhatja ezt.)
  • jaddz8
    Most ezen kupaktanácsolni, hogy látszódjanak másnál is a modok annyit ér mint sózni a szart. Első helyen azt szeretném ha normális szerverük lenne, aztán jöhet a layer slotok bővítése és így tovább.