107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Na még pár képet, és mindenki a böngészőjének a lefagyásával fog köszködni, ha a TDU topikba bejön.
  • lybrahu
    Akkor én is!

• Johnny 19
    Én is köszi mindenkinek, nekem meg az volt a baj hogy rövid volt.

• holecsko10
    Köszönöm mindenkinek.
    Jó volt csak végére meg fogyatkoztunk.

• orszagtom
    nem kell múlt időben beszélni, G25 34, G27 96.000 iPon-nál!

Köszöntem az esti Krúzt! Jó volt! CSak a sok dohányos... FUJ!! xD

• USAMEN POWER
    MSN cím az kizárt. :) Itt is, vagy PM -ben is tudunk beszélni, vagy akár a TDU -ban. :)
  • USAMEN POWER
    Na innentől jön a G27 mánia. :DD Én inkább nézek magamnak egy új billentyűzetet !
  • Falkon
    Itt lehet olvasni.
  • Falkon
    Más a kormány.
    Mi a kettő között a külömség? Nekem a régebbi van:)
  • Maxx
    G27 100 ropi lesz kb :) viszont a g25 ára meg leesik olyan 30+fára :)
  • jaddz8
    Namégegyszer:

• jaddz8
    2 kép, mert szép.

• orszagtom
    beengedett....nemszóóótam...
  • orszagtom
    Csak engem nem enged most be? Failed to connect, meg Login failed.... Win7 install volt, de azóta játszottam már vele :S
  • jaddz8
    New nem tudok a TDU-val mit csinálni, leszór, kidob, haragszik rám. Kicsit pihentetem most. Addig dobj meg egy MSN címmel pls!
  • USAMEN POWER
    Ez de qrwa jó lenne !!! :O
    Egy BMW nekem is kell !
  • tdu Toyota
    Valaki lécci a 1.67 patchet linkelje be lécci amit találtam egyik se volt jó :S
  • Stockbauer33 #88487
    Köszi ghost riderek.Te voltál a legjobb vöröske :D
  • bazso29
    Múltkor valaki említette, hogy egy srác új autóként készít egy Bugattit tdu-ba. Hamarosan letölthető lesz. :) Kíváncsi vagyok hogyan működik az új slot dolog, ha valóban megoldható, akkor hamarosan megnyílnak a bmw és opel szalonok is (ami persze nincs, de innentől kezdve minden lehetséges). :D
  • Stockbauer33 #88485
    Gyere most mert nemsokáig leszek ma.
  • jaddz8
    Stock, New, terveztek vmit ma estére?
  • Ricsi234
    XD
  • Stockbauer33 #88482
    Irtam pü-t
  • USAMEN POWER
    Szerintem is félreérthető ! :DD
  • jaddz8
    Ez NEM az a topic!!
  • karipapa
    esti cruise?
    ki van benne?
    irjatok
  • Ricsi234
    gyere hozzám!
  • Ricsi234
    sziasztok!jön valaki egyet kocsizni??a északi golf pályánál ott a eladó ház előtt!Már lehet jönni!BÁRMIVEL!!Köszi
  • karipapa
    HY ALL
    Ma este 1 cruise?mit szoltok hozzá?
    Én mennék szivesen!
    irjatok
    üdv:
    Karipapa
  • tdu Toyota
    valaki belinkelné nekem a festős modot? (ami az , hogy amit nem lehet festeni kocsit azt feloldja majd)És még azt a patchet ami nem hivatalos asszem 1.68 vagy 1.67?(új civilek,szalonok,stb.) előre is köszi
  • popzu
    Még nyárról 1-2kép!:) A másikmeg a motoris jobban dől sztem,de lehet hülyeséget mondok ha állitod a sensitivyt az optionsba mint kormánynál!Sztem jobban dől.
  • USAMEN POWER
    Szerintem qrwa jó a motor irányítása ! :)
  • Grifis
    Persze életszerűbb,csak fura,hogy nagy sebességnél nem tudok cikázni a kocsik között,mert nem dől be annyira a moci.Bár lehet,hogy életben is így van,nem ültem még "nagymotoron". :)
  • SeanJRRussel
    Nem tom nekem ilyen problémám nincsen.Ha jobbra nyomok jobbra megy,ha meg balra akkor balra.Hozzá kell szokni és ennyi.
  • jaddz8
    Nem, csak nekem nem tetszik. Egy GTA-típusú játékhoz ez kell, hiszen gyorsan ide-oda kell száguldozni, de hát az autók is...életszerűbb, hogy nem úgy fordul a kormány, hogy egyből a legnagyöbb szögben nem?
  • Grifis
    Szóval szerinted a hiba nem az én készülékemben van? :)
  • jaddz8
    Részemről örülök neki, hogy nem olyan közvetlen (és orbitálisan irreális) mint a GTA-ban.
  • Grifis
    Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni tőletek,hogy nektek is nehézkes a motorok irányítása?Nekem olyan,mintha a gomb lenyomása után késne egy kicsit és csak utána kanyarodna :s
    Nem olyan közvetlen (és élvezetes),mint pl a GTA-ban.
    Eddig kormányt használtam és most a motorozáshoz raktam vissza billentyűzetre,de akármit állítgatok,nem érzek jelentős változást.
  • jaddz8
    Kértél néhány saját véleményt, nos:
    -nagyjából 60/40% arányban közlekedek NonHC/HC-ben, ez számomra legalábbis leginkább a társaságtól függ.
    -szeretem a nonHC cruisokat, ha száguldozni akarok és kiereszteni a gőzt akkor így nyomom, ahogy Ádám is említette a fék használata nem szükségszerű hozzá
    -ha csúsztatgatni akarom a cuccot akkor átpakolom HC-ba és szép "sztájlosan" megyek, valóban előre kell gondolkodni minden kanyarnál, és gyakorolni kell sokat a szép ereményért, illetve, hogy HC-val normálisan tudj a közlekedésben részt venni, ez az ami még nekem sem megy
    -a gravitáció, na igen, azt hiszem egyetérthetünk ez egyikőnknek sem igazán tetszik
    -mivel billentyűzettel játszok ezért Sport/Driving Assist között szoktam variálgatni, ez attól függ milyen az adott jármű viselkedése, mondjuk egy Viper-hez használom az assistot, mert úgy is eléggé csúszik, de egy F430, vagy a Lamborghini-k elég stabilak és rájuk fér egy kis túlkormányzottság.

Szép napot.