107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • kazai21
    Nem tudom mi van egy folytába tölt a versenyre:(
  • USAMEN POWER
    Motoros Cruisera gyertek még ! Már hatan vagyunk !
  • Zsolesz089
    Hali all, de főleg a Getaway esek. Megszületett a ford cruise videója parancsoljatok:
  • Fehercsoki
    F.A.Q.-ban is van néhány térkép,azokon is meg tudod keresni.
  • adamfesto
    Nyugodj meg jóseggűű. :)
  • Stockbauer33 #88540
    Necsináldezt ombre .Birom én a gyürödést de ez most fájt nagyon.Teligázas ágyugolyó futam max a végén van cigi szünet.Meg ha becsuszik vkinek közbe a csoki meg a jaffa akkor tanga csere.Ez nem a délutáni csira kocsikázás babetta tempoba
  • adamfesto
    Bocs de Te még nem tudod...photoshopban szoktam moddingolni, ez csak grafika, de köszi a bizalmat...:)
  • jaddz8
    Mérföld per órát meg a beállításoknál tudod átállítani...ki gondolta volna. Nem találod? Hát ahhoz már balf.sznak kell lenni. Már megbocvsáss karipapa de olyan hülye és nyilvánvaló kérdéseket teszel fel, hogy az valami hihetetlen. Én általában türelmesen válaszolgatok és segítek ebben-abban, de te kurvára kiborítasz.
  • jaddz8
    Bmeg...délkeleten!!!!!!!! Hol a csöcsömbe lenne? Megnyitod a térképet és megkeresed. Ha nincs felfedezve akkor meg legyen már benned annyi találékonyság, hogy beírod google képkeresőbe "TDU map" kirob neked párszáz térképet párszáz méretben, és megnézed rajta. OMFG de rohadt kényelmesek vagytok...
  • somdav95
    délkeleti városrészen :)
  • karipapa
    irjátok meg légyszi hogy hol van a délkeleti lamborgini szalon.
    köcce
  • radaiimre
    Adamfestő! azta Hayabusát nem tod átküldeni nekem vhogy?
  • karipapa
    Melyik az a délkeleti lamborgini szalon?
    mert így nem tudom
    légyszi segitsetek!
    milyen városrészen van?
    vaGY 1 KÉPET KÜLDJETEK ÁT LÉGYSZI.
    KÖCCE
  • lybrahu
    Akkor legyen Stradale is :

• adamfesto
    Ha este ismételtek akkor ott leszek, de sajna 4 kor még családi összejövetel miatt nem tudok gurulni. :(
  • karipapa
    a mérföld /órát hol lehet km/órára átálittani?
  • adamfesto
    Lehet hogy már linkeltem...
  • karipapa
    szevasztok!
    mehetek én is 4-kor?
    milyen verseny lesz amúgy?
    vagy csak megyünk 1 karikát a szigeten?
  • radaiimre
    http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=13581
  • radaiimre
    itt már megnéztem és én nem találtam! de asszem van egy orosz oldal is de annaka nevét nem tudom! Neten láttam h van aki tettbele hayabusát és gsx-r-t is meg cbr rr-t de még sehol nem találtam!:( Azért köszönöma segitséget, majd böngészek tovább! Amugy autokkal tele vok!(m3,m5,r8,m6,integra,750li,meg ilyenek) :D
  • Fehercsoki
    Itt nézd meg de nem tudom, hogy vannak-e motorok is,de 1-2 biztosan akad.
  • radaiimre
    hi all! valaki nem tud olyan oldalt ahonnan motorokat tudnék letölteni a játékba? ha vki tud segitsen, kössszi!
    Kiváncsi vagyok hogy fog menni, meg hogy kormánnyal nyomja-e, mert szerdán edzésen szétcsaptuk a bokám és még most is alig mozog:D Majd meglátjuk hogy érek be. Addig is megyek gyakorolni:)
  • kazai21
    Jah semmi már kapcsoltam.xDDD
    #88520: Azt mondjuk jó lenne:D
  • tdu Toyota
    lécci valaki linkeljebe nekem a 1.67 patchet mert amit a tdu centralról szedtem az nem jó :S
  • USAMEN POWER
    Verseny után lehet majd egy laza gurulás, vagy akár még1 verseny. Majd eldöntitek. :D
  • jaddz8
    Hogy mi van??!
    Ez egy verseny, mindenki maximum sebességgel megy, nem várjuk be egymást, ha valaki borul, stb stb...
  • Johnny 19
    INNEN tudod leszedni.
  • kazai21
    De azé ne 300-al menjnük már ha lehet:)
    Olyan 250-280.xD
  • jaddz8
    Igen, négyre nagyon meg fogom szívni magam! :)
    Főleg a tartalmas vasárnapi ebédek után, azt hiszem ma két kávét kell igyak... XD
  • kazai21
    Ott leszek:)
  • Stockbauer33 #88514
    Vörös dög is.Igy a jó.A vörös dög Jaddz papa és champ mert egyszer már nagyon elkalapálta a mezőnyt de hozzá kell tennem hogy a New is nyert 1et.Mára felszívják magukat és győz majd a jobb.Ádi téged se hagylak ki.Remélem te is jössz.Na meg a Megvadult is :D
  • Stockbauer33 #88513
    Hááááát majd meglátyuk de sztem erre rácáfol majd a vörös dög a New is a Sean is.Szal gyere vmi komoly lóval :D Bármilyen vassal jöhettek.
  • Fehercsoki
    Fennt van a megapack,így 1.66 a verziószámom,fennt van a magicmap,néhány sound pack,blingbling mod és 1 toyota suprat is beraktam,és erre felraktam az 1.67 patchet ami ugye nem hivatalos,aztán elindul a játék bejönnek az introk aztán meg kidob a játék.Ez miért lehet?
  • adamfesto
    Állítható a kormányzás. Ha autórol motorra váltok, vagy fordítva, akkor mindíg át kell állítanom.
    Milyen kormányod van?
  • USAMEN POWER
    Így frankóbb ! :)

Milyen ótóval lehet menni? Ez rendes verseny vagy "csak" olyan 195km-es amit a múltkor nyomtatok? Autót azért kérdem mert az A kategriából szinte mind lenyomja a mocikat:)
  • HeadHunter86
    Ezek modolt autók? Ilyen szép textúrák és tükröződés. Én nem figyeltem eléggé oda, vagy ez most valami egyedi cucc. Ilyet hol lehet szerezni? ^^
  • Stockbauer33 #88507
    Ma azaz vasárnap délután minden sebesség örült motorost és atom gyorsulóst várunk versenyre a lambo szalonnál délkeleten 4 (16.00)órára.A versenyhez minimum legyen négy motoros és némi autós is :D.Külföldiek off és természetesen HÁCÉ OFF.
  • Johnny 19
    Ez meg csak úgy!!!