107666
-
ez így van
-
carloelsa #88584 "A semmi az nincs, az nem VAN!" xD :) -
hogy ismét Hofit idézzem:
"Ffhossss"

am nem annyira rossz, egy fokkal jobb, mintha sz_r lenne, de mégsem. szval elmegy falun parasztnak, itt is megfelel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!huu hányan fognak erre ugrani, pedig poén minden része... -
carloelsa #88582
-
vajo #88581 jaja -
Kajari82 #88580 Hali,csak engem vág le a szerver?Pár másodperc után lekapcsol :( -
carloelsa #88579 Jó a nick képem?
-
carloelsa #88578 xD nekem is azt jelzett HEHE -
Nincs lemez
Securom ™ megállapította, hogy nincs lemez a helyi fizikai meghajtó. Kérjük, kövesse ezeket a lépéseket, hogy segítsen megoldani a problémát:
Ha megtalálod a lemezt a Windows Intézőben ™, lehetne egy szoftver konfliktus.
Az egyik lehetséges oka lehet, egy CD / DVD-író szoftver (pl. Sonic DLA, Stomp RecordNow Max ™), amely használja a DLA (betűjelet hozzáférés) technológia. Tudod megbénít DLA következő lépéseket:
Kattintson a Windows ™ 'Start' és válassza a "Run"
Type 'cmd'-hoz kap a parancssort, és megüt Belép / OK
Type 'DLA letiltani e: "ha" e: "a meghajtó kibocsátható levél
Ha a probléma továbbra is fennáll, vagy a kiegészítő segítségre van szüksége, kérjük, küldjön egy Securom ™ elemzés fájl [email protected] (lásd Támogatási információ szakaszt, hogyan kell elkészíteni, és elküldeni az elemző fájl).
Ezel kéne valamit csinálni a fele angol és így nem értem!
-
egy pár perc késés lessz mer azt írja ki hogy kéri a CD-t.bentvan!De még mindig! -
Stockbauer33 #88575 Gurul6unk pár kört de nemlátlak sehol.Itt várlak a golfpályánál -
Sziasztok!Valaki jön pár körre??Most is lehet jönni!
Hely:Északi golf pálya a ház előtt!
Mikor:már most is lehet jönni! -
codcka #88573 Heloztok.. lenne a haveromnak egy kis gondja a TDU-val.. pontosabban az hogy vett egy LV-s TDU amighez adnak egy megapackot is... nah hát ez nem működik multiban!... pedig kért már ujj CD kulcsot a megapackhoz és aktiválta.. de igy se lett semmi.. -.-' kérlek segitsetek! Thx -
radaiimre #88572 szia! F.A.Q.-ban le van irva h mit kell még hozzá letöltened, azt letöltöd be másolod és futni fog! nekem is ez volt a problémám amugy! működni fog csak olvasd el hogyan kell! jó játékot! -
Sziasztok.Az miért van hogy betettem a Holecsko oldalán lévő R8-ast és kilépett a gamma mikor bementem a Noble kereskedésbe? -
Ja csak macerás volt mindent kezdhetem elölről. -
Szép munka Hókuszpók!

Látom a tükör probléma megoldódott! -
USAMEN POWER #88568 Ez se rossz !
-
USAMEN POWER #88567 Holecsko, vagy aki ért hozzá, ezt csinálja meg nekem rendszám táblának pls. :)
-
OFF -mi a farokért jelez nekem ma trójait az SG?- OFF -
Valahogy országúton nem jön össze, legalább 10X eltaknyolok a szigetkörön. És a vége 8-10 km lemaradás. :( -
Ja igen, versenypályán várom a kihívókat :))) -
Mindegyik fent van az oldalamon. -

-
Szabi1991 #88561 lol, most vettem csak észre, az új HC logót is küldheted, thx :p -
Szabi1991 #88560 jó lett, grat :)
link ? :p -
Elkészült a végleges LP 640-es belsőtér
Bocsi rozsul linkeltem -
USAMEN POWER #88558 Értem én, pinavirág. :P
-
jaddz8 #88557 Én most erre a versenyre gondoltam cicamica. A versenypályán párszor lesúrolnám a seggem... -
USAMEN POWER #88556 A nagy fotózásból ennyi jött össze: Adamfesto társaságában
Jaja, mert a végén utolérsz, nem szeretem azt a kanyar-domb párost ami ott van a verseny végén...
Am szerintem itt az SG -ről lenne még ellenfeled, csak nem mindegy hogy milyen versenyszámban, és hol. Pl. Ádámot a versenypályán max ha hibázik akk érem utól... Pályán nem vok otthon, de közúton terelek. :) -
jaddz8 #88555 Mindenesetre nagyon köszi mindenkinek a versenyt, csak rajtad kívül nemigazán van ellenfél... 
Azért elég beteg, hogy egész verseny alatt 1.3km volt köztünk a legnagyobb távolság. -
jaddz8 #88554 Valóban, 2-2, de azért tegyük hozzá amikor én vesztettem akkor épphogy (mindig beértem a 10 másodperces visszaszámolás alatt), de amikor te kikaptál akkor nagyon kikaptál.
-
#88553 Fasza volt a verseny, mindkettő. Igaz hogy labdába se tudok rugni, de hát azért láttam a fejlődést magamon:D Kb 2 percet javítottam, úgy hogy a saleen állandóan keresztbe ment. Már hülyét kaptam tőle. Nem mertem a gázra lépni. Na dehát ez van. Lessz ez még így se:D -
USAMEN POWER #88552 Na Jaddz 2-2 idáig az állás. :DD
Feladtad a leckét, 200 km -en át terrorizáltál.
-
Stockbauer33 #88551 Köszi fiúk :D
-
Stockbauer33 #88550 Gyere megint most indul a következő -
USAMEN POWER #88549 Most indul egy második verseny, ha akarsz gyere. :) 5 en vagyunk egyelőre. -
Sziasztok a Zmodeler videó help-et ne használjátok, mert nem jó. Nemsokára készítek ujjat.
Addig is bocsánat. -
Hali! Te milyen progival csinálod a videókat? Én eddig a movie maker-el csináltam de az most folyton lefagy :S. Sry az off-ért. -
Perszeee ilyenkor jön elő a vírus írtó és dob le az asztalra pffff:S