107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • pxxl
    ez így van
  • carloelsa
    "A semmi az nincs, az nem VAN!" xD :)
  • pxxl
    hogy ismét Hofit idézzem:

"Ffhossss"

am nem annyira rossz, egy fokkal jobb, mintha sz_r lenne, de mégsem. szval elmegy falun parasztnak, itt is megfelel.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    huu hányan fognak erre ugrani, pedig poén minden része...
  • carloelsa
  • vajo
    jaja
  • Kajari82
    Hali,csak engem vág le a szerver?Pár másodperc után lekapcsol :(
  • carloelsa
    Jó a nick képem?
  • carloelsa
    xD nekem is azt jelzett HEHE
  • Ricsi234
    Nincs lemez

Securom ™ megállapította, hogy nincs lemez a helyi fizikai meghajtó. Kérjük, kövesse ezeket a lépéseket, hogy segítsen megoldani a problémát:

Ha megtalálod a lemezt a Windows Intézőben ™, lehetne egy szoftver konfliktus.
    Az egyik lehetséges oka lehet, egy CD / DVD-író szoftver (pl. Sonic DLA, Stomp RecordNow Max ™), amely használja a DLA (betűjelet hozzáférés) technológia. Tudod megbénít DLA következő lépéseket:
    Kattintson a Windows ™ 'Start' és válassza a "Run"
    Type 'cmd'-hoz kap a parancssort, és megüt Belép / OK
    Type 'DLA letiltani e: "ha" e: "a meghajtó kibocsátható levél
    Ha a probléma továbbra is fennáll, vagy a kiegészítő segítségre van szüksége, kérjük, küldjön egy Securom ™ elemzés fájl [email protected] (lásd Támogatási információ szakaszt, hogyan kell elkészíteni, és elküldeni az elemző fájl).

Ezel kéne valamit csinálni a fele angol és így nem értem!
  • Ricsi234
    egy pár perc késés lessz mer azt írja ki hogy kéri a CD-t.bentvan!De még mindig!
  • Stockbauer33 #88575
    Gurul6unk pár kört de nemlátlak sehol.Itt várlak a golfpályánál
  • Ricsi234
    Sziasztok!Valaki jön pár körre??Most is lehet jönni!
    Hely:Északi golf pálya a ház előtt!
    Mikor:már most is lehet jönni!
  • codcka
    Heloztok.. lenne a haveromnak egy kis gondja a TDU-val.. pontosabban az hogy vett egy LV-s TDU amighez adnak egy megapackot is... nah hát ez nem működik multiban!... pedig kért már ujj CD kulcsot a megapackhoz és aktiválta.. de igy se lett semmi.. -.-' kérlek segitsetek! Thx
  • radaiimre
    szia! F.A.Q.-ban le van irva h mit kell még hozzá letöltened, azt letöltöd be másolod és futni fog! nekem is ez volt a problémám amugy! működni fog csak olvasd el hogyan kell! jó játékot!
  • PepsiMax
    Sziasztok.Az miért van hogy betettem a Holecsko oldalán lévő R8-ast és kilépett a gamma mikor bementem a Noble kereskedésbe?
  • holecsko10
    Ja csak macerás volt mindent kezdhetem elölről.
  • lybrahu
    Szép munka Hókuszpók!
    Látom a tükör probléma megoldódott!
  • USAMEN POWER
    Ez se rossz !

• USAMEN POWER
    Holecsko, vagy aki ért hozzá, ezt csinálja meg nekem rendszám táblának pls. :)

• adamfesto
    OFF -mi a farokért jelez nekem ma trójait az SG?- OFF
  • adamfesto
    Valahogy országúton nem jön össze, legalább 10X eltaknyolok a szigetkörön. És a vége 8-10 km lemaradás. :(
  • adamfesto
    Ja igen, versenypályán várom a kihívókat :)))
  • holecsko10
    Mindegyik fent van az oldalamon.
  • kazai21
  • Szabi1991
    lol, most vettem csak észre, az új HC logót is küldheted, thx :p
  • Szabi1991
    jó lett, grat :)

link ? :p
  • holecsko10
    Elkészült a végleges LP 640-es belsőtér

Bocsi rozsul linkeltem
  • USAMEN POWER
    Értem én, pinavirág. :P
  • jaddz8
    Én most erre a versenyre gondoltam cicamica. A versenypályán párszor lesúrolnám a seggem...
  • USAMEN POWER
    A nagy fotózásból ennyi jött össze: Adamfesto társaságában

Jaja, mert a végén utolérsz, nem szeretem azt a kanyar-domb párost ami ott van a verseny végén...
    Am szerintem itt az SG -ről lenne még ellenfeled, csak nem mindegy hogy milyen versenyszámban, és hol. Pl. Ádámot a versenypályán max ha hibázik akk érem utól... Pályán nem vok otthon, de közúton terelek. :)
  • jaddz8
    Mindenesetre nagyon köszi mindenkinek a versenyt, csak rajtad kívül nemigazán van ellenfél...
    Azért elég beteg, hogy egész verseny alatt 1.3km volt köztünk a legnagyobb távolság.
  • jaddz8
    Valóban, 2-2, de azért tegyük hozzá amikor én vesztettem akkor épphogy (mindig beértem a 10 másodperces visszaszámolás alatt), de amikor te kikaptál akkor nagyon kikaptál.
    Fasza volt a verseny, mindkettő. Igaz hogy labdába se tudok rugni, de hát azért láttam a fejlődést magamon:D Kb 2 percet javítottam, úgy hogy a saleen állandóan keresztbe ment. Már hülyét kaptam tőle. Nem mertem a gázra lépni. Na dehát ez van. Lessz ez még így se:D
  • USAMEN POWER
    Na Jaddz 2-2 idáig az állás. :DD
    Feladtad a leckét, 200 km -en át terrorizáltál.
  • Stockbauer33 #88551
    Köszi fiúk :D
  • Stockbauer33 #88550
    Gyere megint most indul a következő
  • USAMEN POWER
    Most indul egy második verseny, ha akarsz gyere. :) 5 en vagyunk egyelőre.
  • holecsko10
    Sziasztok a Zmodeler videó help-et ne használjátok, mert nem jó. Nemsokára készítek ujjat.
    Addig is bocsánat.
  • Norby646
    Hali! Te milyen progival csinálod a videókat? Én eddig a movie maker-el csináltam de az most folyton lefagy :S. Sry az off-ért.
  • kazai21
    Perszeee ilyenkor jön elő a vírus írtó és dob le az asztalra pffff:S