107666
-
jaddz8 #88786 Ezt...lefordítanád nekem légyszíves? -
Stockbauer33 #88785 Mehetnénk a tütükkel a 195 akár -
Stockbauer33 #88784 Köszi fiuk
.Neked is kedvesem hogy átöltöztél csak nemláttam a combokat a ronda ferkádba
.Ma (vasárnap) folyt. köv.
-
Ugy sajnalom hogy csak szar grafikan megy,maskepp megvennem es tolnam enis!:((( -
Egy kép ami készült, a cruise-ról.
-
Azok lagtól vannak, ebben egyetértünk. :)
Ezek a dolgok felbasznak engem is. Mikor bekanyarodik előtted szemben, az sem lag. Ezek a dolgok amit írtál idegesítőek, és tényleg lag. -
USAMEN POWER #88780 Forgalommal szembe jönnek, ide oda ugrálnak, a semmiből előjönnek, stb, ezek a lagtól vannak. Az irányjelző nélküli sávváltás valószínü nem lag, de háth ez van, engem inkább mikor a semmiből előjönnek, pl.: előzés közben, és összepuszilózok egyel, az jobban feltud baszni... -
dezsőnéni #88779 Aha. Tehát akkor valószínűleg a tdu szerverrel van valami, mert a netemen megvan mind a 10 megabit, az nem lassult be. -
Ez nem LAG, mert singleben sem mindig használnak irányjelzőt, meg bekanyarodnak ezért.
Én pl. szeretem hogy ilyen az AI és nem full szabályos. Valóságban is váltogatnak index nélkül sávot a seggfejek. Legalább élethű. :D -
USAMEN POWER #88777 Ez barátom egy egyszerű lag, aminek több formája van. Az 100 hogy nem a játékoddal van a probléma, de meg is bizonyodhatsz erről, ha egyedül mész akk nincs probléma. -
dezsőnéni #88776 Nekem nem is a szabálytalankodásokkal van bajom (bár engem is idegesít), hanem hogy eddig aránylag hihetően mozgott a forgalom, az elmúlt napokban viszont ez teljesen megszűnt. Ráadásul haweréknál is ilyen kaki, úgyhogy tuti nem nálam van a gond. -
valóságba nem mennek közuton 200-al .. gondolkozz :D -
#88774 Nekem a forgalommal már nagyon régóta tele van a tököm. Én azt utálom a legjobban mikor index nélkül kanyarodnak, meg sávot váltanak. De hát mondjuk így valósághű. Mindenhol vannak segfej sofőrök. Csak mondjuk ha ez szándékos, akkor azt is megoldhatnák, hogy a paraszt ne forduljon eléd mikor látja hogy 200-al dzsanelsz felé és nem akarsz elkanyarodni. -
dezsőnéni #88773 Hi mindenki!
Néhány nap kihagyás után ismét leültünk tdu-zni a hawerokkal.
Namármost, nem tudom mi történt ezalatt a néhány nap alatt, de a játékban az NPC forgalom tele lett bugokkal. Volt, hogy az autók a forgalomban szemben haladtak, vagy a leállósávban, volt, hogy egyszerűen lesatuztak előttünk. De a legdurvább eddig az volt, hogy mentem az úton, és egyszercsak csattanás, füstfelhő, körözési szint megjelenés, mintha nekimentem volna egy kocsinak, pedig nem volt ott semmi! A sávváltások is egyszerűen röhejesek lettek, a legnagyobb teherautó is képes olyan gyorsan sávolt váltani, mint egy F1-es versenyautó.
Mitől van ez a gond? Nálatok nincs ilyen probléma? Vagy esetleg a főszerverrel van valami (karbantartás vagy akármi)?
Esetleg tudtok megoldást a problémára? -
Már sikerült.De egyébként az oldalt nem töltötte be.Fehér képernyő és az volt kiírva hogy Access Denied. -
Nem tudsz be lépni vagy nem tölti be az oldalt? -
Szabi1991 #88770 mármint hogy 1.67d-re kicserél autót és nem fagy ki neki a játék.. -
Szabi1991 #88769 van valaki aki 1.67d-vel játszik (tdu-centrálos pecs) és van kicserélt autó ? -
Mostmár jó nem tudom mi történhetett.
#88766 holecsko honlapja: hole.atw.hu -
Hole nem tudok felmenni az oldaladra,azt írja ki hogy Access Denied,ez miért van? -
holecskonak mi a weboldala? -
Szabi1991 #88765 hogy érted ? :-)
ám felvehetsz akár msnre (pmbe megy a címem) :p -
sziasztok.Olyan autókat keresek amiket nem cserél le a játékban eggyik autóra se......hanem csak úgy beteszi,meg új kereskedést nyit :) -
Én egyébként a motor rácsal nem birok ennél a kocsinál sosincs meg a textúra elől -
Szabi1991 #88762 aha, közbe kb. erre jöttem rá én is, most nagyon faja :))
de azért köszi, a vidid az oldaladon is sokat segített ;) -
LGT_FL
LGT_FR
BODY_HR felé húzd és kapcsold ki a BODY_HR aztán meny Vertex. ha meg van kat a LGT_FL és ha nem akarsz a pontokkal hülyülni kat a Select... Quadr jobb egérrel ki jelölöd a belsőt és SELECTED MODE sok zöld vonal jelenik meg jobb egér Edit Delete ha meg van ugyan ez a másikkal és vissza húzod a BODY_HR és kész -
Jó lesz csak ki törölted a kettő külső lámpát is. Azt nem szabad.
Ki kell húznod ilyenkor azokat és vertekszben rá kat és ki törlőd a bal belsőt azután meg a jobb belsőt a piros pontokat. Utána vissza rakhatod. és kész. -
Szabi1991 #88759 egyenlőre még nem az igazi.. :D
-
Szabi1991 #88758 remélem előbb utóbb sikerül kimenteni.. :D
egyenlőre a játék kifagy tőle.. de nem adom fel.. :) -
lehet meg lesz ma a játék:DDD -
duka10 #88756 Hello
Lenne egy kérdésem. Letöltöttem Holecsko oldaláról az új Mercit de nekem mégse úgy vált mint a videóban hanem a kormány mögött.
Mi lehet a baj?
Előre is köszi a válaszokat -
Szabi1991 #88755 -
Asus M2N32Sli Deluxe lapom van egy Amd Athlon 64 X2 5200 procival.
3,5 éves cucc azért van vízszintesen a memó.... -
jaddz8 #88753 Pedig én ismutogatni akartam. De g.ci vagy...
-
#88752 De gonosz vagy! Direkt csak jót akartam! A sok hülye kibelezett gépet meg csak megfenyíted
-
Ehh, de üres ház. :D -
lol vízszintesen vannak a memók. ilyet se láttam mostanában... -
USAMEN POWER #88749 Reklámokra, és idióta linkekre is vonatkozik ! -
USAMEN POWER #88747 Remélem ez az utsó ilyen jellegű kép. Next = Delete -
Az enyém spec ilyen (jó ez se tökéletes)