107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • jaddz8
    Ezt...lefordítanád nekem légyszíves?
  • Stockbauer33 #88785
    Mehetnénk a tütükkel a 195 akár
  • Stockbauer33 #88784
    Köszi fiuk .Neked is kedvesem hogy átöltöztél csak nemláttam a combokat a ronda ferkádba .Ma (vasárnap) folyt. köv.
  • bency
    Ugy sajnalom hogy csak szar grafikan megy,maskepp megvennem es tolnam enis!:(((
  • Johnny 19
    Egy kép ami készült, a cruise-ról.
  • [HUN]FaTaL
    Azok lagtól vannak, ebben egyetértünk. :)

Ezek a dolgok felbasznak engem is. Mikor bekanyarodik előtted szemben, az sem lag. Ezek a dolgok amit írtál idegesítőek, és tényleg lag.
  • USAMEN POWER
    Forgalommal szembe jönnek, ide oda ugrálnak, a semmiből előjönnek, stb, ezek a lagtól vannak. Az irányjelző nélküli sávváltás valószínü nem lag, de háth ez van, engem inkább mikor a semmiből előjönnek, pl.: előzés közben, és összepuszilózok egyel, az jobban feltud baszni...
  • dezsőnéni
    Aha. Tehát akkor valószínűleg a tdu szerverrel van valami, mert a netemen megvan mind a 10 megabit, az nem lassult be.
  • [HUN]FaTaL
    Ez nem LAG, mert singleben sem mindig használnak irányjelzőt, meg bekanyarodnak ezért.

Én pl. szeretem hogy ilyen az AI és nem full szabályos. Valóságban is váltogatnak index nélkül sávot a seggfejek. Legalább élethű. :D
  • USAMEN POWER
    Ez barátom egy egyszerű lag, aminek több formája van. Az 100 hogy nem a játékoddal van a probléma, de meg is bizonyodhatsz erről, ha egyedül mész akk nincs probléma.
  • dezsőnéni
    Nekem nem is a szabálytalankodásokkal van bajom (bár engem is idegesít), hanem hogy eddig aránylag hihetően mozgott a forgalom, az elmúlt napokban viszont ez teljesen megszűnt. Ráadásul haweréknál is ilyen kaki, úgyhogy tuti nem nálam van a gond.
  • somdav95
    valóságba nem mennek közuton 200-al .. gondolkozz :D
    Nekem a forgalommal már nagyon régóta tele van a tököm. Én azt utálom a legjobban mikor index nélkül kanyarodnak, meg sávot váltanak. De hát mondjuk így valósághű. Mindenhol vannak segfej sofőrök. Csak mondjuk ha ez szándékos, akkor azt is megoldhatnák, hogy a paraszt ne forduljon eléd mikor látja hogy 200-al dzsanelsz felé és nem akarsz elkanyarodni.
  • dezsőnéni
    Hi mindenki!

Néhány nap kihagyás után ismét leültünk tdu-zni a hawerokkal.
    Namármost, nem tudom mi történt ezalatt a néhány nap alatt, de a játékban az NPC forgalom tele lett bugokkal. Volt, hogy az autók a forgalomban szemben haladtak, vagy a leállósávban, volt, hogy egyszerűen lesatuztak előttünk. De a legdurvább eddig az volt, hogy mentem az úton, és egyszercsak csattanás, füstfelhő, körözési szint megjelenés, mintha nekimentem volna egy kocsinak, pedig nem volt ott semmi! A sávváltások is egyszerűen röhejesek lettek, a legnagyobb teherautó is képes olyan gyorsan sávolt váltani, mint egy F1-es versenyautó.

Mitől van ez a gond? Nálatok nincs ilyen probléma? Vagy esetleg a főszerverrel van valami (karbantartás vagy akármi)?
    Esetleg tudtok megoldást a problémára?
  • Fehercsoki
    Már sikerült.De egyébként az oldalt nem töltötte be.Fehér képernyő és az volt kiírva hogy Access Denied.
  • holecsko10
    Nem tudsz be lépni vagy nem tölti be az oldalt?
  • Szabi1991
    mármint hogy 1.67d-re kicserél autót és nem fagy ki neki a játék..
  • Szabi1991
    van valaki aki 1.67d-vel játszik (tdu-centrálos pecs) és van kicserélt autó ?
  • Fehercsoki
    Mostmár jó nem tudom mi történhetett.

#88766 holecsko honlapja: hole.atw.hu
  • Fehercsoki
    Hole nem tudok felmenni az oldaladra,azt írja ki hogy Access Denied,ez miért van?
  • PepsiMax
    holecskonak mi a weboldala?
  • Szabi1991
    hogy érted ? :-)
    ám felvehetsz akár msnre (pmbe megy a címem) :p
  • PepsiMax
    sziasztok.Olyan autókat keresek amiket nem cserél le a játékban eggyik autóra se......hanem csak úgy beteszi,meg új kereskedést nyit :)
  • holecsko10
    Én egyébként a motor rácsal nem birok ennél a kocsinál sosincs meg a textúra elől
  • Szabi1991
    aha, közbe kb. erre jöttem rá én is, most nagyon faja :))

de azért köszi, a vidid az oldaladon is sokat segített ;)
  • holecsko10
    LGT_FL
    LGT_FR
    BODY_HR felé húzd és kapcsold ki a BODY_HR aztán meny Vertex. ha meg van kat a LGT_FL és ha nem akarsz a pontokkal hülyülni kat a Select... Quadr jobb egérrel ki jelölöd a belsőt és SELECTED MODE sok zöld vonal jelenik meg jobb egér Edit Delete ha meg van ugyan ez a másikkal és vissza húzod a BODY_HR és kész
  • holecsko10
    Jó lesz csak ki törölted a kettő külső lámpát is. Azt nem szabad.

Ki kell húznod ilyenkor azokat és vertekszben rá kat és ki törlőd a bal belsőt azután meg a jobb belsőt a piros pontokat. Utána vissza rakhatod. és kész.
  • Szabi1991
    egyenlőre még nem az igazi.. :D
  • Szabi1991
    remélem előbb utóbb sikerül kimenteni.. :D

egyenlőre a játék kifagy tőle.. de nem adom fel.. :)
  • hungary27
    lehet meg lesz ma a játék:DDD
  • duka10
    Hello
    Lenne egy kérdésem. Letöltöttem Holecsko oldaláról az új Mercit de nekem mégse úgy vált mint a videóban hanem a kormány mögött.
    Mi lehet a baj?
    Előre is köszi a válaszokat
  • Szabi1991
  • SeanJRRussel
    Asus M2N32Sli Deluxe lapom van egy Amd Athlon 64 X2 5200 procival.
    3,5 éves cucc azért van vízszintesen a memó....
  • jaddz8
    Pedig én ismutogatni akartam. De g.ci vagy...
    De gonosz vagy! Direkt csak jót akartam! A sok hülye kibelezett gépet meg csak megfenyíted
  • [HUN]FaTaL
    Ehh, de üres ház. :D
  • pxxl
    lol vízszintesen vannak a memók. ilyet se láttam mostanában...
  • USAMEN POWER
    Reklámokra, és idióta linkekre is vonatkozik !
  • USAMEN POWER
    Remélem ez az utsó ilyen jellegű kép. Next = Delete
  • SeanJRRussel
    Az enyém spec ilyen (jó ez se tökéletes)