107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • pxxl
    rosszabb nem lesz sztem max nehezebb irányítani kicsit.
  • adamfesto
    THX
  • Stockbauer33 #88904
    Verinájsz művészúr
  • adamfesto
    Kérdés: melyik az a gép ami roszabb lesz a tuningtól?
    Szeretnék csinálni egy autólistát adatokkal + tuningadatokkal.
    Ez is felrakható lenne talán Pumuklihoz.
  • adamfesto
    Lehet hogy csinálok ebből egy sorozatot, letölthető háttérképnek.
    Ha mást nem, felrakjuk Pumukli webgarázsába a letöltésekbe.
  • adamfesto
    Egy kis Photoshop, lehet így is TDU-t fotózni...:)
    Stock, megismered a convertible Fordod?
  • [HUN]FaTaL
    :DD Epic FAIL, Vistan normálisabban fut a TDU mint XP-n. Többek között nem akad be mikor jön egy másik játékos szemből.
  • dezsőnéni
    XP SP3 van fent...
  • jaddz8
    Illetve ha Vistán játszol gyorsan cseréld le a picsába. Nem az ember barátja.
  • jaddz8
    Akkor nincs több ötletem.
    Nekem egy videókártya kivételével 5 éves konfigom van, vajpuhán elfut rajta. A processzorra gondoltam még esetleg kevés lehet hozzá, de a tiéd biztos nem.

Pentium4 3Ghz, 3x512MB DDR1, HD4670 ha ezen viszi akkor nem a konfigoddal van baj. Viszont mint kiderült nem is a neteddel. Marad a játék, vagy menj el szemészhez.
  • dezsőnéni
    Ok. Tehát a konfig:
    Alaplap: ASUS P5QC
    CPU: Intel Core 2 Duo E7500 2,93GHz
    RAM: 2GB Kingston DDR3-1333
    VGA: GeForce 9800GT 512MB GDDR3 PCI-E
  • jaddz8
    dezsőnéni írj nekem ide egy konfigot légyszíves. elsősorban nem a videókártyád érdekel, mert a forgalmat, a fákat, a fűszálakat és a többi lóf.szt nem az számolja. de minden elemet írj bele légyszíves.
    Úgy ragd újra, hogy a mentéseket eldugod és a registryből is kipucolsz mindent egy remover progival. Lehet hogy valami a registryben is bent van ami zavarja a forgalmat. Sosem lehet tudni. Ha így raksz mostmár teljesen frissült progit, akkor jónak kell lennie. Ha mégsem, akkor télleg nincs már tippem mitől "betegedett" meg.
  • dezsőnéni
    Újabb fejleményeim vannak a forgalom laggolásával kapcsolatban...
    Lekapcsoltam a gépet az internetről és indítottam egy offline profilt. A gép nem volt neten, a forgalom ennek ellenére mégis laggolt. Újratelepítettem a játékot, de a hiba megmaradt. Motmár teljesen tanácstalan vagyok...
  • [HUN]FaTaL
    Majd átkonvertálom a székely IGO hangot. :D:D:D
  • pxxl
    az mókás lenne :D itten fordujjá jobbra komám, 50 méter után jobbra. Hinnye mán hát rossz az irány.
  • adamfesto
    Your wellcome.
  • adamfesto
    De tájjelleget nem kell belevinni, ugye?...Komám :)
  • pxxl
    nyelvi tartalmat magyarítunk, kinézetet magyarosítunk (gulyás leves, suba, csikós, huszár...)
    Én csak szimplán nem találtam meg, ehez még nem kell magyarosítás...

New, Ádám: Köszi!
  • adamfesto
    Mielőtt felteszed, le kell tesztelned, úgy hogy a piros lámpa (jobbra lent) zöldre váltson. Ez a 88882 HSZ-hez kiegészítés...
  • gagyenkov
    Ő Lehet, hogy pont ezért kell a magyarosítás
  • holecsko10
    Hát nem gondoltam volna hogy ilyen alacsony a Viper na de ez van.

Egyébként most találtam hogy lp640 ben is van H-Shifter. Úgy látszik sikerült egy elég valósághűen elkészíteni a belső lp640 módot :D

itt egy videó róla.

• USAMEN POWER
    Amúgy ez a FAQ -ban is benne van...
  • USAMEN POWER
    Pause Create Csinálj egy versenyt ! Menj el valamelyik Dinnerbe ! Töltsd fel a versenyed.
    Ilyen "kiirást" hogy tudsz csinálni??? Nekem is kéne 3at elvileg az eggyik pont eléréséhez, de én csak versenyezni tudok ezeken.
    Nem akarok gorombának tűnni, de ahoz a 10 szóhoz, hogy race, start, faster then, quit, options, finish, trade, buy, sell, na jó meg 1 kicsivel több,de akkor is minek ehez magyar nyelv?

A letöltött honosításnál nézd meg hogy melyik nylvi fájlt magyarosítja, lehet hogy nem az angolt, és azért nemlett magyar. De azon se lepődnék meg ha fake lenne, és nem lenne hozzá magyar nyelv. Végülis minek?
  • adamfesto
    Tantalus Madnessen kb 3:50 (ZX-10) az időm, de még javítani valóm bőven van. Egy Kawás srác 3:38 at gurult rajta. Még 2 napig tudtok menni rajta!
  • adamfesto
    Törcsi nagyon keményen be szokott veretni...
    Ja ez off?
    Törcsi Hawaii-i :)
  • tdeejay
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni hogy honnan tudok letölteni a játékhoz magyarositást?? Letöltöttem a magyarositások.hu-ról, de telepités után is angol marad a játék. Valakinek van valami ötlete?? Ha igen légyszives irjatok! Előre is köszönöm!
  • pxxl
    pár elmaradt kép.

Fennakadtam, Hole jött és "kimentett"

Audi & Mercedes - indulás

Végre sikerült mindkettőnknek kiugratni az óceánba :)

Mai rögtönzött Maserati MC 12 vonulás vége

LoL befűtőtt? Fázik biztos
  • adamfesto
    Ok, thx az infot, megdöntöm gyorsan...a FORDdal.
    Szóval az ugrató tetszik...:)
  • pxxl
    gyre fennt vok még
  • adamfesto
    Na teleport a szigetre.... :) Pixxel, kereslek.
  • pxxl
    valaki egy lájtos száguldásra?
  • Stockbauer33 #88871
    Lsőre /4'21"58/ Másodikra /4'10"45/.Szétdurrantotta a sérom a sok sűn.Minden második autó sűn .A 7-ik kapuelötti ugrató meg atomhalál.Ott útontartani a lovat hááááááááát!?Amúgy a merdzsommal mentem(CLK GTR...A kat)
  • USAMEN POWER
    Amikor nincs a layerben senki, vagy ha küldetést csinálsz, nem a szerverről jönnek a játékadatok. Ha már min. 1 emberrel össze vagy kötve akkor már számít a net sebesség. ! Szerintem !
  • pxxl
    internet sebessége? korrekt?
    Akorragd ujra. Azt mondtad hgy ez egyszercsak előjött. Akkor rakd ujra és hátha jó lesz.
  • dezsőnéni
    Értem én. A videóbeállításokat is állítgattam minden lehetséges formában, de a forgalom lagg ugyanúgy maradt. Általában maxra van húzva és minden be van kapcsolva és szépen folyamatosan fut, akadás nélkül. Egyedül a forgalom sz*pat, de az nagyon... Ha az számít valamit, GeForce 9800 GT videokari van a gépben.