107666
-
w221-es van de azt meg nem csinálták meg valami jól. Nekem eleinte tetszett de már nem nagyon. -
Nincsen. Konvertálni kellene más játékból (pl.: gta sa) de ahoz meg érteni is kéne. -
Valaki nem tud W220 S Mercit a játékba?Én sehol nem találtam:( -
USAMEN POWER #88983 FAQ -t se találod ? -
uszilard #88982 Sziasztok. Tegnap felraktam a TDU-t. Hogy tudon online játszani? Eredeti lemezem van. Nem találom az online menüpontot.
Köszi
Üdv. Szil -
HUNsnoop #88981 vagy kurvára le vagyok maradva ..... -
HUNsnoop #88980 ÉÉÉÉÉÉS IIGEEEEN!
pont jokor kezdtem el ujjra jácccani ......
2007 Subaru Impreza WRX STI [V1.0]
Replaces: Audi A6 V8subarumbrumbrum -
Ja igen, ma mehetek be 18-22-ig mert szállóvendégek jönnek az ünnepre...de szeretem őket. 
De tíz után krúz. -
USAMEN POWER #88978 Helytakarékos Parkolás
Ahol álltalában mindenki átszáguld, ahelyett hogy megállna, és körbenézne...
-
Új Gallardo SE hang.
Link -
Stockbauer33 #88976 Jó idő az is papám 
-
Stockbauer33 #88975 Én is próbáltam rád kb 15x de semmi.Majdnem megvertem a billen tyűűűűt miattad
.Mondtam is a new-nak de nemakart beadni téged.Megint sétáltak a gyökszi civilek.Holnap kockulás hegyek gondolom mindenkinél.Csinál6nánk megint vmi 195-s zsíroskenyérkrúúúúúzt.
-
Stock, ott voltam este, de nem tudtam rádspawnolni. A versenyemet meg buktam, 3:41 et tudok menni...rekord 3:38 -
Grat! Nagyon jó a video, szépen összeraktad, profi.
-
Tudom miről beszélsz...egyszer nekem is eltört a Trabim indexe. :) -
carloelsa #88971 Enyhe karcolás...
-
Nyugalom jól vagyok csak pár törőt borda, meg pár horzsolásom van de, jól vagyok. A kocsi már nem annyira, mert szegény kapott rendesen.
-
Zsolesz089 #88969 Hali all
Itt van egy újabb videó a táramból holecsko és szerény személyemmel :)
-
carloelsa #88968 Off: Szeretnék egy olyan képet (bannert) készíteni, mint az itteni, de nem a képeket akarom, hanem azt, hogy hogyan lehet ezt a "linket" beletenni. PL a FAQ gomb, vagy az Off topic gomb... ha rákattintok előjön egy másik "hivatkozás", ezt hogyan lehet készíteni? :P Aki tud segíteni, az pls írjon priviben! ne itt offoljunk :P -
carloelsa #88967 xD az komoly... -
USAMEN POWER #88966 No comment... -
bocs a sok hszért na de végre megoldodott:D csak ujra kellett telepiteni:D
azé köszi:D -
nekem minden más lemezt jól felismer:S
és pár órája még tdu-ztam XP-n
de azért köszi a választ -
jaddz8 #88963 Ha ez segít, nekem havonta egyszer előjön ugyanez a problem (Rakja be az eredeti lemezt bla bla bla...) de ilyenkor ha kiveszem a meghajtóból majd beteszem újra jó minden egy hónapig. Nem hinném, hogy ez az oprendszer problémája, mert a meghajtó fel sem pörög és ezt megcsinálja más lemezzel is, sztem simán csak haldoklik már a DVD író, amit persze nem csodálok, mert ezeknek az alkatrészeknek megvan egy bizonyos használati ideje, nemtom hányezer óra. (WinXP SP3, LG nemtommilyen DVD+- író, LG meg amugy is fos) -
sziasztok:D
na mostmár sikerüét addig eljutnom hogy felismerje a cd-t viszont mostmeg ezzel a hibaüzenettel áll elő ha inditani akarom:S
szerintetek?:D -
hello
na ma egy kicsit felhuztam magam az XP szarságain ugyhogy felraktam a windows 7-est eleinte kurvára tetszett minden jó volt mig megnem próbáltam elindítani a játékot!na akkor CD be tdu indit várok várok 10 perc mulva jön a kis ablak hogy rossz lemez van behelyezve rakjam be az eredetit:S és a CD-t abszolút nem veszi be mert nemis tudom megnyitni se:S
ha valaki találkozott ilyen problémával lécci segítsen:(
Előre is nagyon köszi -
USAMEN POWER #88960 Rossz a link. -
vtechonda #88959 -
Kinetic #88958 köszi,szerintem is így sokkal jobb :) -
Nah valahol tali? -
USAMEN POWER #88956 Én frapsal csinálok videókat. A fraps nyers avi-t csinál, át kell konvertálni.
Meg még használtam Game Cam -ot is valamikor, az is nyers avi -t csinál.
De szerintem az összes ilyen videófelvevő program. -
Frapsal simán csinálhatsz videót,aztán xviddel tömörítsd be és akkor kisebb lesz a mérete. -
Ezeket a videokat milyen programmal csinaljatok?Csak mert en amiket ismerek,vagy sokat foglal nagyon(fraps) vagy akadozik nagyon! -
Én is benne lennék egy gurulásba:) -
Lesz este vmi gurulás?? 20,00 körül -
USAMEN POWER #88951 Én konkrét választ nem tudok mondani, (sok idő lenne összeszedni) azt max Fatal tud. Tény hogy összeszedettebb op rendszer mint az Xp. -
Igen, de én modolt clk 55 lámpáját csináltam meg mert az eredeti nincs már meg. Egyébként nekem jobban tetszik ez a modolt clk. Nem sokban különbözik az eredetitől, egy kicsit sportosabb. :D Letöltés -
Kinetic #88949 CLK55 lámpájának a fájljait feltudod tölteni valahova? :D -
Azért egy keménytető jó lenne az sl mercire csak hát a zmodhoz nem értek. Na mindegy hátha majd valaki megcsinálja úgy mint az slk 55 cabrio változatát. -
Hali! Ma egy hangyaf@sznyit modoltam. :D Az első amihez neki láttam az az sl65 amg volt amit sl55 amg-re neveztem át. A v12 biturbo feliratot még nem sikerült átszerkeszteni v8 kompressor-ra de már csak idő kérdése... ;).
Kép:
Aztán jött a clk 55 amg hátsó lámpája amit már régóta meg szerettem volna csinálni: (az újabbik clk hátsó lámpájára cseréltem)
Hát ez még nem tökéletes de dolgozom rajta... :).