107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Szabi1991
    a lecserélt autó csak a kasznit cseréli ;)

ha az adatokat cseréled bannolhat a szeró csalás miatt...
  • Fehercsoki
    Nem úgy értem,hanem amikor a garázsban autót választok és rámegyek az egyikre,akkor kiad egy ilyen adatlap szerűséget,és abban egyértelműen nem a berakott autó adatai jelennek meg,azt nem lehet lecserélni az új autó adatlapjára?
  • Szabi1991
    adatokat nem cserélgethetsz multiba, a nevét meg TDU Modding Tools-al a legegyszerűbb sztem.. ;)
  • Fehercsoki
    Arra nincs mód hogy ha berakok egy autót akkor az új autó nevét írja ki?Meg az adatlapján is az új autó neve és adatai szerepeljenek?
  • Szabi1991
    elméletileg igen
  • radaiimre
    cső! ha egy autót egy másik helyére teszek be mint ami heleyett betenné mi lesz? működni fog?
  • Zsolesz089
    Cya
    Nekem is van már drágaságom mint smiagoll nak
    Szerintem a nevét nem is kell ideírni mert ismeri mindenki

• adamfesto
    Pagani fotóim. Próbálgattam a beállításokat.

• [HUN]FaTaL
    Ezt nem ismerni?:D Honnan jöttél te?:D

Ferrari 512TR
  • carloelsa
    Új szuzi: Suzuki Ferrari!
  • oliwwer
    Ez milyen járgány? Baromi dögös..
  • carloelsa
    A jó korpás és zsíros fejemre? xD vagy akkor amikor fel van zselézve egy 10 ezer forintos hajzselével és akkor az ajkadat átbököm a hajammal :D
  • pxxl
    itt még nem
  • USAMEN POWER
    A default car-t még mindig nem csinálta meg nekem...
    De viszont csinált egy fasza rendszámtáblát, szal nem leszek se erőszakos, se pofátlan.
    Egy hülyeség A lényeg hogy tudod kinek szól! De ha bele tapisgáltam a lelki világocskádba akkor puszcsi a fejecskédre és nagyon sajnálcsizom!
  • carloelsa
    én én én én Dozoo vagyok nem Dozzo amúgy az egy robbantott szöveg :D

USAMEN: mp3 kiterjesztés és ami fontos hogy Tiesto
    Na nagyából átnyálaztam azta 70 uj HSZT. Meg hogy holecskó egészen uj szintre emelte magának a moddolást. Grat hozzá! Mostmár majd ha már ennyire megy akkor egy oktató szöveget csinálhat majd a 2.2.1 es verzióhoz Valami ilyesmire gondoltam mint ez;)oktatóanyag régi Zmodelerhez

Dozzo sztem a második rendszámtábla ami sötét kékeszöld árnyalatokkal nagyon jó! Én azt raknám be!
  • carloelsa
    Ez így tökéletes!

Pix én is ott voltam nem?
  • pxxl
    megrángattam kicsit az oldtimer ferkát :)

• Szabi1991
    ám próbálkozott már vki kerékméretezéssel ? :-)

kisebb a felnim mint a gumim ami hozzá van :p
  • zozo117
    köszönöm szépen full hülye vagyok a játékhoz örök hála és mindenkinek további jó játékot
  • USAMEN POWER
    Ha eléred a 45 % -ot, kapsz majd egy instant üzenetet.
    A menüben választható lesz majd a HC mód, (a játék elején).

Am FAQ.
  • Szabi1991
    amikor kiválasztod a profilt, utána a főmenüben van a Hardcore Mode.. :)

ctrl+g-vel tudod bekapcsolni amikor vezetsz a G erő mérőt :D
  • zozo117
    köszi a segítséget le szedtem egy végigjátszást és ez a HC MÓD hol található vagy ez automatikusan megy és könnyebnek kéne lenni
  • USAMEN POWER
    Én arra gondoltam amit "zozo117" másolt a hsz -ébe.
    A Mustang videó is jó, habár szebben nézne ki a vas, ha le lenne ültetve, a felnik meg egyáltalán nem tetszenek.
  • Stockbauer33 #89200
    Hát tevagy az én emberem mert az itt nézett videókból is kiderül az ország csúúúúúszkáló krémje itt van .Én is lelkes újonc ill. amatörként szeretném elsajátítani a (NAGY)öregek iszonyatos nagy tudását.Lassan itt a -winter- Hóember mod és akkor elszabadul itt a póókóól.Ezer és ezer videó jön majd a nagyoktól milyen profik is ők.Ha van kedved tanuljunk 1üt hogy mi is ilyen atom profik legyünk.
  • Szabi1991
    nem úgy értette ahogy te.. :))

hanem hogy modellező progiba oldotta meg és nem utólag retussal.. :D
  • adamfesto
    THX
  • Szabi1991
    és már egész jól megvan a verda ;)

most ráraktam a Mustang GT-R-re.. így születtek új hibák, viszont ha megoldottam azokat nagyon faja lesz.. :)))
  • Szabi1991
    heh volt egy régi biztonsági mentésem amibe volt GT-R-em, azóta új játékot kezdtem, most eladatm Trade-en holecskonak a réfi mentésből, betöltöttem az új mentést, visszavettem tőle, és a régi profilba is megmaradt az autó
    (ugyanaz a neve a profilnak)
  • USAMEN POWER
    45 % tól.

Amúgy a linkelt videó qrwa jó !!!
  • Szabi1991
    asszem 50%után megnyílik a HC mód, úgy vmivel egyszerűbb driftelgetni.. ;)
  • zozo117
    Üdv mindenkinek meg vettem a játékot eredetiben mert nagyon tetszett és probálgatam driftelgetni de nem nagyon megy mert megpördül az autó és néztem videókat és ők meg simán keresztbe mennek ,az a kérdésem lenne hoyg van vmi drift mod a játékhoz vagy hogyan kell beállítani a játékot mint (pl: http://www.youtube.com/watch?v=2p2HkoiqsXU&feature=related)
  • pxxl
  • USAMEN POWER
    Talán mert nem jó a formátum ?
  • carloelsa
    Olvasd el és elemezd ki az írásomat! "ahol a régi volt, oda ha beteszem az újat az már nem működik, csak a régi..."
    amúgy most kipróbáltam, hogy egy mixet beteszek, amit nem próbáltam és nem is volt benn, az jó :S de 10 sima szám az nem, nah ez egy jó kérdés miért nem szereti a game azt a 10 db zenét :S
  • Szabi1991
    óje és megoldottam :))

Bullit Mustang

• Fehercsoki
    A profilneved mappájába kell csinálni egy Radio mappát azon belül 1 bármilyen nevű mappát és abba rakd a számokat,és úgy működni fog.
  • carloelsa
    Egy kérdés: Tettem be zenét, normálisan WIN 7be, ahol a régiek voltak, az új nem megy, de a régi igen és most utólag kipróbálva sem megy az új zene ha csak egy mappa van benn 10 zenével :S és nem ugy probáltam hogy futott a game, hanem mindig kiléptem...
  • Norby646
    Nah végre valamire jutottam. Igaz elég elkesírtő a látvány de nekem már az is nagy lépés hogy sikerült egyáltalán betenni vhogy. Kitöröltem az összes textúrát és úgy exportáltam. Viszont mivel kitöröltem a textúrát gondolom azért ilyen hányadék színű XD.

Na akkor most hogyan tovább? Vkinek vmi ötlet?