107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • popzu
    ja a link: http://data.hu/get/1825488/Masolat_-_tdu_vehicle_list.rar.html
  • popzu
    Én alap autokkal tudok szolgálni, 2éve bannerben volt a FAQ-ban ez a lista árakkal sebeséggel mindennel kategorizálva,sztem jo kis lista, de packos nincs benne,töltsétek mert 10kor törlöm.
  • Fehercsoki
    Igen úgy működne elvileg.Nem tudja valaki hol találok listát az összes autóról a játékban?(alap+megapack)
  • popzu
    Hello! Olyan kérdésem lenne régota vártam hogy kész legyen a Ferrari 599, nincs eredeti pakkom és ez az autó a 612es Ferrarit akarja felül irni..Ugye kidobna a játék mert pakkos a kocsi... Ezt vhogy megtudom oldani pl ha átnevezem a gallardo gyári fájlaira, és akk az ugyse pakkos és azt irná felül vagy az 575öt?
  • Fehercsoki
    Köszi!
  • Norby646
    Természetesen. Tessék. Ennek nagyon nagyon szépen meg lett csinálva a beltere. Sőt, szerintem még jobb is a beltere mint 1-2 gyári autónak, mivel ezt (ahogyan valszeg az e36-os m3-as bömöst is) a shiftből convertálák. Remélem még egy jó pár kocsit átkonvertálnak belőle.
  • Fehercsoki
    Be tudnád linkelni ezt az autót?Mert amit én találtam annak a belseje nagyon nagyon ronda:S Kb akkora pixelek vannak mint a kormány:S
  • Norby646
    Igen. Csak valszeg át kell állítani az üléshelyzetet meg a camerát annak a kocsinak a camjára és üléshelyzetére amire eredetileg cserélné (pl.: bmw m3-at a clk-ra rakja eredetileg de ha te az slk-ra akarod rakni akkor moddingtoolsbban átállítod az slk üléshely.-ét és camját a clk-éra + átnevezed a 2 bnk fájlt slk_55_amg.bnk és slk_55_amg_i.bnk-ra). Ennyi.
  • Norby646
    Nah ma a kormányomat eladás előtt még meghajtottam utoljára...

Viszlát logitech dfp. Csak lenne már meg a g25 XD. Addig is billentyűvel tolom szal ha bárki látna a szigeten hogy ide-oda megyek és kinyírok minden civilt akkor az tudja hogy miért... :D (Azért remélem enyire nem lesz szar a helyzet)
  • radaiimre
    de én probáltam felniket cserélgetni, de van ami nem működik, pla felni kisebb mint a gumi, de amugy bármelyik autorol fellehet tennia felnit másikra! amugy van egy olyan mod is amiben csak felnik vannak, én letöltöttem de nem sok használható van köztük! aza legjobb ha letöltesz egy komplett autót és arrol teszed át a felnit egy másikra4 én ugy csinálom és eddig semmi baj nem volt vele!!!!

Viszont ha autót tezsek be másik autóhelyére ugy h nem oda ahováa letöltés szerint rakni kéne akkor is működik???????
  • pxxl
    2009 Nissan GTR
  • Johnny 19
    A TDU-ba nem lehet iylet beletenni?
  • Johnny 19
    Hehe. Ez a kopogás erős fékezés közben nagyon ismerős :D
  • vajo
    jujjj
    Hát igen, azért kár hogy a Skyline nevet nem "adták" oda neki. Megérdemelte volna!
  • adamfesto
    ...Lada... :)
  • kazai21
  • pxxl

• pxxl
    meg szétesik már :D ez a 3. műszerfal stb :D
  • carloelsa
    Ismered azt a szót, hogy: Off? Én nem, nah mind1 szóval azok azért voltak 4szer 5ször szervizben, mert biztos motort kellett cserélni xD
  • Szabi1991
    pff.. rájöttem.. -.-"
  • pxxl
    emléxem ott veszprémben már mióta az eszemet tudom autómaták járnak.
    a helyi járatok pesten sem manuálisak vazze :D de a távolságiak nagy része még mindig H-s. különben is valami nyomorék kinglong trágyalé buszokat vett a volán alvállalkozója. jó megszívta mert már 4-5x volt szervizelve 1 év alatt
  • carloelsa
    hol laksz te? :D itt veszprémben minden busz automata (régiek nem, de azt a rozsda szétbassza) a távolságiak meg főleg :D egy két volvo van ami nem automata
  • pxxl
    mert szted milyen a busz? rég nem láttam már autómatát. pláne távolságit.
  • carloelsa
    egy H váltó a buszba, az kéne :D
  • pxxl
    hát nemtom, én eddig csak új felniket raktam be, de pl az A8-as felnije tök jó a murcira, slr-nek is cseréltem már másikra, ott sem volt para. ilyen problémát még nem láttam mint ami nálad van
  • Szabi1991
    de már megcsináltam 6x nagyobbra a felnit.. de úgy se lett nagyobb :/
  • [HUN]FaTaL
    Nem is fogja átméretezni. Akkorában teszi rá amekkora a modell.
    Hát ez benne az extra! Ilyen senkinek sincs!
  • Szabi1991
    és nemtudod hol kéne a felni méretét megadni ? :S

Mustang GTR-re akartam a sima GT felnijét rárakni erre nem méretezi át rendesen :/
  • Maxx
    működni fog csak az keszni mérete és a teljesítmény hasonlósága miatt választanak a modderek ki egy tipust, ami alol pl nem lóg ki az alap, és a belső nézet is jó.
  • Maxx
    dehogynem:)
  • [HUN]FaTaL
    Már az NFS1ben benne volt ez az autó:D
  • Fitti83
    Az oké, hogy mp3 Dozoo, de nem mindegy a bitsűrűség. Ha jol tudom 192 fölött már nem játsza le. De csak próbáld ki.
  • pxxl
    jah én pl a busszal gurulok hazafelé majd :) tök jó kis krúz lesz. profi grafika, kresz krúz, mi kell még
  • AlieN911
    Lesz ma valami gurulás 7-8 körül?
    Kéne valami. G kat v. valami lassabb jármű?
  • Szabi1991
    felniket még senki nem próbált cserélgetni ? :/
  • oliwwer
    Igen, multiban, single-ben átírhatod.
  • Fehercsoki
    Tehát akkor akármilyen autót rakok be,olyan tulajdonságai lesznek mint az az autó amit lecseréltem csak a kinézete lesz más?
  • oliwwer
    Még kezdő vagyok.. most tettem fel a játékot kb egy hete.