107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Szabi1991
    meg van vagy 8 bodykit meg 26spoiler stb.. xD
  • Szabi1991
    siker.. :))
  • Norby646
    Am shiftből kiszedtem az sl 65 amg-t de ahoz meg zmod 2.2.2 kéne...
  • Norby646
    Ok remélem sikerül. Addig is keresgélek azért :).
  • Norby646
    Amúgy nem tudja vki hogy world racing 1,2-ből nem-e lehet konvertálni autokat?
  • Szabi1991
    +próbálom nfs carbonból kiszedni...
  • Norby646
    Hát egy olyat kéne találni ami nincs zárolva. Asszem körülnézek hátha van vhol 1. Amúgy ezt az sl kemény tetős változatot már vki megcsinálta csak aztán nem tudom mi lett vele mert tölteni nem lehetett és utána meg eltűnt. Nemrég vki egy tuningolt sl-t kezdett el csinálni aminek volt teteje de azt se lehetett tölteni...
  • Szabi1991
    próbáltam, GTA4 és GTASA-s verziók zárolva vannak.. :S
  • Norby646
    XD Hát ez tényleg elég érdekes. Én is az slk tetejét raktam rá de az kicsit más volt, legalábbis a zmodban mivel neem tudtam megcsinálni tdu-ba mert a textúrákkal gond volt és az egész rózsaszín volt meg átlátszó...:S.

Azt nem lehet hogy mondjuk a egy gta-s vagy nfs-es sl-nek a tetejét leszedni és azt ráméretezni?
  • Szabi1991
    passz, Ford GT-R tengelyt és kerékméretet hagytam meg.. :D

baszott nagy gumik vannak rajta, vagy 2x szélesebb mint a sima Mustang kereke.. tapad is rendesen... xD
  • Norby646
    A kerék méretét hogy és mivel lehet állítani?
  • Szabi1991
    slk 55 tetővel igen érdekes.. :DD

(textúra hibákat ne nézd, mert addig nem sz/rozok textúrával amíg a model nem jó :D)
  • jaddz8
    Dozoo te veszprémi vagy?
  • jaddz8
    Engem érdekelne!
  • Norby646
    Az jó lenne... :D. Én próbáltam megcsinálni de egy rózsaszín pacán kívül nem sokra jutottam. Ha meg tudod csinálni akk pls küld majd el mert rég óta vadászok egy hard top-os sl-re.
  • Norby646
    Hát úgyértettem hogy ha hátulról süt rá a nap akkor fénylik mint a franc amikor meg elfordulsz akkor meg semmit se látni. :)
  • Szabi1991
  • Szabi1991
    délután jönne vki Mustang krúzra.. ? :)

kéne sima GT, GT Cabrio, esetleg Saleen Mustang :D
  • Fitti83
    Tegnap megvolt barátnőm(Kriszta[Hun]) első krúza!Egész jól ment neki elsőre egy Maserati Gransport-al. Elvileg ma este folytatjuk, aki akar jöjjön.Csináltam pár fotót:

• carloelsa
    A-a, Ms Fitti :D A kis babuci csaja. Left 4 Dead? :D singlebe nyomjuk mi, jó sokat baromkodunk xD (tesom pasijával singlebe :D)
  • USAMEN POWER
    Ki az a csay ? Ms Dozoo ? :DD
  • USAMEN POWER
    Ja meg kerítek citromos Gössert. xD
  • USAMEN POWER
    Nekem ma csak egy szigetkőrre jutott...
    Majd felváltva Killing Floor, és Left 4 Dead pár haverral.
    Holnap hazajövök a munkából, valószínűleg nem változik a lista, esetleg többen leszünk.
  • carloelsa
    Mai nap képekben :)

Sajna szegény Lp640-et le kellett tennem :( 'D' katos krúz volt...

Nah jah Golfpálya...Balra fordítani a kormányt! :D

Örültem neki, hogy az a felhő nem kapott el minket :S lett volna zuhanyzás számomra (Aston Martin DB9)

The End

És Kriszti ÚJ kocsija, amit Fitti nem vezethet

• [HUN]FaTaL
    Fénylő? Ha elfordulok a kocsival mondjuk a nappal szembe, akkor az egész interior egy fekete paca. :/
  • Szabi1991
    na ez is +oldva.. :)

holnap megpróbálom ezt +csinálni
  • Szabi1991
    sztem a játék hozzárendeli a piros színt a textúrára (mert a texturába szürke az ülés) de érdekes hogy sima GT-t nem is lehet piros üléssel venni.. -.-"

• Norby646
    Azokat már betettem csak nem szeretem ezt a fénylő belteret amire egy kép van rárakva 3d-s kidolgozás helyett :S. De sztem most hogy 1-2 autót átkonvertáltak nfs shiftből valszeg többet is fognak és remélhetőleg köztük lesznek ezek is.

Értem, sebaj :).
  • Norby646
    Hát ha elküldöd a belterét akkor megpróbálom de nem ígérek semmit. 1-2 autónál már sikerült átszínezni ezt azt...
  • adamfesto
    Orosz maffiozóknak legalább van ízlésük. :)
  • Szabi1991
    próbálkozott már vki a belsőteret festegetni ? :D

vmiért pirosak az ülések -.-'

pedig ien szép fekete kéne legyen :D
  • adamfesto
    Csak a dokumentumokat , ahogy mondod.
  • adamfesto
    Köszi, ezt kiegészítem és akkor teljes lesz a lista.
  • [HUN]FaTaL
    Majd Tool megcsinálja gondolom. Megcsinálta már ezt a 2 autót csak gyengébb minőségben.

#89270: Én se tudok normálisan, és nincs kedvem oldalakt írni. :D
  • Norby646
    Egyébként az a 2 bömös is jó lenne csak nem hiszem hogy itt ért hozzá vki.. Bár nem tudom. Lehet tdu centralon kéne megkérni valakit...
  • Norby646
    Én meg egy jó nőt akarok és sok pénzt... Na jó beérném egy sl 65 amg hardtop változattal vagy egy slr 722 edition-el. Am el tudnád nekem magyarázni hogy lehet hangot konvertálni? Vagy naon bonyolult? :)
  • [HUN]FaTaL
    E46ot és E92-t akarok :D Ha átkonvertálja valaki ezeket, akkor - ha sikerül - megcsinálom a hangját.
  • Akylleus
    sziasztok.
    kernek egy kis segitseget. ujraraknam az op rendszert, de nem vagyok teljesen biztos benne, hogy mely fajlokat mentsem le?
    ugy tudom csak a dukomentumos fajlok kellenek.
    elore is koszonom a segitseget!
  • Fehercsoki
    Köszi!
  • Fehercsoki
    És honnan töltsük?