107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    "a Megvadulthangyát rátok eresztjük akkor végetek" ---> xD Az biztos. Kész az az ember, rosszabb mint egy bomba. :D
  • Stockbauer33 #89714
    Valamennyire 1et értek veled mert akiket felsoroltál azok tényleg jók és gurultam is Peccel és Tibivel is de az erős nézéstől meg a nagyszájúaktól nemdobunk hátast mi se ám .Sztem jóltolod te is és biztos vok benne hogy összemérjük a tudásunk vmi versenyen.Stormline-t még érdemes megemlíteni és a Vuk is jóltólja.MrHilter megabrutál Hc-ba a königsel és Balance papa is tutin nyomgya.De amit te nemtucc hogy a Megvadulthangyát rátok eresztjük akkor végetek
  • kazai21
    Uncsi.

Jah HG ne töröld,ilyeneknek örülnek a modik:)
  • carloelsa
    nincs grafos frissítés, nem léptem rá és köszönni sem tudsz? nagyon de nagyon új tag vagy és ha új graf frissités lenne akkor sem hiszem hogy azért regelnél mert graf frissitést akarsz kitenni! REKLÁM! ez egy játék mint a bitefight,travian...!
  • USAMEN POWER
    Azt se tudod mit beszélsz !
  • Tattix
    Jogos az aggódása Stokinak!Van egy-két Ph-s penge akinek csak a gumicsíkjait figyelhetnéd mint egy apacs nyomkereső!
    Tibiajax v. Pecc v. akárTescózsömle is nagy esélyes lenne,meg még egy páran,de ha felbukkanna a nagy öreg Bronco akkor tutti ő nyerne!Ha jót akartok magatoknak akkor háztájiversenyt csináltok!
  • Norby646
    Majd a legvégén... :D Am köszönöm.
  • Stockbauer33 #89707
    Grat
  • Norby646
    XD hát igen... sztem is cuki ezekkel sárga rózsaszín pacákkal :D.
  • pxxl
    ez így faja. kész pont :D
  • Norby646
    Nah célegyenesben az sl 65 hardtop :D :

A textúra hibákat kijavítom még meg szépen pontosan megcsinálom a tetőt az illesztéseknél+beltér és kész :D.
  • carloelsa
    :s én azt nem garantálom xD hirtelen a visszapillantódban előtűnik egy Dozoo rendszámú Saturn Sky aztán lenyomja a kis himbi limbi Ferrarid! xD Meg ha go on the road with ferrari én is akkor aztán még a fékezésben is leverlek xD
  • Norby646
    Köszünüm :). Am az a gond hogy ha játékon belül bekapcsolom a hdr-t akkor az esetek 99%-ban a photo menüben csak egy nagy feketeséget látok és semmi mást. Néha működik de az ritka... Nem tom mi lehet a gond. Videókártya miatt lehet ez? Nvidia 7600gs-em van.
  • pxxl
  • carloelsa
    'F' és Saturn Sky!
  • Stockbauer33 #89699
    Teccik az ilyen hozzáállás szépségem .7végén majd eldöl ki a jobb.Aztán jöhet a többi Adamféle meghivásos verseny.Csinálok most egy Max Speed mixet a versenyhez meg 300 giga helyet hogy meglegyen örökitve.
  • jaddz8
    Egyébként szerintem úgy kéne nyomatni, hogy G-F-E-D-C-B-A kategóriából a lehetséges részvevőjelöltek megszavaznak egy autót aztán mindenki azzal.
  • jaddz8
    Pesszimista barátom, leverem őket mind. Ez a new gyerek kapott két lehetőséget, (hogy nézne már ki, ha megaláznám a főnököt) aztán itt végeszakad a mókázásnak. Bár csábít, hogy leszbikus thaiföldi ikerlányok fetrengjenek a motorháztetőmön, nekem tetszik sima fehéren is. Jöhet péhás, ruszki, koreai, admin, simán nyerem 10km előnnyel.

BRING THE RAIN!!!
  • adamfesto
    Csak olyan gondolatébresztőnek szántam, de szeretném megvalósítani.
    Természetesen várom az ötleteket, pl egy versenysorozatra, ahol minden kategóriában rendeznénk 1-1 versenyt, minden kategóriában különböző pályákon. Normál pontozási rendszerrel pl. első 10 pont, második 8 pont, harmadik 6p, 4.-5p, 5.-4p stb.stb.
    Én feldobnék akár 1 motorháztető festést is dijként.
  • pxxl
    egy kis élsimítás jól jönne am jól néz ki :)
  • USAMEN POWER
    "Full keménykötésü mind." ---> Azért ha megnézed a PH játékoslistát, ebben én nem lennék annyira biztos...
  • Stockbauer33 #89692
    Miii?Sg-ek a Ph-ok ellen akár?Húúú nekapkogyunk azzal ilyen gyorsan klubvezető kisiparos.A biztos halálba küldenéd a klubbtársakat?A Ph-okat vmi iszonyatos kemény génállományból tenyésztették ki.Nem tudtad?Ők Uruk Hai Ph-ok.Nem sima orkok.Full keménykötésü mind.Tehetségesek és nagyon jóadottságú mind.Max nekünk van 1-2 ilyen a Bluewave,a Newlife meg a Jaddz8 de felkéne koxolni öket hogy jóklegyen.Rájukférne egy szuszideka kúra.Mondjuk olyanoklennének mint a fekete Laci de zsanklod hasizommal.Igazi ütős titkosfegyvert kell gyártanunk belőlük ha kihivjuk őket.Maradjunk a házi versenyeknél itt az sg-n.
  • adamfesto
    Igy van NewL. de a versenyre visszatérve nem csak klubbtagoknak lesz meghírdetve, lehet hogy SG és PH fórumon is kiírjuk.
  • USAMEN POWER
    Még én neveztem ki helyettesnek... :D
  • adamfesto
    A kombiban én is ott ülök, hátul, a gyerekülésben. :)
    És hányok mert Mulli apu úgy vezet.
  • adamfesto
    Tényleg Te vagy a helyettes, majd egyeztetek veled mert valószínű nem csak egy versenyről lesz szó.
  • adamfesto
    Ha nagyon tudományos akarok lenni akkor a feléd dobott szakácskésemet is rögzítheti az agyad miután áthatolt a homloklebenyi csontozaton.
    Nem fáj, ugyanis nincs az agyban érzőideg.
    Én a családival vagok a legszélén:D
  • carloelsa
    és ha olyan sokan mennek? XD
  • Norby646
    Nah csak átkonvertáltaák a kis 722-est :P igaz a karakter elég furcsán ül benne de azé legalább kész. Pár kép róla: (tom hogy ilyen az igazi 722-es felnije is de nekem ez annyira nem bejövős szal azt majd cserélem :D...esetleg majd még 1 fényezés :)...)

Dutyi: Jó képek és mintha én lennék azzal a fehér cls-el... :), a sünös meg enyhén durva :D. dankeSÜN!
  • AlieN911
    Valaki jön most guruguru?
  • SuZso
    Köszi szépen stockabu!;)
  • SeanJRRussel
    De én vagyok a kis góré
    rendben,csak olyan időpont legyen ami mindenkinek jaó.
  • Stockbauer33 #89680
    Hát a klubigazgatóóóóóóó az Adam lett majd ő lezongorázza a plakátot meg a versenyt.Legalább is remélem.Én garantáltan a verseny győztesének postázom a privátba megküldött címre a kormányt.Ha úgy jön össze minden ahogy szeretném lessz még ajándékért verseny több is klubbon belül.
  • SeanJRRussel
    Miko lesz a verseny a momoért???
  • Stockbauer33 #89678
    Baro képek .Főleg a sün nénotütükkel
  • Stockbauer33 #89677
    Hát még időbe vagyunk a közös gurulással mert ha megjön a cod mw2 akkor vége a gurulásnak pár 7re sztem.Gyere Sean a nagy versenyre.Bírod te a strapát hiszen jöttél velem elég sokat mikor a maraton 12 szigetkörön száguldoztunk .A 12 kört mégegyszer bepróbálom vmi max speed fannal.Vagy aki jön velem
  • Stockbauer33 #89676
    Elindulok a versenyen de az első gázadásnál a rajtnál kivágódok a fűre és utolsóként követek majd mindenkit.Győzzön a 7 közül a jobb,és nyerje meg a momot.
  • SuZso
    Hali!

Szerintem mehetne még egy büntipont a másik mellé! Sok idő után újra hozzászólok a tdu topichoz ha nem gond!:P

Pár kép az elmúlt 2 hónapból:

Aki magára ismer, kérem jelentkezzen!:D

Ilyen is volt!:P

Csak óvatosan a fakabátokkal!:P

Az új gépem:

U.i.: Eddig is nyomon követtem a topic cselekvéseit, és továbbra is fogom. Vigyázzatok, Dutyi mindenkit lát!:P