107666
-
nah nah...erős kijelentés ez. vannak itt béta teszterek is ha jól tudom :) -
ROLL30AbandonHo #89754 Azta szégyentt Ti mindiig bele szóltók mindenbe-.-
Én már akkor játszóttam amikor ti azt se Tuttátok mi az a TDU-.-
Istenem ien hülye emberek is léteznek-.- Amíóta ólcsobb lett a jáátéék sok Noob jönn játszanii-.- -
De tucc!tucc-tucc...!
Ja így van ahogy mondod!Annyit hogy az én teljesítményem hullámzó mert hol hardba nyomom hol nem és nehéz néha átállni!(na meg van mikor fáradt is vagyok)
-
egérnek a balgombját lenyomva tartod és forgatod az egeret:D -
tanai92 #89751 bocsi tudom lámaságot kérdezek de hogy lehet mozgatni a külső kamerát?? -
Húbazmeg, veled már párszor összezörrentem az írni nem tudásod miatt. Ha azt akarod, hogy segítsünk, normálisan írj. Szedd össze a gondolataidat, használj írásjeleket, meg a Shift-et is nyomd le néha. Viszonhallásra! -
Stockbauer33 #89749 Sean ma 18.00tól fent leszek 21.00-ig.De holnap 18.00-tól péntek reggelig tól6juk ha gondolod -
carloelsa #89748 Pfff magyar vagy? :D Nah írd le értelmesen, ne úgy beszélj mint egy gondolatolvasó haveroddal! :D -
ROLL30AbandonHo #89747 A za baj h nem naon akarom hogy ugy mindenki lássa pl csak azaz aember aki fel vesz szal nah érted -
Valamit elcsesztél mert simán működik. C:\Users\felhasználónév\Documents\Test Drive Unlimited\ ide kell tenni a save game mappát meg a profilelist fájlt. c:\ProgramData\Test Drive Unlimited\ ide meg a két cd kulcsot tartalmazó txt-t. -
Itt mindenki tud segíteni, csak írd meg a problémádat. pls -
ROLL30AbandonHo #89744 Sziasztok valaki segítség Pls
Akii Tudna nekem segíteni Vegyen Fel Msn pls:)
[email protected]
Nagyoon Fontooosss!!!!!! -
Nem otthon vagyok, sajnos munkában. De úgy rémlik, mintha nemugyanaz volt az elérési útja. De már rég Win7 van, tehát nem 100%. De legegyszerűbb, ha telepítés után csinálsz egy offline profilt és azt ahol létrehozza, oda másolod az online-t.
A pénz moddolás meg sztem nem lehet gond. Azzal még nem dob ki. -
jaddz8 #89742 Pénz moddolás? Ejnye bejnye... -
Lehet h az zavarta meg hogy volt egykis pénz moddolás? -
nekem simán vitte a win7 az előző mentésemet mikor kipróbáltam.
-
Nekem ugyanoda tette a könyvtárat! dokumentumok és azon belül egy tdu mappát csinált ahol van a savegame! neked hova tette? -
Jó helyre másoltad a mentést? Nekem Rögtön működött Win7 install után. Csak másképp van a könyvtár, ahova tenni kell. -
USAMEN POWER #89737 Háth erre jó lenne valami megoldás, mert lassan új vga-m lesz, és a win 7 et is muszáj lesz utána felraknom... Nincs kedvem szo.ni. -
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni!Felraktam a win7 -et és azóta nem fut online a játék a régi mentéseimmel, nem akar a szerverre kapcsolódni! Goldos megapackom van,a kapott jelszót is beírom meg mindent felrakok és nem frankó mégsem! nem akarom ujrakezdeni 

-
jójó csak észrevétel volt :D -
Hát mivel a nfs mw-ből van a modell teljesen más a mérete. Még fogok rajta csiszolni. A másik meg hogy lesz egy belső fele is mint ahogyan az A oszlopnak is. Egyelőre WIP :). -
kicsit el van csúszva a tető nem?
A oszlop teteje, meg a tető találkozása nem stimmel.
-
Már csak 1-2 apróság van hátra (amiket nem tudok megoldani XD):
A fényezés még mindig matt a jobb első lámpa se akar világítani + a kilincs és a tanksapka. A külsejét egyelőre hagyom és a beltérnek nekiugrok. -
USAMEN POWER #89731 Húha
-

Öreg szekér, de megy is!Akkor tuning után egy kis csapatásra jelentkezek. Megnézzük mit tud tuning-al! XD
-
majd 7végén leugrok Maranelloba megtunyingoltatom a mocit, aztán elkalapálom a csotrogányodat 

-
Rövid volt, de izgalmas. Már elfelejtettem, hogy ilyen jól megy ez a Shelby.
-
jaddz8 #89727 Töröld ki a csipát a szemecskédből és ismerd el szépen, hogy esélyed sincs!
-
USAMEN POWER #89726 Ádám, Derek, +1 külföldi társaságában:
Újra együtt ! (Stockbauer, Coldmetal, Palmer és jómagam):
-
pár perces gurulás eredményezte ezt a képet. fitti bácsit nehéz megfogni abban a shelbyben 

-
És te ki vagy, ha nem vagyok tolakodó? -
Stockbauer33 #89723 Marcihusit elfelejtettem megemliteni az ászok listáján.Sry Marci
A Bluewave nickes guruló még kegyetlen gyors de nyár óta felszívodott sajnos.Bocs ha vkit kihagytam
-
carloelsa #89722 

-
USAMEN POWER #89721 
-
Kinetic #89720 Sziasztok.Bocsánatot kérek hogy mostanában nemvok a TDU szerveren,csak van egy kis gondom és azért nem szoktam krúzolni.De majd megyek ha helyrerázodom :) -
Köszi a bíztatást. :D Remélem holnap sikerül kijavítani a hibákat és befejezni a kocsit. -
szerintem nagyon faxa lesz csak igy tovább grat
-
Áhhh de lassan haladok csak. És tiszta hiba még az egész. Hát az árnyékolás még nem jó a fényezés matt vmiért a jobb első lámpa meg nem vílgít
. :D Még dolgozni kő rajta asszem. Sztem mire kész leszek lehet átkonvertálják shiftből oszt akkor szivacs. A beltér is még hátra van... A kis textúra hibákat meg vhogy jó lenne vhogy megoldani 
.
-
Stockbauer33 #89716 Jó srác a Megva csak ritkán látni mostanába.Hát igen ha jóformába van akkor atombomba