107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • pxxl
    nah nah...erős kijelentés ez. vannak itt béta teszterek is ha jól tudom :)
  • ROLL30AbandonHo
    Azta szégyentt Ti mindiig bele szóltók mindenbe-.-
    Én már akkor játszóttam amikor ti azt se Tuttátok mi az a TDU-.-
    Istenem ien hülye emberek is léteznek-.- Amíóta ólcsobb lett a jáátéék sok Noob jönn játszanii-.-
  • Tattix
    De tucc!tucc-tucc...!Ja így van ahogy mondod!Annyit hogy az én teljesítményem hullámzó mert hol hardba nyomom hol nem és nehéz néha átállni!(na meg van mikor fáradt is vagyok)
  • Hoffi
    egérnek a balgombját lenyomva tartod és forgatod az egeret:D
  • tanai92
    bocsi tudom lámaságot kérdezek de hogy lehet mozgatni a külső kamerát??
  • Roger6
    Húbazmeg, veled már párszor összezörrentem az írni nem tudásod miatt. Ha azt akarod, hogy segítsünk, normálisan írj. Szedd össze a gondolataidat, használj írásjeleket, meg a Shift-et is nyomd le néha. Viszonhallásra!
  • Stockbauer33 #89749
    Sean ma 18.00tól fent leszek 21.00-ig.De holnap 18.00-tól péntek reggelig tól6juk ha gondolod
  • carloelsa
    Pfff magyar vagy? :D Nah írd le értelmesen, ne úgy beszélj mint egy gondolatolvasó haveroddal! :D
  • ROLL30AbandonHo
    A za baj h nem naon akarom hogy ugy mindenki lássa pl csak azaz aember aki fel vesz szal nah érted
  • [HUN]FaTaL
    Valamit elcsesztél mert simán működik. C:\Users\felhasználónév\Documents\Test Drive Unlimited\ ide kell tenni a save game mappát meg a profilelist fájlt. c:\ProgramData\Test Drive Unlimited\ ide meg a két cd kulcsot tartalmazó txt-t.
  • adamfesto
    Itt mindenki tud segíteni, csak írd meg a problémádat. pls
  • ROLL30AbandonHo
    Sziasztok valaki segítség Pls
    Akii Tudna nekem segíteni Vegyen Fel Msn pls:)
    [email protected]
    Nagyoon Fontooosss!!!!!!
  • Fitti83
    Nem otthon vagyok, sajnos munkában. De úgy rémlik, mintha nemugyanaz volt az elérési útja. De már rég Win7 van, tehát nem 100%. De legegyszerűbb, ha telepítés után csinálsz egy offline profilt és azt ahol létrehozza, oda másolod az online-t.
    A pénz moddolás meg sztem nem lehet gond. Azzal még nem dob ki.
  • jaddz8
    Pénz moddolás? Ejnye bejnye...
  • csontiz
    Lehet h az zavarta meg hogy volt egykis pénz moddolás?
  • pxxl
    nekem simán vitte a win7 az előző mentésemet mikor kipróbáltam.
  • csontiz
    Nekem ugyanoda tette a könyvtárat! dokumentumok és azon belül egy tdu mappát csinált ahol van a savegame! neked hova tette?
  • Fitti83
    Jó helyre másoltad a mentést? Nekem Rögtön működött Win7 install után. Csak másképp van a könyvtár, ahova tenni kell.
  • USAMEN POWER
    Háth erre jó lenne valami megoldás, mert lassan új vga-m lesz, és a win 7 et is muszáj lesz utána felraknom... Nincs kedvem szo.ni.
  • csontiz
    Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni!Felraktam a win7 -et és azóta nem fut online a játék a régi mentéseimmel, nem akar a szerverre kapcsolódni! Goldos megapackom van,a kapott jelszót is beírom meg mindent felrakok és nem frankó mégsem! nem akarom ujrakezdeni
  • pxxl
    jójó csak észrevétel volt :D
  • Norby646
    Hát mivel a nfs mw-ből van a modell teljesen más a mérete. Még fogok rajta csiszolni. A másik meg hogy lesz egy belső fele is mint ahogyan az A oszlopnak is. Egyelőre WIP :).
  • pxxl
    kicsit el van csúszva a tető nem? A oszlop teteje, meg a tető találkozása nem stimmel.
  • Norby646
    Már csak 1-2 apróság van hátra (amiket nem tudok megoldani XD):

A fényezés még mindig matt a jobb első lámpa se akar világítani + a kilincs és a tanksapka. A külsejét egyelőre hagyom és a beltérnek nekiugrok.
  • USAMEN POWER
    Húha
  • Fitti83
    Öreg szekér, de megy is!Akkor tuning után egy kis csapatásra jelentkezek. Megnézzük mit tud tuning-al! XD
  • pxxl
    majd 7végén leugrok Maranelloba megtunyingoltatom a mocit, aztán elkalapálom a csotrogányodat
  • Fitti83
    Rövid volt, de izgalmas. Már elfelejtettem, hogy ilyen jól megy ez a Shelby.
  • jaddz8
    Töröld ki a csipát a szemecskédből és ismerd el szépen, hogy esélyed sincs!
  • USAMEN POWER
    Ádám, Derek, +1 külföldi társaságában:

Újra együtt ! (Stockbauer, Coldmetal, Palmer és jómagam):

• pxxl
    pár perces gurulás eredményezte ezt a képet. fitti bácsit nehéz megfogni abban a shelbyben
  • Roger6
    És te ki vagy, ha nem vagyok tolakodó?
  • Stockbauer33 #89723
    Marcihusit elfelejtettem megemliteni az ászok listáján.Sry Marci A Bluewave nickes guruló még kegyetlen gyors de nyár óta felszívodott sajnos.Bocs ha vkit kihagytam
  • carloelsa
  • USAMEN POWER
  • Kinetic
    Sziasztok.Bocsánatot kérek hogy mostanában nemvok a TDU szerveren,csak van egy kis gondom és azért nem szoktam krúzolni.De majd megyek ha helyrerázodom :)
  • Norby646
    Köszi a bíztatást. :D Remélem holnap sikerül kijavítani a hibákat és befejezni a kocsit.
  • Hoffi
    szerintem nagyon faxa lesz csak igy tovább grat
  • Norby646

Áhhh de lassan haladok csak. És tiszta hiba még az egész. Hát az árnyékolás még nem jó a fényezés matt vmiért a jobb első lámpa meg nem vílgít . :D Még dolgozni kő rajta asszem. Sztem mire kész leszek lehet átkonvertálják shiftből oszt akkor szivacs. A beltér is még hátra van... A kis textúra hibákat meg vhogy jó lenne vhogy megoldani .
  • Stockbauer33 #89716
    Jó srác a Megva csak ritkán látni mostanába.Hát igen ha jóformába van akkor atombomba