107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • carloelsa
    *a gyengébbek kedvéért a lufi = légzsák
  • carloelsa
    ezt összeeszkábálom 20 ezer forintból, igaz akkor nem fog életet menteni a lufi xD
  • Szabi1991
    ami miatt fél milla egy olajcsere.. xD
  • USAMEN POWER
    Mi a franc ér ezen 220 000 Ft-ot ?
  • USAMEN POWER
    "Ha pedig portnyitás nélkül tudsz TDUzni, akkor az azt jelenti, hogy bizony a routeredben lévő tűzfal egy rakás szar." <--- Ebben én nem lennék biztos. Nekem volt az a problémám, hogy soha se láttam senkit a szigeten, nem adott be playereket a szerver, nem tudtam másra csatlakozni, és más se rám. Portot kellett volna nyissak, de találtam a router beállításai közt egy olyat, hogy (online játékok előtérbe helyezése fontossági szempontból), ezt kipipáltam és azóta nincs gondom szerencsére. Illetve volt pár hónapja hogy fél óránként kidobált a szerver, de azt a router firmware frissítés megoldotta.
  • Gaben17
    G25-re rákéne szerelni katt
  • SeanJRRussel
    Jó volt ez,köszi
  • Stockbauer33 #90078
    Na így már látom a bömbit .Szép darab .Köszi a gurulást Vuk.
  • Maxx
    Ehh Sean kicsi s lett bocsi :)
  • Maxx
    Mai kocsikázás, Stock, Martin, Pecc, és sean társaságában:

És egy művészi fotó az új verdáról, véleményezd Ádám :

köszi mindenkinek :)
  • orszagtom
    Intel 4500M.... ott lesz a probléma...
  • Gaben17
    Elhoztam a szalonból,még új illata van:))

• Fehercsoki
    Laptop?Akkor ne csodálkozz,nekemis szarul megy laptopon jobb konfiggal(nem sokkal,de nekem mediumon megvan a 20 fps)
  • Szabi1991
    faq szerint:
    "- Operációs rendszer : Windows 2000 / XP / Vista
    - Processzor : Intel P4 2,4Ghz vagy AMD Athlon 2800+
    - Memória : 512 MB - 1 GB ajánlott
    - Videókártya : ATI Radeon 9800 256MB VRAM vagy Nvidia 6600 GT 256 MB VRAM. Ajánlott olyan videókártya amely vertex/pixel shaders 2.x vagy újabbal rendelkezik"

gépem:
    intel duarcore T4200 (2x2ghz)
    Intel 4500M vidkari
    2 giga ram

640x480 minimum graff 10 fps.. wtf ? :S
  • Maxx
    megvan az uj favorite autom, végre találtam e36 m3 modot ami fasza, külső belsővel rendelkezik, végre a saját irl autommal száguldozhatok ohaun :)

BMW E36 M3 Coupe
  • Maxx
    akinek van kedve egyet gurulni az jöjjön, megyek a szigetre ^^
  • jaddz8
    Ennyire nem lehetsz értetlen...ez a szerencsétlen Test Drive Unlimited nevű játék, amiről beszélünk, az nem foglal le több ezer portot. Nahááát a routeremben lévő tűzfal egy rakás szar, nem probléma, ott a másik tűzfal, az majd megoldja a problémát és majd azon engedélyezem azokat a portokat amik a játéknak kellenek. Logikád szerint minden egyes szoftverhez önmagában ki kell nyitni mindig két-kétezer portot? Szerintem te nem igazán értetted amit legelőször írtam, csak bele kellett kötni valamibe, mint az XP/Vista/7 - témánál. Hűtsd le magad egy kicsit, nem érdekel mekkora szakember vagy.
  • ladics
    ŐŐ ha ugyan oda telepítetted fel akkor[nekem is ez volt] vagy a vinyód hibásodott meg azon a részen és nem tudja kezelni azokat a fájlokat se törlés se semmi, vagy vidikari...
  • MrBlaise901129
    Lehet...
  • [HUN]FaTaL
    Semmi gond a readmeben lévő portokkal, nyugodtan lehet nyitogatni, mivel semmi más nem kell a játékhoz. Elmesélnéd hogy egy zárt routeren hogy az istenbe engedsz ki exet? Sehogy... Ha pedig portnyitás nélkül tudsz TDUzni, akkor az azt jelenti, hogy bizony a routeredben lévő tűzfal egy rakás szar. :)

Miért ne foglalna le ezernyi portot, érdekes nekem működik. Szerinted minden szoftver 1 porton kommunikál?:D
  • USAMEN POWER
    Pixxel válasza Jaddznak:

btw én egyetlen portot nem nyitottam se tűzfalon, se routeren, mégis megy a tdu már a sokadik xp/pista/win7 alatt is...

Jaddz8 hozzászólása letisztultabban:

Fatal szívem a TDU-s portnyitogatásra gondoltam, amit a fórumon reklámoznak, kint van, hogy nyiss meg TCP-n és UDP-n is 2-3000 portot, mert akkor fasza lesz. Természetesen senkinek nem működik, mert semmi sem foglal le ezernyi portot, ezt csak kitalálta valami idióta, azért gondolom, hogy valami idióta és nem az Atarisok/GameSpyosok, mert csak tudják konkrétabban, hogy mely portokat használja a játékuk. De akkor kiemelem mégegyszer, hogy még Te is értsd, bármennyire is viccesnek találod A TDU-ÉRT TELJESEN FELESLEGES ezt a procedúrát eljátszani.

A vitát meg be lehet fejezni ! Most le kell lépnem, ne akarjátok a topik bezárását !
  • Fitti83
    Nekem is Win7 van és router. De tökéletesen megy a játék. Szóval akkor vmit még nézz meg mi nem lehet jó. A kódokoat ellenőrizd a file-okban, hátha ott van a hiba.
  • USAMEN POWER
    Tegnapi Gurulásomból

(#90025) folytatása...

Mindenki azt gondol erről, amit akar. :)

New Car (De idegesítő hogy nincs kész a beltere :/ )

Éjszaka folyamán még volt egy nagy cruise Closer és társaival, képre viszont nem volt sok időm mert most a gurulásé volt a főszerep. :)

#90061: Ezt nem hiszem hogy hardwer hiba okozhatja. Ha mégis, Jaddz helyett kinyomom webkamera elött a 10 faroktámaszt. :D
  • leipsig
    keresem azokat a fájlokat amivel kilehet venni a faleveleket a játékból,
    ha valakinek megvan vagy tudja hol találom meg az pls segitsen !

Köszi
    Lehet, hogy van valmi hardwer hibája, ami pont most ennél kiütközik. Sose lehet tudni...
  • USAMEN POWER
    Érdekes... 100 hogy valamit te csinálsz szarul.
  • MrBlaise901129
    Pont hogy a T betűt akkor is megnyomtam mikor volt valaki. És hiba hangot adott akkor is...
  • csontiz
    hát direkt x fentvan dehát nemhiszem h pont ugyan ez a baja lehet unokatesomnak is! win7 elött mind 2 önknek jóvolt..
  • [HUN]FaTaL
    DirectXből fent a 2009 márciusi és augusztusi is? VGA driver?
  • csontiz
    Köszi a tippet de nemjó továbbra semMár azért is elakarom indítani mert nagyon bosszantanak az ilyesmi relytéjek h mitől nem indulhat:/ Egyszer csak kiderül
  • [HUN]FaTaL
    Próbáld meg rendszergazda módban futtatni a játékot, nekem az UAC ki van kapcsolva.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem win7 van, router mögött, win tűzfallal működik.
  • csontiz
    Win tűzfalat használok és engedélyezve van neki az otthoni illetve a nyilvános hálózat is, teszem hozzá unokatesomnak sem müködik és ugyanaz a win-ünk van 6.1.7600 ez a verzió!
  • [HUN]FaTaL
    "portot semmiképp ne kezdj el nyitogatni, az esetek 99%-ában teljesen haszontalan"

lol :D hát ezen jót derültem

Ezekszerint a szerverek mögött ülő egyéneknek semmi nem működik, mert a szerver oldali tűzfalakon lévő portnyitogatás teljesen haszontalan.
  • jaddz8
    Még hozzácsatolnám, portot semmiképp ne kezdj el nyitogatni, az esetek 99%-ában teljesen haszontalan és még biztonsági kockázatot is jelent, baromság ami a TDU fórumon le van írva, hogy párezer portot szabaddá kell tenni. Nameg, ha ez lenne a baja, akkor az előző oprendszereden is jelentkezett volna a hiba.
  • jaddz8
    Ha egyéni tűzfalat használsz engedélyezd a TDU-nak a bejövő-kimenő kapcsolatot TCP-n és UPD-n keresztül is, ha a Win tűzfalát akkor legyen bent a kivételek listáján. Ha így se jó akkor nemtom...a működő kulcssal tetted fel a megapackot amit a CDproject küldött?
  • csontiz
    Na most végleg feladom! Windows 7 alatt nem akar az online game futni, még megapack és mentések nélkül szüzen sem! Hiába csináltam új felhasználót azzal sem jó! Offline szépen fut még a régi mentésekkel is!
    Várom a véleményeteket!
  • radaiimre
    hi! vki nem tudja h kell alkalmazni azt a cheatet amiben f8-al Csomó pénzt kapok? beletettem de hiába nyomkodom..... kösszi!
  • [HUN]FaTaL
    Swift jöhet (az új) de a wagonr annyira ronda hogy nem kell. :D
  • Kinetic
    ennek érdekelne a linkje.előre is köszi :)