107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • lybrahu
    Már épp ideje lenne barétom!
  • SeanJRRussel
    Részleteket
  • pxxl
    és ha nekem csiszolt alumínium, és "csíkos" akkor azt is megfested? :D
  • adamfesto
    Az első "Color Roads Race Tour" versenysorozat főnyereménye valószínű egy PC ház festés lesz, kb. 80-100 e. ft értékben. Azért gondoltam, mert nem mindenkinek van autója, hogy a motorháztetejét összerondítsam + nem mindenki akarja lefestetni a kocsiját.
    PC-je mindenkinek van.
    A hűtőmágnesek kicsit késnek, ezért elnézést kérek, de természetesen nem felejtettem el.
    Písz
  • somdav95
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Apple Ipod touch eladó, ha valakit érdekelne, a részleteket elmondom pm-ben :) És elnézést az off-ért..
  • Roger6
    Király volt, amint meglesz újra a HC, többet tudunk krúzolni végre, összeáll a régi banda! Köszönet!
  • orszagtom
    Grabowszki új autója, és új profilja! Jó kis krúz volt kettesben, de toltuk mint állat! Köszöntem Uram! :)

• USAMEN POWER
    Jaja szerintem is. "Take it, or leave it"
  • Szabi1991
    vmit nagyon keversz...
  • USAMEN POWER
    Tök mind1, a téma nem ide tartozik. Nem érdekel hogy Bentley vagy Lada, a baleseteknek nem itt a helyük, főleg hogy egy ember meghalt. További gondjaidat pm -ben közöld !
  • [HUN]FaTaL
    Intel4500M gyengébb mint a 9800pro.
  • AlieN911
    Amelyiket akarod, hogy lecserélje? :)
  • Kinetic
    a Seat leon melyik autót cseréli le?
    Maximum:), de akkor meg fogd, meg ahogy akarod, ha elindul
  • Szabi1991
    igazából arra gondoltam hogy volt ladás baleset is és nem azt linkeltem.. de mind1.. :D
  • pxxl
    dehogy. jójaz driftre is :P pláne ha fel van vizezve esetleg havas az út
    Hát jó is a lada, de azért drifthez már nadon kevés...
    Írték páran hogy nekik win 7 alatt futi. Beszélgess már el velük pm-ben, hogy nekik milyen win 7ük van mik vanak fent,stb. És akkor nem kell minket se kockának nézni...
  • Kexmesterhun
    nemár, hogy ennyi droid közül egy sem tud segíteni :(
  • pxxl
    mibajod a ladákkal :D szaros mai papírautók megnézném hol lesznek annyi idősen mint a ladák most. drift masín, ralli masín stb :D jó kis gépek azok :P főleg a vfts
  • Immigrants
    Kösz fiuk a krúzt ma is megyünk?
  • Szabi1991
    attól még ide is tartozik sztem.. elvégre nem sz/ros ladák..
  • Stockbauer33 #90111
    Csak összekaparunk vmit a közös 5letekből.A Jadz is biztos előrukkol vmi jó ötlettel és a többiek is rak6nak hozzá.Nemkötelező klubonbelül csak van 1-2 mber aki megkérdőjelezi a versenyzők tiszta(vagy csaló)versenyzését.Én mentem most a momo versenyen és nemcsalt senki.A PH-n elég tisztán kivesézte a csalásal kapcsolatba egy fúrcsagondolkodású mber(egyigazifaszopógyökér)hogy is lehet csalni egy versenyen.Nemvéletlenül ő irta azt amit .
  • USAMEN POWER
    Ez a dolog még nincs teljesen kiforrva. :)
    Stock elindított valamit az ötletével, persze ha minél többen beszálnának a dologba, az lenne az igazi. (Klubbod keretein belül egyelöre !)
  • adamfesto
    1.-
    Jó, de egy ilyen nyereményhez szerintem egy többfordulós verseny kell.
    Símán lehetne egy egy hónapon át tartó, mondjuk 4-5 fordulós verseny ahol reálisabb kép jön a pilótákról. És itt nem Sean kvalitását kérdőjelezem meg.
    2.-
    Viszont a New ötletével sem értek teljesen egyet, ha pénzben játszanánk akkor legyen minden versenynek nevezési díja és az összesített nyertes kapja meg.
  • USAMEN POWER
    Akkor holnap ha hazaérek még küldök, mert már nincs időm rá... Holnap meló.
  • USAMEN POWER
    #90084: Gaben G25 -re szeretné rászerelni. :)
    #90083: Akinek pénze van...
  • adamfesto
    Tudom, tudom. Kicsit csúszik a kép de nem felejtem el. Sajnos a legközelebbi szabadnapom vasárnap lesz.
    Csak benézek néha hogy mindenki megvan-e.
  • Stockbauer33 #90105
    Na végre hogy előkerültél :D Agyalok egy új versenyen amin már remélem te is ott leszel.
  • USAMEN POWER
    De jó hogy előkerültél ! :D Tartozol nekem egy képpel, és még szeretnék 1-2 -t küldeni. :D
  • adamfesto
    Gratulálok az eredményhez, kár hogy nem lehettem ott....sereghajtónak. :)
    Sajnos az Olasz válogatottat kellett etetnem, de legalább meglett az eredménye. 6:1-re elpicsáztuk őket. :) Mondjuk azért nem főzök ilyen szarul.
    Momóhoz jó szórakozást kívánok.
    Szponzor Stockbauer33-nak meg köszi a felajánlást, igazán jó fej vagy.
  • USAMEN POWER
    Itt a helyetek !
  • bency
    Menjunk a baleset topikba! xD
  • USAMEN POWER
    Offnak mostmár legyen vége ! Ez nem a baleset topik !
  • Kinetic
    Holnap jön valaki krúzolni du. 13 órától? A találkozó helye Lexus kereskedés.Cél nincs,csak össze vissza,meg beszélgetés meg minden......
    Kategória: Bármi ami max 300 km/h-órát tud.(D. kat.)
  • Gaben17
    Természetesen saját kép.
  • leipsig
    lenne egy problémám, hátha valaki tudna rá valami megoldást.
    kidob még a menübe hogy frissitsem a gémet amikor frissitve van...
    megoldás valaki?

Köszi
  • Kexmesterhun
    -> nem betöltött mentéssel próbáltam, hanem vadonat új nevet hoztam létre, de nem engedte. csontinak hasonló problémája van, neki nincs routere és ő régi mentést próbálta betölteni, nem volt jó, ugyanúgy újjal se. mi lehet még a win tűzfalan meg a routeren kívül ami bassza az anyját?
  • Kexmesterhun
    gyerekek gebaszom van!
    mióta feltettem a win 7-et baszik felengedni a szerverre! gamespy accomba sikerül belépnem a kóddal, tehát netre részben tudok menni, de aztán visszadob h csekkoljam a net beállításokat. routerem van, minden TDU port nyitva van (már csak azért is mert xp-n még TDU-ztam)
    a win 7 tűzfalat kilőve se működik és a win 7 tűzfalat aktívan hagyva pedig a tdu-t átengedve se járok eredménnyel. a megapackal nem ment, kipróbáltam simán az alapot (cdkey.txt törléssel), az se jó. tippek? köszi a segítséget!
    Ja aztán dühödbe odacsapsz neki ahogy én szoktam és utána 2 óráig kómázol majd:D:D:D:D