107666
-
Már épp ideje lenne barétom!
-
Részleteket
-
és ha nekem csiszolt alumínium, és "csíkos" akkor azt is megfested? :D -
Az első "Color Roads Race Tour" versenysorozat főnyereménye valószínű egy PC ház festés lesz, kb. 80-100 e. ft értékben. Azért gondoltam, mert nem mindenkinek van autója, hogy a motorháztetejét összerondítsam + nem mindenki akarja lefestetni a kocsiját.
PC-je mindenkinek van.
A hűtőmágnesek kicsit késnek, ezért elnézést kérek, de természetesen nem felejtettem el.
Písz -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Apple Ipod touch eladó, ha valakit érdekelne, a részleteket elmondom pm-ben :) És elnézést az off-ért.. -
Király volt, amint meglesz újra a HC, többet tudunk krúzolni végre, összeáll a régi banda! Köszönet! 
-
Grabowszki új autója, és új profilja! Jó kis krúz volt kettesben, de toltuk mint állat! Köszöntem Uram! :)
-
USAMEN POWER #90126 Jaja szerintem is. "Take it, or leave it" -
Szabi1991 #90125 vmit nagyon keversz... -
USAMEN POWER #90124 Tök mind1, a téma nem ide tartozik. Nem érdekel hogy Bentley vagy Lada, a baleseteknek nem itt a helyük, főleg hogy egy ember meghalt. További gondjaidat pm -ben közöld ! -
Intel4500M gyengébb mint a 9800pro. -
Amelyiket akarod, hogy lecserélje? :) -
Kinetic #90121 a Seat leon melyik autót cseréli le? -
#90120 Maximum:), de akkor meg fogd, meg ahogy akarod, ha elindul
-
Szabi1991 #90119 igazából arra gondoltam hogy volt ladás baleset is és nem azt linkeltem.. de mind1.. :D -
dehogy. jójaz driftre is :P pláne ha fel van vizezve esetleg havas az út
-
#90117 Hát jó is a lada, de azért drifthez már nadon kevés... -
#90116 Írték páran hogy nekik win 7 alatt futi. Beszélgess már el velük pm-ben, hogy nekik milyen win 7ük van mik vanak fent,stb. És akkor nem kell minket se kockának nézni... -
nemár, hogy ennyi droid közül egy sem tud segíteni :( -
mibajod a ladákkal :D szaros mai papírautók megnézném hol lesznek annyi idősen mint a ladák most. drift masín, ralli masín stb :D jó kis gépek azok :P főleg a vfts -
Immigrants #90113 Kösz fiuk a krúzt ma is megyünk? -
Szabi1991 #90112 attól még ide is tartozik sztem.. elvégre nem sz/ros ladák.. -
Stockbauer33 #90111 Csak összekaparunk vmit a közös 5letekből.A Jadz is biztos előrukkol vmi jó ötlettel és a többiek is rak6nak hozzá.Nemkötelező klubonbelül csak van 1-2 mber aki megkérdőjelezi a versenyzők tiszta(vagy csaló)versenyzését.Én mentem most a momo versenyen és nemcsalt senki.A PH-n elég tisztán kivesézte a csalásal kapcsolatba egy fúrcsagondolkodású mber(egyigazifaszopógyökér)hogy is lehet csalni egy versenyen.Nemvéletlenül ő irta azt amit
.
-
USAMEN POWER #90110 Ez a dolog még nincs teljesen kiforrva. :)
Stock elindított valamit az ötletével, persze ha minél többen beszálnának a dologba, az lenne az igazi. (Klubbod keretein belül egyelöre !) -
1.-
Jó, de egy ilyen nyereményhez szerintem egy többfordulós verseny kell.
Símán lehetne egy egy hónapon át tartó, mondjuk 4-5 fordulós verseny ahol reálisabb kép jön a pilótákról. És itt nem Sean kvalitását kérdőjelezem meg.
2.-
Viszont a New ötletével sem értek teljesen egyet, ha pénzben játszanánk akkor legyen minden versenynek nevezési díja és az összesített nyertes kapja meg. -
USAMEN POWER #90108 Akkor holnap ha hazaérek még küldök, mert már nincs időm rá... Holnap meló. -
USAMEN POWER #90107 #90084: Gaben G25 -re szeretné rászerelni. :)
#90083: Akinek pénze van...
-
Tudom, tudom. Kicsit csúszik a kép de nem felejtem el. Sajnos a legközelebbi szabadnapom vasárnap lesz.
Csak benézek néha hogy mindenki megvan-e. -
Stockbauer33 #90105 Na végre hogy előkerültél :D Agyalok egy új versenyen amin már remélem te is ott leszel. -
USAMEN POWER #90104 De jó hogy előkerültél ! :D Tartozol nekem egy képpel, és még szeretnék 1-2 -t küldeni. :D -
Gratulálok az eredményhez, kár hogy nem lehettem ott....sereghajtónak. :)
Sajnos az Olasz válogatottat kellett etetnem, de legalább meglett az eredménye. 6:1-re elpicsáztuk őket. :) Mondjuk azért nem főzök ilyen szarul.
Momóhoz jó szórakozást kívánok.
Szponzor Stockbauer33-nak meg köszi a felajánlást, igazán jó fej vagy. -
USAMEN POWER #90102 Itt a helyetek ! -
Menjunk a baleset topikba! xD -
USAMEN POWER #90099 Offnak mostmár legyen vége ! Ez nem a baleset topik ! -
Kinetic #90096 Holnap jön valaki krúzolni du. 13 órától? A találkozó helye Lexus kereskedés.Cél nincs,csak össze vissza,meg beszélgetés meg minden......
Kategória: Bármi ami max 300 km/h-órát tud.(D. kat.) -
Természetesen saját kép.
-
leipsig #90091 lenne egy problémám, hátha valaki tudna rá valami megoldást.
kidob még a menübe hogy frissitsem a gémet amikor frissitve van...
megoldás valaki?
Köszi -
-> nem betöltött mentéssel próbáltam, hanem vadonat új nevet hoztam létre, de nem engedte. csontinak hasonló problémája van, neki nincs routere és ő régi mentést próbálta betölteni, nem volt jó, ugyanúgy újjal se. mi lehet még a win tűzfalan meg a routeren kívül ami bassza az anyját? -
gyerekek gebaszom van!
mióta feltettem a win 7-et baszik felengedni a szerverre! gamespy accomba sikerül belépnem a kóddal, tehát netre részben tudok menni, de aztán visszadob h csekkoljam a net beállításokat. routerem van, minden TDU port nyitva van (már csak azért is mert xp-n még TDU-ztam)
a win 7 tűzfalat kilőve se működik és a win 7 tűzfalat aktívan hagyva pedig a tdu-t átengedve se járok eredménnyel. a megapackal nem ment, kipróbáltam simán az alapot (cdkey.txt törléssel), az se jó. tippek? köszi a segítséget! -
#90086 Ja aztán dühödbe odacsapsz neki ahogy én szoktam és utána 2 óráig kómázol majd:D:D:D:D

Természetesen saját kép.